MSc in ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u ondernemingsambitie en ambitie hebt, helpt deze cursus u bij het starten en runnen van uw eigen bedrijf.

 • Ontwikkel uw ondernemersmentaliteit en -mogelijkheden.
 • Maak een solide zakelijk voorstel op basis van uw eigen klantenonderzoek en beoordeling van de financiering van uw nieuwe onderneming.
 • Leer hoe u uw eigen netwerken kunt ontwikkelen voor uw nieuwe bedrijfsidee met ondersteuning van een toegewijde mentor en het academische team.
 • Ondersteuning bij uw aanvraag voor het Tier 1 Graduate Entrepreneur Visa-programma.

Ondernemerschap gaat over het creëren van nieuwe ideeën, nieuwe producten en diensten en het betreden van nieuwe markten. Aan het einde van deze cursus bent u klaar om uw nieuwe bedrijfsidee te implementeren en naar de volgende fase van uw ondernemersreis te gaan.

Eerst ontwikkel je je ondernemerscapaciteiten, en erken je je creatieve potentieel en vindingrijkheid om ideeën in daden om te zetten. Vervolgens bestudeer je belangrijke bedrijfsconcepten, zoals toegang tot financiën, het maken van een marketingplan en het uitvoeren van klantonderzoek.

Ten slotte onderneem je een toegepast onderzoeksproject gericht op je eigen bedrijfsidee, geholpen door een Sheffield Hallam-coach en een mentor van een externe organisatie.

Je krijgt een speciaal werkgebied toegewezen in ons bedrijfsincubatielokaal op de campus - een geweldige omgeving om te netwerken met andere student en afgestudeerde ondernemers.

U krijgt de gelegenheid om verschillende potentiële financieringsnetwerken te verkennen, inclusief crowdfundinginitiatieven voor uw voorgestelde nieuwe zakelijke onderneming, of deze nu een commerciële of een sociale onderneming is.

Toekomstige loopbaan

Deze cursus bereidt je voor op een carrière die je eigen onderneming of je werkt in organisaties met een ondernemende en innovatieve cultuur

Internationale afgestudeerden met een echt en geloofwaardig bedrijfsidee hebben de mogelijkheid om het Tier 1 Graduate Entrepreneur Visa-programma aan te vragen om hun bedrijf in het VK op te zetten.

107447_International-Students-242-Lifestyles.jpg

modules

De cursus is opgebouwd rond 3 opeenvolgende 60 studiepunten die uw ondernemingsontwikkeling ondersteunen en in kaart brengen:

Ondernemersgeest

Deze module is bedoeld om de fundamenten voor ondernemingscompetentie voor u op te bouwen om nieuwe ondernemingscreatie na te streven. Je academische reis begint hier en je zult 'diep graven' om te onderzoeken wat een ondernemende mindset is en wat dit voor jou als ondernemer betekent. Ondernemerscapaciteiten worden ontwikkeld door praktische, praktische uitdagingen, ondernemerskwesties en kritische zelfreflectie. Externe gasten, succesvolle ondernemers, wisselen hun perspectieven uit op hun ondernemersmentaliteit en capaciteiten.

Entrepreneurial Toolkit

Met de module Entrepreneurial Toolkit kunt u de belangrijkste bedrijfs- en managementfunctionaliteitconcepten aanpakken die cruciaal zijn voor het starten van een nieuwe onderneming. Sessies worden geleverd door middel van een reeks masterclasses, waarbij zowel interne als externe deskundigen worden gebruikt en onderwerpen behandelen, zoals het bijeenbrengen van financiering, het lanceren en verkopen van een product of dienst en internationalisering. Je zult verschillende managementtechnieken onderzoeken en, met de hulp van een mentor, de geschiktheid voor je bedrijf beoordelen.

Concept To Market

Het belangrijkste doel van deze module is dat u volledig uitgerust bent met de nodige tools en netwerken om hun nieuwe onderneming te realiseren. Met de hulp van een coach, ontwikkel je een toegepast onderzoeksproject over alle relevante aspecten van het starten van een nieuwe onderneming die we tijdens de cursus hebben verkend. Je wordt ook aangemoedigd om innovatieve technieken te gebruiken om klantfeedback te krijgen, zoals crowdfunding-videoplaatsen, ontwerp en circuleer hun website om klanten te targeten en naar potentiële investeerders te pitchen.

107445_International-Students-238-Lifestyles.jpg

Toelatingseisen

Een diploma van 2,2 graad of equivalent van een academische achtergrond.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je meestal een IELTS 6.5-score nodig met een minimum van 6,0 in alle andere vaardigheden of gelijkwaardig.

Je kunt meer te weten komen over de landspecifieke kwalificaties die we accepteren op onze internationale kwalificatiepagina.

Het vermogen om als een team te werken en een passie voor ondernemerschap te hebben is vereist. Dit zal worden beoordeeld via een geschreven persoonlijke verklaring en een telefoongesprek, indien van toepassing. Kandidaten met niet-standaard toelatingseisen en / of relevante ervaring worden op individuele basis behandeld.

Duur en kosten

 • Startdatum: september
 • Duur: één jaar
 • honoraria:
  • EU studenten 2019/20 academisch jaar £ 8,800 voor de cursus
  • Internationale studenten 2019/20 academisch jaar £ 15.000 voor de cursus
 • Deadline: vraag info

107443_International-Students-049.jpg

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate ... Lees meer

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate and research degree level. With more than 31,000 students, we are among the largest universities in the UK. Lees Minder