MSc in onderwijs en onderzoek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in het onderwijs

De Master of Science in het onderwijs

 • Studenten ontwerpen de helft van hun programma om zich te concentreren op de gebieden van professionele groei die ze het meest interesseren om na te streven.
 • Het programma heeft vijf termen om in te vullen. Elke termijn studenten nemen een verplichte hoofdvak en een keuzevak. (Term 4 bevat ook een verplicht onderzoeksseminar van 1 uur.)
 • Bij acceptatie in het programma ontmoeten studenten een programmabeoordelaar om een ​​keuzeplan te maken op basis van hun professionele doelen. Dit plan kan veranderen als studenten het programma doorlopen op basis van hun evoluerende interesses.
 • Eén keuzevak kan een algemene opleiding in het College van Kunsten en Wetenschappen zijn om inhoudelijke kennis te verbeteren in een onderwerp dat de student leert (dwz geschiedenis, schrijven, rekenen, enz.)
 • Studenten ontwerpen en implementeren een origineel actieonderzoeksproject in hun klas op basis van een specifieke interesse in onderzoek en onderwijs die wordt ontwikkeld met de programmafaculteit.

Het MSTI-programma is bedoeld om docenten te cultiveren die kritische en creatieve opvoeders zijn, theorie verbinden met de klaspraktijk, een 21e-eeuws leerplan ontwikkelen voor het succes van alle studenten, de onderwijsmethoden van de 21ste eeuw begrijpen en educatieve veranderingsagenten worden. De kerncursussen van het programma hebben een focus die omvat: kritisch en creatief denken, menselijke en wereldwijde diversiteit, verschillende studenten lesgeven, 21st century skills aanleren, op onderzoek en project gebaseerd curriculumontwerp, probleemgestuurd curriculum en actie-onderzoek.

MSTI-studenten kunnen er ook voor kiezen om hun vijf keuzevakken op een specifiek gebied te concentreren, zoals alfabetisering, voorschools onderwijs of een goedkeuring verdienen in tweetalig onderwijs.


Kredieturen vereist: 31


Programma voordelen

De MS in Onderwijs en Onderzoek is ontworpen om onderwijsvaardigheden en kennis te ontwikkelen en uit te breiden door de focus van de vijf kerncursussen in het programma:

 • op onderzoek gebaseerd onderwijs
 • projectgericht onderwijs
 • authentieke en geïntegreerde curriculumontwikkeling
 • 21e-eeuwse geletterdheden leren
 • multicultureel onderwijs
 • actieonderzoek door leraren


Carrièremogelijkheden

Via dit programma kunnen kandidaten een goedkeuring verdienen in tweetalig onderwijs.


Graad Vereisten

ELED-506 Onderzoeksmethodieken voor leerkrachten in het klaslokaal


Studenten kunnen kiezen uit een breed scala aan keuzevakken van afdelingen en programma's in het Goodwin College of Education en een aantal geschikte cursussen in het College of Arts

Action Research Project

In Term 4, in ELED 506 Onderzoeksmethodieken voor Classroom-docenten, kiezen studenten een focus voor hun Action Research Project en schrijven ze een literatuuroverzicht. In ELED-507 Action Research Design Seminar (ook in Term 4) ontwerpen studenten hun oorspronkelijke onderzoeksproject. In ELED 508 (termijn 5) voeren studenten hun actieonderzoeksproject uit. (Als een student zich momenteel niet in een klas bevindt, wordt een ander klaslokaal gebruikt voor hun actieonderzoeksproject.) Studenten schrijven hun onderzoek als Action Research Paper en delen hun project in een multimediapresentatie in het Action Research Forum. Alle MSTI-studenten wonen het Action Research Forum bij.

Eisen voor afronding voor de voltooiing van de graad

 • Succesvolle afronding van alle cursussen
 • Action Research Project Paper
 • Actie Onderzoeksproject Presentatie

Goedkeuringsvereisten (optioneel)

Als studenten ervoor kiezen om een ​​goedkeuring na te streven als onderdeel van het MSTI-programma (zoals ESL of tweetalig onderwijs), moeten ze alle goedkeuringscursussen en eventuele tests die door de staat Illinois worden vereist, met succes voltooien.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder