MSc in mariene wetenschappen en klimaatverandering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over deze cursus

Ontworpen en geleverd door deskundige academici en wetenschappers, combineert dit volledige of deeltijdse interdisciplinaire programma de theoretische studie met praktisch, op het veld gebaseerd werk. Je zult specialistische vakgebieden behandelen en de vaardigheden verwerven die vereist zijn om de complexe problemen aan te pakken die gepaard gaan met de duurzame ontwikkeling van mariene ecosystemen.

Naast de toegang tot de nieuwste faciliteiten en leermiddelen op onze Europa Point Campus, biedt de iconische straat van Gibraltar, een unieke locatie voor biologisch scheepvaartonderzoek, een natuurlijk laboratorium voor uw studies. De Straat en hun omgeving worden al lang erkend vanwege hun mariene biodiversiteit.

Je bent in staat om een volledige of deeltijdstudie te kiezen en hebt de vrijheid om te kiezen voor je exit-prijs (Post Graduate Certificate, Post Graduate Diploma of volledige Master's Degree).

Het programma is gebaseerd op een reeks modules in toenemende mate van specialisme.

 • Het eerste deel van het programma zal zich richten op oceanografie en mariene biologie, onderzoeksvaardigheden en -methoden, behoud van de zee, duurzaamheid en beheer van mariene ecosystemen.
 • Het tweede deel zal zich concentreren op de gevolgen van klimaatverandering, met name aanpassing aan klimaatverandering en op ecosystemen gebaseerde rampenrisicovermindering.
 • Het laatste deel van de masteropleiding omvat een onafhankelijk en origineel onderzoeksproject, dat zal worden beoordeeld via proefschrift en viva.

Je voert je onderzoeksproject uit waarbij je rechtstreeks samenwerkt met onderzoekers van de University of Gibraltar en met externe specialisten. Het is misschien mogelijk om uw onderzoeksproject in het buitenland uit te voeren.

Cursusstructuur en indicatief schema

107424_rsz_120190109llppdaycbndfjztu_i5hlj_large.png

CATS = Credit Accumulation Transfer Scheme waarbij 1 CAT = 10 notional (contact individuele) uren studie

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet je eerste taal is, moet je een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • IELTS: 6,5 met minimaal 6,0 in elke vaardigheid
 • Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): Grade C
 • Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): Grade B
 • Pearson-test van het Engels (Academisch): 60 met 51 in elk onderdeel
 • IBT TOEFL: 90 zonder een subtest van minder dan 17

Entry profiel

 • Een minimum van een tweede graad Honours degree (bij voorkeur 2.1) of gelijkwaardig in een relevant onderwerp. Kandidaten uit andere disciplines met een 2: 1 of 1e, of met een graad van 2,2 in een relevant onderwerp maar met een significante passende / relevante werk / levenservaring (ten minste twee jaar werk / levenservaring die door de universiteit als geschikt wordt beschouwd in het voldoen aan minimale toelatingscriteria) wordt aangemoedigd om toe te passen.
 • Op zijn minst een goed niveau van middelbare school wiskunde en Engels (GCSE, Grade C, of equivalent). Bewezen ICT-vaardigheden op het gebied van tekstverwerking, databasebeheer, e-mail en internet zijn een vereiste. Studenten moeten hun ideeën ook effectief schriftelijk, in discussies en presentaties in de media kunnen communiceren.

Aanbiedingen zijn gebaseerd op een combinatie van kwalificaties of voorspelde cijfers, de persoonlijke verklaring van de sollicitant en referenties.

Accreditatie van eerdere leerervaringen / ervaring (APLE)

Studenten die kunnen aantonen dat ze soortgelijke programma's hebben gevolgd, gelijkwaardige prijzen en / of uitgebreide specialistische ervaring hebben gekregen, kunnen APLE worden toegekend en kunnen het programma op PGDip-niveau binnengaan.

Niet-standaard instapvereisten

Alternatieve toegang tot het PGCert-niveau kan worden bereikt door middel van voldoende gedocumenteerde uitgebreide werkervaring (bijv

Als u in het bezit bent van buitenlandse kwalificaties, kunt u hun vergelijkbaarheid met het equivalent in het VK controleren via het UK National Recognition Information Centre (NARIC), die adviesdiensten verlenen.

vergoedingen

 • Thuis: £ 7,750
 • Internationaal: £ 15.000

Van toepassing zijn

Aanvragen voor academisch jaar 2020/2021 openen in oktober 2019. Uiterste aanmelddatum juni 2020 .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry- ... Lees meer

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry-led courses ensure you’re getting the skills that employers are looking for, while our smaller class sizes give you the space to explore big ideas. Lees Minder