Lees de Officiële Beschrijving

Van nationale veiligheid tot de privacy van persoonlijke communicatie, het soepel functioneren van samenlevingen en economieën hangt af van de beveiliging van computernetwerken. Met een inbreuk op de beveiliging die een bedrijf miljoenen kan kosten, zijn hooggekwalificeerde experts die bescherming kunnen bieden, overal ter wereld gewild. Technologie ontwikkelt zich voortdurend en ook veiligheidsproblemen maken dit een uitdagend en zich snel ontwikkelend specialisme.

Waarom studeren MSc Network Security en Pen Testing bij Middlesex?

Studenten aan dit programma krijgen inzicht in het fundamentele belang van computernetwerken en de beveiliging van communicatiesystemen binnen een organisatie. Ze leren management en gebruikers betrekken bij bewustwording, besluitvorming en implementatie met betrekking tot netwerkbeveiliging en pentesten.

Studenten ontwikkelen de vaardigheden en kennis die nodig zijn om beveiligingsrisico's binnen een communicatiesysteem te analyseren en oplossingen voor te stellen of te bedenken; om nieuwe bedreigingen voor authenticatie, vertrouwelijkheid en privacy te evalueren en oplossingen te implementeren om deze te bestrijden; een functioneel beveiligingsontwerp maken voor een communicatiesysteem en het met succes implementeren; en ze zullen de vaardigheden verwerven om het vermogen van systemen te testen om risico's te weerstaan, terwijl ze testanalyses uitvoeren en beveiligingsbeheer uitvoeren.

De cursus biedt een balans van theorie, geavanceerde praktische vaardigheden en ervaring om studenten in staat te stellen een gedegen kennis en analytisch vermogen te ontwikkelen om hun intellectuele en professionele ontwikkeling te vergemakkelijken.

Cursusinhoud

Onze masteropleiding in MSc Network Security en Pen Testing geeft u een diepgaand inzicht in online veiligheidsrisico's, de stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat gegevens veilig worden verzonden en opgeslagen, en maatregelen die niet alleen kunnen worden genomen om schendingen te voorkomen maar om schade te minimaliseren als ze zich voordoen.

Er zijn zeven verplichte modules plus een module onderzoeksmethoden die een aanvulling vormt op uw onafhankelijke project. Dit is een belangrijk onderdeel van de cursus, ter waarde van een derde van uw totale score, waarmee u een stuk origineel onderzoek produceert dat relevant is voor de branche - ofwel met behulp van bestaande of nieuwe technologie om een ​​praktisch probleem op te lossen, of uitbreiding van het theoretische inzicht in nieuwe technologie .

Je ontwerpt, analyseert en bouwt beveiligingssystemen, software- en hardwaretoepassingen, raakt bekend met de configuraties van verschillende systemen in onze laboratoria en leert de juiste maatregelen en toepassingen voor een netwerk te kiezen. Veilige transacties, verificatiemaatregelen, cryptografie en encryptietechnieken, inbraakdetectie, penetratietesten, firewalls, AAA en meer worden allemaal behandeld tijdens de masteropleiding.

De cursus kijkt ook naar netwerkontwerp en -constructie, en programmeer- en besturingssystemen in het algemeen, evenals juridische, ethische en professionele kwesties. In aanvulling op je expertise in je vak, zal de cursus je wiskundig, probleemoplossend, teamwerk, communicatie, timemanagement en kritische vaardigheden verbeteren.

Modulebeschrijving

  • Beveiligingsarchitectuur en mechanismen
  • Penetratietests en forensisch onderzoek
  • Computernetwerken en internetwerken
  • Besturingssystemen en Toepassingen Omgeving
  • Cyberbeveiliging en wettelijke voorschriften
  • Netwerkbeveiliging en -diensten
  • Project Onderzoek en Communicatie Vaardigheid
  • Postdoctoraal project in computercommunicatie

Beoordeling

Elke module wordt beoordeeld door een combinatie van groeps- en / of individuele cursussen, presentaties en een ongezien examen of een groot stuk cursussen. Over het algemeen is de cursuscomponent van elke module goed voor 30% tot 50% van de modulekwaliteit, terwijl het ongeziene onderzoek 50% tot 70% uitmaakt, afhankelijk van de aard van de module. Het Postgraduate Project in Computer Communications, dat aan het einde van het programma wordt gegeven, biedt de student de mogelijkheid om op praktische wijze de kennis en vaardigheden aan te tonen die uit het programma als geheel zijn opgedaan, inclusief eigen zelfgestuurd leren en onderzoek van de student.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de MSc Computer Networks en Pen Testing cursus, hebben we normaal afgestudeerden met een goede graad of vergelijkbare kwalificatie nodig in een geschikt onderwerp. We overwegen ook kandidaten met andere relevante kwalificaties en personen met een minimum van drie jaar werkervaring. Degenen zonder formele kwalificaties moeten relevante werkervaring en het vermogen om op postdoctoraal niveau te studeren aantonen.

Engelse taalvereisten

Je moet competentie hebben in de Engelse taal. De meest gebruikelijke Engelse taalvereiste voor internationale studenten is IELTS 6.5 (met minimaal cijfer 6.0 in alle vier de componenten) of gelijkwaardig. Als u niet zeker weet of u voldoet aan de minimumvereisten, neemt u contact op met het Admissions Office op de campus van Malta.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op November 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
10,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum