MSc in mensgerichte big data en kunstmatige intelligentie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Je wordt getraind in avontuurlijke en opwindende computationele wetenschap en werkt aan echte uitdagingen die de maatschappij en de economie zullen transformeren. Hoewel er gegronde zorgen zijn over de impact die big data en kunstmatige intelligentie kunnen hebben op individuen, gemeenschappen, banen en de maatschappij, richt dit programma zich op menselijk potentieel, behoeften, verlangens en zorgen, en hoe deze motivaties kunnen worden gebruikt om innovatie te stimuleren.

Je gaat je grote project uitvoeren in samenwerking met een van onze partners van wereldklasse (waaronder Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft en nog veel meer), en neemt ook deel aan een reeks extra vaardighedenverbeterende activiteiten zoals zandbakken, retraites en gerichte trainingsevenementen. Als onderdeel van een hecht cohort leren studenten mensgerichte methoden, gebaseerd op een breed scala van theoretische, experimentele, domein- en methodologische perspectieven om te begrijpen hoe deze het menselijk potentieel in big data en AI kunnen versterken en verbeteren.

Onderwerpen die waarschijnlijk worden behandeld

 • Mensgecentreerde perspectieven en methoden
 • Case studies voor industriële partners
 • Big Data
 • Kunstmatige intelligentie
 • Machine Learning
 • Misbruik, bias en zegeningen van gegevens
 • Vertrouwen, argumentatie en verificatie
 • Visuele analyse
 • Interfaces en modaliteiten
 • Kritieke systemen
 • Gegevensstructuren en architecturen
 • Mensgerichte evaluatie en analyse
 • Keuze uit onderwerpen met betrekking tot recht, gezondheidszorg en fabrieken van de toekomst

Waarom mensgerichte big data en kunstmatige intelligentie bij Swansea?

Computerwetenschappen aan de Swansea University wordt algemeen erkend als een toonaangevende Britse afdeling, met een reeks indrukwekkende ranglijsten die een weerspiegeling zijn van uitstekende onderwijs- en onderzoeksresultaten. Het college is gerangschikt:

 • 8e in het VK algemeen [Times / Sunday Times Good University Guide 2019]
 • In de UK Top 20 voor Research Excellence [Research Excellence Framework 2014]
 • 14e in het VK voor onderzoek [Times and Sunday Times University Guide 2019]
 • UK University of the Year Runner-up en Welsh University of the Year [Times and Sunday Times University Guide 2019]

Computerwetenschappen en engineering bij Swansea staat wereldwijd op de ranglijst van 401-500 in de Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) 2017.

Uw mensgerichte big data en kunstmatige intelligentie-ervaring

Je ervaring zal verre van de "norm" zijn: je bouwt jezelf en anderen op tot iets dat niet alleen een "cohort" van studenten is, maar eerder een beweging, actief, dynamisch en empowerment die gedreven is om uitstekende wetenschap doelgericht te doen en impact.

Je neemt een reeks verplichte en optionele 15-credit modules in het eerste deel van de cursus, terwijl een 60-credit project module het grootste deel van de tweede fase zal beslaan. We zullen verschillende stimulerende en innovatieve methoden gebruiken om u te helpen uw denken uit te breiden en toe te passen. Deze zullen sandpits, retraites, internationale bezoeken, nevenprojecten en detacheringen omvatten. Verantwoorde innovatie zal actief worden onderzocht en gepromoot in al ons werk.

De nieuwe Computational Foundry op onze Bay Campus staat centraal in uw ervaring bij Swansea. Het is al de kern van een levendige gemeenschap voor onderzoeksleiders van wereldklasse op het gebied van informatica. In de loop van deze graad wordt u onderwezen door personeel van internationaal gerenommeerde onderzoeksgroepen binnen de Computational Foundry en daarbuiten. Hun kennis van constante ontwikkelingen in de informatica helpt om uw leerproces fris en relevant te houden voor de bredere industrie.

Human-centered big data en kunstmatige intelligentie werkgelegenheidskansen

Het voltooien van deze MSc verbetert je carrièremogelijkheden aanzienlijk, zowel in de academische wereld als in de industrie. Een belangrijk hoogtepunt van de cursus is de kans om nauw samen te werken met partners van het EPSRC Center for Doctoral Training in het verbeteren van menselijke interacties en samenwerkingen met data- en intelligentie-gestuurde systemen om uw grote project te ontwikkelen - we verwachten dat veel studenten carrière gaan maken bij deze organisaties als gevolg van deze samenwerkingen.

Toelatingseisen

 • Een aanleg en vaardigheid in computationeel denken en methoden, met een aantoonbare interesse in mensgericht computergebruik. De nodige vaardigheden, kennis en ervaring moeten worden vermeld in de persoonlijke verklaring van de aanvrager.
 • Minimaal 2: 1 in informatica of een gerelateerd technisch onderwerp (of vergelijkbare ervaring).
 • IELTS 6.0 (met een minimum van 5,5 in elk onderdeel) of een gelijkwaardige Engelse test.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder