MSc in marketing en digitale media

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van het programma

Een eerste stap in een succesvolle en internationale professionele carrière.

De MSc Marketing en Digital Media wil studenten de vaardigheden en kennis bijbrengen om te slagen in een internationale, vooruitstrevende marketingcarrière. Om dit te doen, richt het programma zich op het toepassen van de belangrijkste strategische marketingaspecten in een steeds meer digitale en geglobaliseerde wereld.

Het programma omvat twee cursusvakken in Madrid, een termijn op de campussen in Londen of Berlijn en een professionaliseringsperiode om de masterscriptie en een bedrijfsstage af te ronden.

Ruimdenkendheid en diversiteit

De interactie met leraren van meer dan 20 nationaliteiten garandeert een grotere diepte in multicultureel leren. Studenten van de MSc Marketing en Digital Media komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden: ingenieurs, artsen, apothekers, studenten literatuur en rechten, enz. Ze vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor het uitwisselen en werken in groepen des te meer verrijkend.

Zich bewust van het feit dat u allemaal uw eigen identiteit en persoonlijkheid hebt, probeert het programma u nieuwsgierig en veelzijdig te maken om u te helpen slagen in uw toekomstige professionele leven.

Deze master heeft meer dan 600 deelnemers getraind. Ze bezetten nu strategische en operationele marketingposities en communicatie in verschillende bedrijven over de hele wereld.

Toelatingseisen

Een bachelor- of masterdiploma op elk vakgebied (minimaal 180 ECTS)

Geavanceerd Engels niveau: C1

  • TOEFL IBT: 100
  • TOEFL PBT: 600
  • TOEFL-computer gebaseerd: 250
  • IELTS: 7

Een vrijstelling voor deze vereisten kan worden gemaakt in het geval dat de kandidaat niet over dit type studie beschikt, maar aantonen uitzonderlijke kwaliteiten en vaardigheden te hebben. Volgens de normen die door het "Conférence des Grandes Ecoles" in Frankrijk zijn vastgesteld, mogen dergelijke kandidaten niet meer dan 20% van de jaarlijks toegelaten studenten tellen.

Procedure

Aanvragen worden onderzocht in de volgorde van hun aankomst; ze moeten zo snel mogelijk worden ingediend. We hebben rollende opnames. Nadat het aanvraagpakket is beoordeeld door de toelatingscommissie, wordt de kandidaat op de hoogte gebracht of hij / zij wordt uitgenodigd voor het toelatingsexamen en het individuele interview.

Vergoedingen en financiën

De kosten voor het studiejaar 2020/2021 zijn vastgesteld op € 20.000 (voor alle studenten, zowel EU als niet-EU).

Aanmeldingskosten

Een betaling van € 130 voor aanvraagkosten verschuldigd aan CCIP ESCP.

Houd er rekening mee dat dit niet restitueerbaar is.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder