MSc in onderwijs en curriculum

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De MS in Onderwijs en Curriculum is een 30 studiepunten flexibele programma, dat een aantal gebieden van de praktijk in het onderwijs omvat. Studenten met een sterke interesse of initiële certificering op een inhouds- of grade-level-gebied kunnen zich op dat gebied specialiseren om hun kennis te vergroten en hun vaardigheden in het lesgeven en ontwikkelen van het curriculum te verdiepen.

Dit programma is het meest flexibele van alle programma's, ook voor internationale studenten. Elk studieprogramma wordt individueel ontwikkeld met een adviseur op een specifiek inhoudelijk gebied van lesgeven en / of aandachtsgebieden.

Wat is de deadline voor aanvragen?

Er is geen vaste deadline voor aanmelding. Degenen die een studiebeurs voor het onderwijs willen aanvragen, moeten uiterlijk op 15 januari een aanvraag indienen voor het volgende herfstsemester. We stellen deze deadline ook voor aan anderen, hoewel aanvragen voortdurend worden beoordeeld. Aanvragen worden overwogen voor herfst, lente of zomer. School of Education-vragen over beursen moeten worden gericht aan Angela Flanagan op 315-443-4754.

Neem voor algemene informatie over de toelating tot en de studie van afgestudeerden contact op met Speranza Migliore via gradrcrt@syr.edu of 315-443-2505.

Programmacontact

Cherri Wells
cwells@syr.edu
315-443-9659

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of the Syracuse University School of Education is to prepare thoughtful and socially just leaders who bridge scholarship and practice. Through collaborative partnerships and multifaceted i ... Lees meer

The mission of the Syracuse University School of Education is to prepare thoughtful and socially just leaders who bridge scholarship and practice. Through collaborative partnerships and multifaceted inclusive approaches, we enhance student learning and success, physical activity and health, and mental health and wellbeing across communities. Lees Minder