MSc in marketing en management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ons masterprogramma in marketing en management omvat kernbedrijfspraktijken en marketingprincipes, waardoor u over de nodige competenties beschikt om een marketingprofessional te worden of een managementcarrière met een specialisme in marketing na te streven. Het programma voorziet u van de nodige kennis en vaardigheden in marketing en management die relevant onderzoek, beste praktijken en innovatief denken weerspiegelen om uw inzetbaarheid te vergroten. Het programma dient ook als voorbereiding op verdere studie of een academische carrière in marketing.

Gedurende dit programma krijgen studenten de gelegenheid om onderzoeks- en analytische vaardigheden, real-life probleemoplossende capaciteiten en de persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen. Leren van academici en studenten van over de hele wereld biedt u een onschatbaar perspectief op de problemen en uitdagingen waarmee marketeers in de wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag worden geconfronteerd.

Onze docenten en docenten zijn zowel beroepsbeoefenaren in marketing en internationaal erkende academici die onderzoek van wereldklasse uitvoeren, dat regelmatig wordt gepubliceerd in toonaangevende marketingjournalen.

Professionele accreditatie

De MSc in International Strategic Marketing en de MSc in Marketing en Management-programma's van de School of Management zijn goedgekeurd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) en bieden studenten de mogelijkheid om professionele kwalificaties te behalen via de CIM Graduate Gateway.

CIM is het toonaangevende professionele orgaan voor marketeers wereldwijd en bestaat om het marketingberoep te ontwikkelen, professionele normen te handhaven en de vaardigheden van marketeers te verbeteren. CIM-kwalificaties zijn zeer gewild bij werkgevers en hun inhoud wordt weerspiegeld in onze eigen diploma's, wat ervoor zorgt dat we studenten de beste kansen bieden voor een succesvolle marketingcarrière. Deze accreditatie helpt studenten ook om te communiceren en deel te nemen aan verschillende engagementactiviteiten met senior marketingprofessionals, waardoor toekomstige carrièremogelijkheden wereldwijd worden geopend.

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107938_the-business-ranking.jpg

Toelatingseisen

 • Je moet een diploma hebben (niet noodzakelijk in zaken en management) van een erkende universiteit
 • Uitzonderlijke kandidaten zonder een eerste graad maar met de juiste beroepskwalificaties (bijv. ACCA) en werkervaring kunnen op hun verdiensten worden toegelaten

Engelse taalvereisten

Als we bewijs nodig hebben van uw kennis van het Engels, moet u de volgende minimumscores behalen in een van deze erkende tests:

 • IELTS: 6,0 algemeen, met niet meer dan één subtest bij 5,0 en geen andere subtest onder 5,5, en succesvolle afronding van een extra zes weken durende Engelse pre-sessiecursus onderwezen door de University of Bradford , die voorafgaand aan het begin van de cursus; of
 • IELTS: 6,5 overall, zonder subtest minder dan 5,5; of
 • Internet-gebaseerde TOEFL: 94 algemeen, met minimum scores van Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17); of
 • PTE-A (Pearson-test van English-Academic): 60 algemeen, zonder subtest minder dan 51.

Kandidaten die geen burger van de Europese Unie zijn, zullen ook onderworpen zijn aan verdere vereisten die door de overheid worden opgelegd voor de afgifte van een studentenvisum. Kijk op de UK Home Office-website voor de meest actuele informatie, omdat deze vereisten kunnen veranderen.

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Dit programma is ontworpen om u een grondige basis te bieden in de verschillende disciplines van marketing en management, ondersteund door de belangrijkste concepten en theorieën. Het programma bevat een internationale dimensie. Het doel is om volledig afgeronde managers te produceren met de nadruk op marketing door marketingtheorie en -praktijk te combineren met een gedetailleerde behandeling van andere onderwerpen die te maken hebben met het management van organisaties.

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Marketingplanning en strategie (MAR7501-B)
 • Strategisch management (SIB7501-B)
 • Operationeel beheer (OIM7503-A)
 • Bedrijfseconomie (AFE7504-A)
 • Consumentengedrag (MAR7505-B)
 • Digitale marketing, strategie en analyse (MAR7506-B)
 • Internationale strategische marketing simulatie (MAR7507-A)
 • Proefschrift (MAL7501-E)

Keuze

 • Ondernemerschap en innovatie (EAE7002-A)
 • Financieel beheer van ondernemingen (AFE7509-A)
 • Boekhouding en financiën (AFE7511-A)
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (SIB7505-A)
 • International Master's Summer School (SIB7506-A)

Leren en beoordelen

Het programma wordt summatively beoordeeld door een combinatie van schriftelijke examens, beoordeelde cursussen, casestudy's, groepsprojecten en multimediapresentaties.

Beoordeling is geïntegreerd met leren en onderwijzen om de voltooiing van de leerresultaten voor afzonderlijke modules en het programma als geheel te ondersteunen en aan te tonen.

De nadruk ligt op de feedbackfunctie van formatieve toetsing als onderdeel van de leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie als geheel.

uitrusting

De School of Management is gevestigd op de historische Emm Lane-campus, te midden van een prachtig park van 14 hectare in een groene buitenwijk van de stad, op slechts een korte busrit verwijderd van de campus van de universiteitscampus.

We hebben onze eigen speciale onderwijs- en leerfaciliteiten, bibliotheek en andere gespecialiseerde ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd hier.

Na een multi-miljoen pond herontwikkeling in 2010, brengt de campus Victoriaanse architectuur samen met een bekroond duurzaam gebouw met een Harvard-stijl collegezaal en atrium ruimte voor eten, drinken, gezelligheid en werken.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Thuis / EU: £ 11.050
 • Internationaal: £ 16.840

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed. Ga voor volledige informatie naar onze beurzenwebsite.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrière booster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management en Recht, krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende de hele duur van je cursus. Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma (PDF, 2,8 MB) biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

De MSc biedt studenten de mogelijkheid om hun carrière in zowel marketing als algemeen management in te voeren of te stimuleren.

Typische functies zijn onder meer marketingbeheer, bedrijfsontwikkeling, merkbeheer, productbeheer, accountbeheer, PR en communicatie, mediamarketing, consultancy en zelfstandig ondernemerschap.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid om hun internationale ervaring te verbreden door deel te nemen aan studiereizen die samen met onze programma's het hele jaar door zijn ingebed. Deze rondleidingen worden verzorgd door de faculteit waar alle uitgaven zijn gedekt. Eerdere rondreizen omvatten uitstapjes naar Bahrein (Universiteit van Ahlia) en Qatar (Universiteit van Qatar).

Deze rondleidingen helpen onze studenten kennis op te doen over internationaal ondernemen en ondernemerschap, en bieden mogelijkheden om te oefenen en om communicatie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Studenten krijgen een praktische gelegenheid om de opgedane kennis in de klas toe te passen, terwijl ze tegelijkertijd meer bewust worden van verschillende culturen en internationale relaties versterken.

Studenten nemen deel aan een dynamische mix van zowel theorie als praktijkgerelateerde activiteiten, waaronder interactieve workshops voor probleemoplossing, bedrijfsbezoeken, gesprekken door gastsprekers (uit de publieke en private sector), culturele bezoeken en sociale activiteiten

Studieondersteuning

Je krijgt een Personal Academic Tutor toegewezen, die je persoonlijke begeleiding en ondersteuning zal geven.

Moduleleiders en tutoren zijn toegankelijk en bieden kantoortijden en afspraken om uw leren te ondersteunen buiten het klascontact.

De Effective Learning Service (ELS) is een speciale faciliteit binnen de Faculteit Management en Recht, opgericht om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch leren (bijv. Opdrachten en examens), en om buitenlandse studenten te helpen zich snel aan de Britse academische vereisten aan te passen.

De ELS biedt een enorm scala aan diensten, waaronder verschillende workshops die gedurende de looptijd worden uitgevoerd, 1-1 consultaties en uitgebreide gedrukte en online bronnen om voor elk mogelijk ontwikkelgebied te zorgen.

Dit is een aanvulling op het brede scala aan studentenondersteuning dat wordt aangeboden door de University of Bradford op de City Campus.

Onderzoek

De sterke onderzoekscultuur van de faculteit School of Management informeert het onderwijzen en leren van onze studenten.

Onze uitgebreide industriële netwerken bieden de mogelijkheid om deze kennis toe te passen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder