MSc in management- en informatiesystemen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Er bestaat een grote kenniskloof tussen managers in organisaties die in de war raken door de IT-systemen en de technische staf die ze levert. Onze afgestudeerden spelen een cruciale rol bij de integratie van de taal en praktijk van management en technologie in het bedrijfsleven. Ontwikkel uw begrip van de interactie tussen IT, organisatie en gedrag van mensen om u voor te bereiden op leidinggevende functies in bedrijfsoperaties en ICT-projecten.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta-, technische, IT- of bedrijfsgerelateerde opleiding die graag carrière willen maken in verschillende sectoren of universiteiten; of afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden of een loopbaanverandering willen nastreven; of personen met andere kwalificaties die over aanzienlijke relevante ervaring beschikken.

Waarom deze cursus?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een postgraduaat studieprogramma aan de Cranfield University , waaronder:

 • Studeren in een post-graduate-only omgeving waar afgestudeerden van Masters posities in een fulltime dienstverband kunnen verwerven in hun vakgebied, of wetenschappelijk onderzoek kunnen doen
 • Onderwijs door vooraanstaande academici en industriële beoefenaars
 • Werk samen met een sterk onderzoeksteam
 • Toegewijde ondersteuning voor niet-campusleerlingen inclusief uitgebreide informatiebronnen beheerd door de bibliotheek van Cranfield University
 • Advies aan bedrijven die hun werknemers ondersteunen bij part-time programma's, in relatie tot individuele projecten.

Cursus details

De cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een groepsproject en een individueel onderzoeksproject. De modules bevatten lezingen en tutorials en worden beoordeeld aan de hand van praktisch werk, schriftelijke examens, case studies, essays, presentaties en tests. Deze bieden de 'tools' die vereist zijn voor de groep en individuele projecten.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Enterprise-systemen
 • Operations Management
 • Business Process Analysis en Engineering
 • Algemeen bestuur
 • Business Change Management
 • Analyse van bedrijfsgegevens
 • Enterprise-modellering
 • Programma- en projectbeheer

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante wetenschap, engineering of aanverwante discipline, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Succesvolle studenten gaan door naar een breed scala aan loopbanen in productie, logistiek, IT, analyses van bedrijfssystemen, consultancy voor productiebeheer, onderzoek en ontwikkeling en de academische wereld. De kansen zijn divers en internationaal, met afgestudeerden die naar hogere functies in de industrie evolueren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder