MSc in milieubeleid en ruimtelijke ordening

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

66538_arq-2645766_640.jpg

De MS-graad in Milieubeleid en -planning, aangeboden door het Departement van Stedelijk en Milieubeleid en Planning (UEP) bij Tufts, bereidt de volgende generatie van leiders voor - 'praktische zieners' - die zullen bijdragen aan de ontwikkeling en promotie van ecologisch duurzame gemeenschappen .

Deze graad biedt studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op milieukunde, beleid en planningskwesties die steeds relevanter worden in de wereld van vandaag. Tufts UEP afgestudeerde studenten leren om de huidige sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan en de nodige vaardigheden te verwerven om te werken aan effectieve oplossingen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in beleid, wetenschap en onderzoek in de milieusector willen misschien de MS-graad in milieubeleid en -planning overwegen. De MS volgt dezelfde graadvereisten als de MA Studenten zullen samenwerken met hun facultaire adviseur om een cursustraject en een proefschrift te ontwikkelen dat specifiek gericht is op duurzaamheid en milieukwesties.

Als je zeven of meer jaar aan relevante beroepservaring hebt, kun je overwegen het Master-of-Public Policy-programma (MPP) van de UEP te volgen.

Degree Curriculum

 • Vijf verplichte kerncursussen met betrekking tot theoretische grondslagen en professionele vaardigheden:
  • Stichtingen van openbaar beleid en planning - Een conceptueel en kritisch overzicht van openbaar beleid en planningstheorie, -proces en -praktijk. Biedt een inleiding tot de basiselementen van de vorming en toepassing van overheidsbeleid met betrekking tot een reeks kwesties op het gebied van milieu, sociaal beleid en planning. Dit omvat methoden voor het analyseren van beleids- en planningsbeslissingen, strategieën voor het ontwikkelen van alternatieven, het onderzoeken van de rol van waarden en empirische kennis bij het bepalen van beleidsagenda's en implementatie.
  • Steden in ruimte, plaats en tijd - laat studenten kennis maken met de geschiedenis en theorie van steden en grootstedelijke regio's, waarbij de nadruk specifiek ligt op de acties van planners en beleidsmakers en hoe deze acties onze gemeenschappen, buurten, steden, regio's en wereld vormen. De focus zal op de VS liggen, maar de cursus zal vergelijkingen met andere systemen omvatten (bijv. VK, West-Europa, Latijns-Amerika en China). De cursus onderzoekt het stedelijke en grootstedelijke weefsel door de lens van werk, gezin, transport en communicatie, energie, milieuomstandigheden, fysieke structuur, economie en handel. Ras, klasse, geslacht, immigratie en cultuurverandering zullen tijdens de lezingen, lezingen en discussies als transversale thema's dienen. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan institutionele actoren en hun reacties - regeringen, bedrijfsleiders en gemeenschapsleiders.
  • Kwantitatief redeneren - Deze cursus presenteert basisbegrippen van statistische analyse en onderzoek, en ontwikkelt gerelateerde vaardigheden die onmisbaar zijn voor zowel bestuurders, beleidsmakers als voorstanders van een agentschap. Studenten leren kiezen uit beschikbare gegevensbronnen, maatregelen en indicatoren, en statistische technieken om vragen van belang het best te beantwoorden.
  • Veldprojecten: planning en praktijk - Praktische planning en onderzoekservaring in een gemeenschaps- of overheidsomgeving. Studenten worden blootgesteld aan de realiteit van stedenbouwkundige en ruimtelijke ordeningspraktijken door in teams te werken voor echte klanten. Richt zich op het samenspel van expertise, sociale en politieke waarden en professionele relaties.
  • Economie voor beleid en ruimtelijke ordening - Deze cursus introduceert economische concepten en analysehulpmiddelen die relevant zijn voor openbaar beleid en planning. Micro-economische en macro-economische benaderingen voor het begrijpen van economisch gedrag en het genereren van oplossingen voor economische problemen worden onderzocht. Toepassingen omvatten beleid met betrekking tot het milieu, huisvesting, individueel en gezinsinkomen en gemeenschapsontwikkeling.
 • Zeven tot acht keuzevakken of modules (20-24 credit-uren) goedgekeurd door de adviseur van de student;
 • Een stage in openbaar beleid of planning; en
 • Een masterscriptie of capstone-examen (kan 3 of 6 credit-uren tellen).

Kwantitatieve vereiste

Studenten die zijn toegelaten tot UEP-opleidingen moeten bewijs van elementaire algebra- en grafische vaardigheden aantonen voordat ze zich inschrijven voor de kwantitatieve cursussen van de afdeling (UEP 251 en UEP 254). Aan deze voorwaarde moet op een van de volgende drie manieren worden voldaan: (1) Score 153 of hoger op het kwantitatieve deel van de GRE binnen de vijf jaar voorafgaand aan de deelname aan het UEP-programma; (2) slagen voor een universitaire algebra- of gelijkwaardige cursus (met een B- of hoger) binnen de vijf jaar voorafgaand aan deelname aan het UEP-programma; of (3) slagen voor een UEP-wiskundeonderzoeksexamen met een score van 80% of hoger (dit examen moet persoonlijk bij UEP worden afgelegd). Studenten moeten voldoen aan de vereiste vóór toelatingsexamen of een goedgekeurd plan hebben ingediend bij de academische adviseur en de afdelingsvoorzitter om de vereiste te voltooien tegen het einde van het eerste semester. Neem bij vragen contact op met het UEP-kantoor.

Cross-registratie

Naast ons cursusaanbod kunnen MA-studenten cursussen selecteren bij andere Tufts-afdelingen en scholen en consortiumuniversiteiten in het Boston-gebied. Om studiepunten te ontvangen voor een cursus met betrekking tot hun MA, moeten afgestudeerde studenten een cijfer van B- of beter behalen.

Applicatievereisten

 • Transcripten (niet-officiële kunnen worden geüpload naar de toepassing. Als ze worden toegelaten, moeten officiële transcripties worden verzonden).
 • Persoonlijke verklaring.
  Beschrijf uw redenen om afgestudeerd te willen studeren aan Tufts in het programma waarop u solliciteert. Beperk uw persoonlijke verklaring tot maximaal vijf pagina's (ongeveer 2.500 woorden).
 • Resume / CV.
 • GRE Algemene toetsscores (uitzondering: niet vereist voor huidige Tufts-studenten).
 • 3 aanbevelingsbrieven.
 • TOEFL-scores (voor uitzonderingen, zie Vereisten en beleid).
 • Aanvraagkosten.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-clas ... Lees meer

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-class researchers, personal mentoring, collaborative laboratory facilities, and industry partnerships equip Tufts students with the skills to excel in their chosen specialties and pursue their careers with passion and commitment. Lees Minder