MSc in ondernemerschap

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma-informatie

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de specialistische kennis en het praktische vermogen om nieuwe bedrijven te starten of te ondersteunen. Met een sterke focus op technologisch en internationaal ondernemerschap leren studenten hoe ze kunnen uitblinken in het starten van nieuwe ondernemingen, het ondersteunen en financieren van ondernemingen of het gebruiken van een ondernemersmentaliteit en -aanpak in bestaande ondernemingen die op zoek zijn naar groei.

Het programma is bedoeld voor mensen met een ondernemende instelling en is uniek in het aanpakken van ethisch gedrag en het welzijn van de ondernemer, te midden van de stressvolle aard van nieuwe bedrijfsontwikkeling. Studenten zullen de loopbaanvaardigheden verwerven om beter een nieuwe onderneming te starten, nieuwe start-ups te financieren, nieuwe bedrijfsontwikkeling te ondersteunen of bestaande bedrijven te laten groeien en uitbreiden. Het programma bevat interactieve lessen, workshops en groepsprojecten. Studenten kunnen ook onderzoek doen in de vorm van een bedrijfsproject in plaats van het standaard proefschrift.

Trinity Business School bevindt zich in het centrum van Dublin, in het hart van Trinity College Dublin, in de internationale universiteit met een rijke geschiedenis. QS Wereldranglijst 101st. Trinity College is het eerste in Europa voor producerende ondernemers en start-ups - PitchBook, 2019 . 131233_TBSPiccollage.jpg

Admissions

Aanvragen voor de volgende intake in september 2021 gaan open in oktober 2020. Aanvragen worden doorlopend beoordeeld, dus we raden aan om zo vroeg mogelijk in te schrijven voor dit populaire programma om teleurstelling te voorkomen.

Naar wie zoeken wij?

Trinity Business School-studenten komen uit een breed scala aan niet-gegradueerde disciplines en komen van locaties over de hele wereld. Onze ambitieuze studenten staan ​​klaar om te beginnen aan een succesvolle en bevredigende loopbaan in het bedrijfsleven door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Ze nemen een besef weg van winst en nemen de impact van het bedrijfsleven op de economie en de samenleving in ruimere zin op. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in zich opnemen'.

Toelatingseisen

  • Een eerste of tweede graad tweede graad, of een equivalent daarvan. Als je je diploma nog niet hebt voltooid, dien je je meest recente transcripties in. Als uw transcript niet in het Engels is, kunt u ook een beëdigde vertaling opgeven.
  • Twee academische scheidsrechters
  • Werkervaring (optioneel)
  • Een IELTS- of TOEFL-score: niet-moedertaalsprekers hebben een IELTS-score van meer dan 6,5 nodig, zonder band onder de 6; of een TOEFL-score van meer dan IBT 90. Als uw primaire opleiding in het Engels was, kunt u deze vereiste negeren.
  • In bepaalde gevallen kan een GMAT-score worden gevraagd.

MSc ondernemerschap Carrièremogelijkheden

MSc in afgestudeerden in ondernemerschap kan een nieuwe onderneming starten of een baan vinden in een aantal sectoren, waaronder financiën en risicokapitaal, IT, telecom, sociale media, detailhandel, toerisme, farmaceutica, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, semi-staat en sociaal onderneming.

92% arbeidsdeelname na het afstuderen. *

* Respondenten van de enquête die momenteel op zoek zijn naar werk of werk hebben op 6 maanden na voltooiing van het programma. Klasse van 2016/17.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Lees meer

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Lees Minder