MSc in onderzoek naar veiligheid en ongevallen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

Met de MSc in Safety and Accident Investigation ontvangt u een internationaal erkende kwalificatie op het gebied van onderzoek naar ongevallen. De meerderheid van de studenten volgt deze cursus met de bedoeling om een kwalificatie te ontvangen die hen in staat stelt hun loopbaanontwikkeling te bevorderen in onderzoek naar ongevallen of andere veiligheidsgerelateerde gebieden van de transportsector.

Waarom deze cursus?

We zijn al meer dan 40 jaar een expertisecentrum voor onderzoek naar vliegtuigongevallen. In 2011 ontvingen we een Queen's Anniversary Prize voor ons toonaangevende werk op het gebied van luchtvaartveiligheid door onderzoek en training in onderzoek naar luchtongevallen.

Een belangrijk aspect van deze cursus is het gebruik van praktische workshops en simulaties om de praktische vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn als onderzoeker. Dit wordt aangevuld door sessies en modules die u in staat stellen om nauwgezet onderzoek en wetenschappelijke analyses uit te voeren, samen met technische schrijf-, onderzoeks- en interviewtechnieken.

De cursusindeling is geschikt voor professionals over de hele wereld, omdat het lesgeven in modules plaatsvindt en onderzoek en beoordelingen indien nodig op afstand kunnen worden voltooid. Cranfield University is zeer goed gelegen voor het bezoeken van deeltijdstudenten van over de hele wereld en biedt een scala aan bibliotheek- en ondersteuningsfaciliteiten om je studie te ondersteunen. Dit stelt studenten van over de hele wereld in staat om deze kwalificatie te voltooien en tegelijkertijd hun werk- en privéleven te combineren.

Geïnformeerd door de industrie

De Industry Advisory Board voor deze cursus bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende organisaties die belang hebben bij veiligheids- en ongevallenonderzoek. Het bestuur komt jaarlijks samen om ervoor te zorgen dat de inhoud van de cursus relevant en up-to-date blijft.

Cursus details

Het programma begint met deelname aan de module Ongevallenonderzoek, die kan worden voltooid als twee modules van drie weken in Fundamentals of Investigation.

Na het voltooien van deze kernmodules, kunt u vervolgens vier optionele modules selecteren (met betrekking tot kernvaardigheden voor onderzoek, management, engineering, menselijke factoren en gespecialiseerde technieken). De meeste optionele modules zijn een week en veel worden aangeboden als op zichzelf staande korte cursussen.

Voordat u uw individuele onderzoeksproject start, moet u de laatste kernmodule, onderzoeksmethoden en statistieken bijwonen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder