MSc in milieubeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MScEnvironmental Management

Ontwikkel uw kennis en vaardigheden om te voldoen aan de behoeften van de industrie met onze MSc Environmental Management.

Leer de industriestandaard en krijg toegang tot waardevolle bronnen bij deze door IEMA geaccrediteerde Master in milieubeheer.

Wordt gegeven door personeel met een belangrijke branche-ervaring, aangevuld met gesprekken en sessies van professionele gastsprekers.

Verken het veld vanuit meerdere perspectieven, met mogelijkheden om samen te werken in Geografie, de wetenschappen, het bedrijfsleven en de geesteswetenschappen.

Ben je geïnteresseerd in het verminderen van de impact van mensen op de planeet? Wilt u leren hoe u de ecologische voetafdruk van een bedrijf of organisatie kunt verminderen?

Deze cursus Environmental Management is speciaal ontwikkeld om de groeiende druk op het milieu en de duurzaamheid aan te pakken en innovatieve oplossingen te creëren voor een veerkrachtige omgeving en samenleving.

Pas deze mate van duurzaamheid op het milieu aan op uw individuele interesses en carrièreaspiraties. Uniek is dat u Business- en Management-modules in het programma kunt opnemen. Dit, in combinatie met onze IEMA-accreditatie (Institute of Environmental Management), betekent dat u bij uitstek in de positie bent om te werken in duurzaam ondernemen - naast een verscheidenheid aan andere ecologische carrières, waaronder duurzaamheidsspecialist, milieumanager of consultant en ondernemer.

Overzicht

Lees hoe milieusystemen functioneren en onderzoek de hedendaagse principes, hulpmiddelen en wetgeving voor milieubeheer die we kunnen gebruiken om de menselijke impact op het milieu aan te pakken.

U analyseert casestudy's en de huidige praktijk om uw kennis van milieueffectrapportage (MEB), milieubeheersystemen (EMS) en de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG) te ontwikkelen, naast belangrijke concepten zoals de circulaire economie, duurzaamheid van bedrijven, resource management, milieurisico's en ecosysteemdiensten.

Je ontwikkelt essentiële vaardigheden die professionele milieumanagers nodig hebben die in het veld werken, waaronder:

 • Geografische informatiesystemen (GIS)
 • Milieurisico, onzekerheid en besluitvorming
 • Ecosysteem, energie en afvalbeheer
 • Ecologische enquête en monitoringstrategieën
 • Milieuauditing
 • Gegevensbeheer en analyses
 • Menselijk gedrag verandert
 • Verandermanagement
 • Rapportage en openbare communicatie.

Cursus structuur

Trimester één en twee

We bieden u essentiële kennis en vaardigheden, met name milieusystemen en managementtools, om te werken als een milieumedewerker die instaat voor het beheer en het beheer van wijzigingen, gegevensverwerking en rapportage.

Je zult hedendaagse problemen bestuderen en profiteren van gesprekken van specialisten in de milieusector.

Optionele modules geven u de mogelijkheid om meer kennis te ontwikkelen in verschillende van deze componenten, bijvoorbeeld energie- en afvalbeheer, ecosysteemdiensten en duurzaamheidsprincipes.

Trimester drie

Het derde trimester is gewijd aan uw onafhankelijk onderzoeksproject, waarbij u samenwerkt met uw supervisor of met een onderwerp dat u bijzonder interesseert. Dit kan een project zijn dat samenwerkt met een branchepartner en waarmee u uw milieu-inzicht kunt aantonen op een gebied dat relevant is voor uw interesses en carrière, van biodiversiteit tot bedrijf.

Cursus modules

Deze cursus bevat of biedt de volgende modules.

 • Principes van milieubeheer
 • Afval, energie en vervuilingsbeheer
 • Environment and Society: Global Perspectives on Policy and Practice
 • Professionele oefening
 • Ecosysteembeheer
 • Toegepaste geomorfologie
 • Onderzoeksproject.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Je gaat verschillende beoordelingsmethoden aan, allemaal met een sterke nadruk op het toepassen van de vaardigheden die je tijdens je cursus leert op werkscenario's. Deze omvatten het schrijven van technische rapporten, presentaties en het gebruik van elektronische media, zoals het ontwikkelen van webpagina's of het voorbereiden van openbare communicatie. Er zijn geen schriftelijke examens.

Hoe krijg ik les?

Lesgeven bestaat uit een mix van workshops, seminars, kleine tutorgroepen, praktische / veldwerksessies en online / desk-gebaseerde activiteiten. We nodigen professionals uit de branche uit om specifieke onderwerpen aan te snijden, hun expertise te delen en mogelijkheden voor netwerken mogelijk te maken.

Newton Park biedt een goed aanbod aan onderwijsfaciliteiten, waaronder goed uitgeruste laboratoria en on-site veldwerkbronnen. Daarnaast gebruiken we een netwerk van veldsites om vaardigheden te ontwikkelen en casestudy's te demonstreren.

Kansen

Excursies

Van oktober tot mei heb je de gelegenheid om een recyclingfaciliteit voor materialen, rioleringswerken, een anaerobe vergistingsinstallatie en een lokaal riviersysteem te bezoeken. Er zijn ook ad-hocmogelijkheden om deel te nemen aan het lopende milieu- en ecologische veldwerk op de Newton Park-campus. Ander veldwerk zal afhangen van uw onderzoeksproject. Er zijn geen extra kosten voor deze bezoeken.

Industrielinks

Onze studenten werken met gastsprekers van een reeks milieuadviesbureaus en van bedrijven in de afval-, olie-, steengroeve-, bouw- en voedselindustrie.

Onze leerresultaten voor deze cursus voldoen aan de normen van het Instituut voor Milieueffectrapportage en -beheer (IEMA), het grootste wereldwijde lidmaatschap van milieu- en duurzaamheidsprofessionals. Dit is een IEMA geaccrediteerde graad, en als zodanig hebben alle studenten een gratis lidmaatschap van IEMA en toegang tot het waardevolle netwerk en de workshop- en trainingsmogelijkheden die dit biedt.

Na succesvolle afronding van de graad, ontvang je de GradieMA-postnominalen (bijv. Joe Bloggs GradIEMA). Vanaf hier kunt u ervoor kiezen om snel naar de behandelaarstatus (PIEMA) te gaan.

Kosten

 • VK / EU-studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 7,195
 • Deeltijds studenten VK / EU - inschrijving 2019/20 £ 3.600
 • Internationale studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 13,300
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Lees meer

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Lees Minder