MSc in mechanische Smart Systems Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Dit is het tijdperk van de vierde industriële revolutie. Machines worden steeds slimmer - in staat om een verbazingwekkende reeks gecompliceerde beslissingen te nemen zonder menselijke controle of begeleiding. Onze MSc Mechanical Smart Systems Engineering is een kans om binnen te komen op de begane grond van Industry 4.0. Met de vaardigheden en het begrip dat je hier ontwikkelt, moet je alles hebben wat je nodig hebt om naar de top te stijgen.

Deze nieuwe cursus, gericht op toegepaste vaardigheden, is een unieke en geweldige kans om uw expertise in productie in de moderne tijd te ontwikkelen. Je bestudeert een reeks eenheden, waarbij je de belangrijkste technologische grondslagen van Industrie 4.0 gebruikt. Je zult ook professionele vaardigheden ontwikkelen met twee projectmanagement-eenheden, waar je de principes leert van het leveren van innovatie aan de industrie.

In onze hightech faciliteiten leer je de moderne tools en apparatuur te gebruiken die je op de werkplek tegenkomt en werk je met onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers aan een diepgaand technisch onderzoeksproject dat onderscheid je van anderen.

Over het algemeen krijgt u de steun van onze ervaren docenten en onderzoekers, die ervoor zullen zorgen dat wat u leert 100% relevant is voor de industrie. En met technische, realistische denk- en projectmanagementvaardigheden, beschikt u over een bewezen vermogen, klaar om een constructieve rol te spelen bij het vormgeven van onze technologische toekomst.

Lengte

 • 1 jaar
 • 2 jaar (met optionele plaatsing in de branche)

Kenmerken en voordelen

 • Professionele focus - De cursus is ontworpen om de professionele competenties te leveren die werkgevers wensen en u een waardevolle set overdraagbare vaardigheden te bieden waarmee u zich van anderen onderscheidt.
 • Uitstekende faciliteiten - We hebben standaardfaciliteiten die u de nieuwste hulpmiddelen en apparatuur bieden om u te helpen uw praktische vaardigheden aan te scherpen.
 • Ervaren lesgeven - We hebben meer dan 60 zeer gerespecteerde academische medewerkers en post-doctorale onderzoekers die in de voorhoede van de industrie werken, samen met een ervaren technisch team.
 • Baanbrekend onderzoek - Onze onderzoekers gaan de grootste uitdagingen aan waarmee de hedendaagse samenleving wordt geconfronteerd, van het bestrijden van de negatieve effecten van klimaatverandering tot het zoeken naar een duurzame toekomst en het geven van Industrie 4.0 de tools die het nodig heeft om te slagen.
 • Optioneel stagejaar - Verbeter uw loopbaanperspectieven en breng theorie in praktijk met een stageplaatsing
 • Aanvullende kwalificaties - Als u uw computerondersteunde technische ervaring wilt verbeteren, helpen we u het examen af te leggen om een Certified SOLIDWORKS Associate (CSWA) te worden. We ondersteunen u ook als u uw kennis van projectbeheer wilt aanvullen met een cursus Prince2 Foundation.
 • Vriendelijke sfeer - Onze sociale leerruimtes, met veel mogelijkheden om te mixen en ervaringen met collega's te delen, bieden een warme, open omgeving voor je studie.
 • Bloeiende technologische sector - In Manchester zijn het grootste centrum voor wetenschap, gezondheidszorg en engineering buiten de hoofdstad voor de deur. Het is een perfecte plek om je carrière voort te zetten.

Carriere vooruitzichten

Praktische, onafhankelijke denkers met zowel technische expertise als een sterk begrip van moderne managementtechnieken zijn in de hele industrie erg in trek. Met deze Masters op zak kunt u misschien een rol gaan spelen op het operationele niveau van een bedrijf, door middel van lean, hoogwaardige productie.

Je kunt solliciteren naar banen in een breed scala van industrieën, waaronder de productie-, proces-, transport-, energie-, consumptiegoederen-, farmaceutische en chemische sectoren. Als je besluit door te gaan met je studie, ben je ook goed geplaatst om aan een PhD- of Engineering Doctorate-programma te beginnen.

Carrièreondersteuning is beschikbaar vanaf het moment dat je bij ons komt en tot drie jaar nadat je je cursus hebt afgerond. Toegewijde carrières en inzetbaarheidsadviseurs bij de faculteit Ingenieurswetenschappen en de Universitaire Carrièreservice helpen u de juiste rol te vinden.

Toelatingseisen

Normaal is een minimum van 2: 2 STEM of een ontwerpgerichte opleiding met laboratorium- of praktische componenten vereist. Gelijkwaardige EU / internationale kwalificaties worden ook geaccepteerd.

IELTS 6.5, zonder component lager dan 5.5.

cursus details

Je bestudeert negen kerneenheden, met inbegrip van toegepaste materialen voor modernisering, productie voor industrie 4.0 en projectbeheer, evenals een diepgaand masterproject.

Jaar 1
 • Productie voor de industrie 4.0
 • Toegepaste materialen voor modernisering
 • Computer-Aided Engineering
 • Engineering Design for Innovation
 • Systems Engineering voor de industrie
 • Engineering duurzaamheid
 • Beheer van projecten Fundamentals
 • Management van projecten Professionele praktijk
 • Individueel technisch onderzoeksproject
Jaar 2

Postuniversitair jaar voor industriële plaatsing

 • Na de voltooiing van de academische credits voor hun MSc-prijs, krijgen studenten extra oefenpunten door minimaal 36 weken en maximaal 42 weken (exclusief betaalde en wettelijke feestdagen) te werken in een industriële setting, relevant voor het programma van de student. De plaatsing biedt de mogelijkheid om een professioneel loopbaanontwikkelingsplan te ontwikkelen en academische kennis op de werkplek toe te passen, evenals aanvullende specialistische expertise en overdraagbare vaardigheden te verwerven door verantwoordelijkheden en bijdragen aan het bedrijf van de werkgever.
Plaatsingsopties

Versterk uw vaardigheden door tijd door te brengen in real-life situaties, door de vaardigheden die u tijdens uw academische studies hebt geleerd, toe te passen in een praktische industriële omgeving. Deze cursus is beschikbaar met een optioneel industrieel stagejaar, waardoor studenten de kans krijgen om hun kennis aan te passen aan een specifieke branche of vaardigheden. Dingen leren die niet kunnen worden onderwezen of ervaren in een klaslokaal, doe je praktijkervaring op en kennis van de industriële praktijk. Dit is een uitstekende gelegenheid om de theorie in de praktijk te brengen en overdraagbare vaardigheden op de werkplek te krijgen, waardoor je CV een echte boost krijgt wanneer je afstudeert.

De Carrièredienst van de universiteit helpt studenten bij het vinden van geschikte plaatsingen. Er zal ook veel hulp en advies zijn van het universitair personeel binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen. Na het vinden van een stage staan je docenten klaar om ervoor te zorgen dat dit de juiste keuze is voor jou en je carrière-ambities, om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je tijd in de industrie haalt.

Er zijn plaatsingskosten van £ 1850 van toepassing.

Afdeling engineering

Onze afdeling engineering bestaat uit meer dan 60 academische medewerkers en postdoctorale onderzoekers, ondersteund door een ervaren technisch team en een breed scala aan specialistische apparatuur en middelen.

De school streeft ernaar om haar onderzoek af te stemmen op de behoeften en uitdagingen van de industrie en de samenleving, om ervoor te zorgen dat onderzoek een brede impact heeft. Onderwijzen en leren op school zijn gericht op inzetbaarheid, met een focus op praktische vaardigheden en kennis die weerspiegelt wat studenten zullen doen in engineeringrollen wanneer ze afstuderen.

vergoedingen

Britse en EU-studenten
 • Britse en EU-studenten: voltijdtarief: £ 8.500 tot £ 9.250 per jaar. Het collegegeld blijft hetzelfde voor elk jaar van je cursus, op voorwaarde dat je het in de normale tijdspanne voltooit (geen herhaaljaren of pauzes tijdens de studie).
Niet-EU- en Channel Island-studenten
 • Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 16.500 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
Extra informatie

Een Masters-kwalificatie omvat typisch 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van de studie, mits de cursus wordt voltooid in de normale tijd (geen herhaling jaar of pauzes in studie).

Deeltijdstudenten mogen elk academiejaar maximaal 90 studiepunten nemen.

Bijkomende kosten

Alle boeken die nodig zijn voor de cursus zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek. De universiteit heeft ook pc-laboratoria en een leenservice voor laptops. Veel studenten kiezen er echter voor om enkele van de kernboeken voor de cursus en / of een laptop te kopen. Studenten moeten mogelijk ook hun opdrachten en andere documenten afdrukken. De afdrukkosten op de campus beginnen vanaf 5 cent per pagina. Geschatte kosten zijn £ 300 voor een laptop, tot £ 100 voor boeken en afdrukken. Totale optionele kosten: £ 400.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Lees meer

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Lees Minder