MSc in luxe merkmarketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een uniek programma, ontworpen om de onderscheidende aard van de luxemerkensector te weerspiegelen. Onze Masters in Luxury Brand Marketing biedt u de specialistische vaardigheden, branchekennis en expertise die nodig zijn voor een succesvolle carrière in een niche en innovatieve industrie.

Je bestudeert een reeks onderwerpen, biedt een breed scala aan kennis en inzicht in marketing die specifiek gerelateerd is aan luxemerken, met een focus op kritisch inzicht in luxe consumentengedrag, luxe branding en marketingcommunicatie en onderzoek van juridische aspecten van branding binnen een luxe context. We zullen u helpen uw intellectuele vaardigheden te ontwikkelen samen met de hedendaagse vaardigheden en werkwijzen die nodig zijn om uit te blinken in de branche.

Er is ook een mogelijkheid om een stage, vrijwilligerswerk, desk-based consultancy of zelfs een studie in het buitenland te voltooien. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om via het onderzoeksproject deel te nemen aan onafhankelijk onderzoek.

Het programma is bedoeld om afgestudeerden de mogelijkheid te bieden om luxemarketing te bestuderen in een mondiale context en tegelijkertijd zich bewust te zijn van de bredere verantwoordelijkheden van bedrijven, inclusief verantwoordelijk leiderschap. Na het afstuderen ben je goed gepositioneerd om te werken als een manager binnen een steeds concurrerender en digitaal georiënteerde sector met een internationaal bereik.

De universiteit heeft voortgebouwd op een schat aan expertise in de luxesector van onze academische en ere professoren die afkomstig zijn uit en blijven werken als leiders in de industrie. Het primaire doel is om studenten uit te rusten met een hedendaagse kennis van luxemerkmarketing, om tegemoet te komen aan de behoeften van de luxemerkenindustrie. Het is de bedoeling dat toekomstige afgestudeerden in staat zullen zijn om als professionals hun kennis, analytische en persoonlijke vaardigheden en competenties te gebruiken om succesvol banen binnen de luxemerksector te behalen.

Educatieve doelen van het programma

Als antwoord op de unieke propositie dat luxegoederen en -diensten op de wereldmarkt aanwezig zijn, samen met de opkomende academische interesse die zich op dit gebied heeft ontwikkeld, wil het MSc Luxury Brand Marketing-programma een gelegenheid bieden voor afgestudeerden om luxe marketing te bestuderen binnen een wereldwijde context, maar ook op de hoogte zijn van de bredere verantwoordelijkheden van bedrijven, waaronder verantwoordelijk leiderschap.

Studenten op het programma krijgen de gelegenheid om marketingtheorie en praktijk te studeren aan de hand van een verscheidenheid aan gespecialiseerde onderwerpen, waaronder luxe consumentengedrag, luxe branding en marketingcommunicatie en onderzoek van juridische aspecten van branding in een luxe context. Doe daarnaast een stage, studeer in het buitenland, vrijwilligerswerk of desk-based consultancy. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om via het onderzoeksproject deel te nemen aan onafhankelijk onderzoek.

Het programma is het meest geschikt voor studenten die eerder een studie op undergraduate-niveau hebben gevolgd en die een dieper inzicht willen verwerven in de tools en technieken die beschikbaar zijn voor managers en deze toepassen in een luxe merkmarketingcontext. Het programma kan ook aantrekkelijk zijn voor studenten met een niet-zakelijke achtergrond, maar is toegewijd aan het ontwikkelen van een marketingcarrière in luxe branding. Het programma wordt zowel fulltime als parttime aangeboden. Beoefenaars zijn van harte welkom om toe te passen, vandaar dat het programma applicaties verwelkomt via de Flexible Entry-route met Credit Transfer en RPL.

Verwacht wordt dat toekomstige afgestudeerden van het programma zullen kunnen presteren als professionals die hun kennis, praktijkgerichte probleemoplossende vaardigheden en competenties toepassen om met succes banen te creëren binnen de sector van luxe merkmarketing. Concreet zijn de educatieve doelstellingen van het programma om:

  • Geef studenten een scala aan mogelijkheden om theorie en praktijk te studeren die relevant zijn voor luxemerkmarketing;
  • Om studenten voor te bereiden en uit te rusten met de juiste academische kennis om studenten in staat te stellen effectief te communiceren over kwesties met betrekking tot luxe merkmarketing;
  • Studenten de mogelijkheid bieden om in de praktijk problemen op te lossen door middel van bijvoorbeeld een stageplaats of op een bureau gebaseerde consultancy;
  • Geef studenten kansen voor persoonlijke ontwikkeling door een individueel onderzoeksproject te ondernemen. In het bijzonder, studenten aanmoedigen om onafhankelijke studenten te zijn, zeer gemotiveerde en zelfverzekerde individuen;
  • Studenten voorbereiden op een loopbaan binnen de luxe merkmarketing, in het bijzonder om een reeks vaardigheden en attributen te ontwikkelen om de inzetbaarheid van studenten als potentiële marketingprofessionals in de luxesector te verbeteren;
  • Geef niet alleen vakgerelateerde kennis, maar ook onderzoek, studie en persoonlijke vaardigheden. Het bevorderen van de ontwikkeling van kritisch denken, analytische vaardigheden en onderzoekspraktijken om studenten in staat te stellen geschikte methodologieën en onderzoekstechnieken voor onafhankelijk onderzoek te begrijpen en te selecteren.

Module informatie

Onze gevestigde banden met de industrie en het huidige denken en onderzoek hebben vorm gegeven aan de structuur van het programma, dat bestaat uit 6 modules plus een proefschrift.

Strategische marketing van luxegoederen

Onderzoekt hoe de troeven van een luxe bedrijf kunnen worden gebruikt om waarde te creëren en te leveren aan belanghebbenden, met name klanten en belanghebbenden. Studenten krijgen de mogelijkheid om een managementoverzicht te ontwikkelen van hoe marketing interageert met de andere functionele gebieden van het luxe bedrijf.

Juridische aspecten van merkbeheer

Richt zich op en contextualiseert nicheaspecten van het recht om toegankelijk te zijn voor mensen zonder een voorafgaande juridische studie van intellectuele eigendomsrechten of regelgeving. Het biedt de basis voor kritisch, analytisch en juridisch creatief denken bij het onderzoeken van juridische kwesties met betrekking tot handelsmerken, domeinnamen, verlatingen, ontwerprechten, octrooirechten, auteursrechten en kwesties met betrekking tot reclamestandaarden.

Persoonlijke en professionele competentie ontwikkelen

Stelt studenten in staat om hun belangrijkste persoonlijke vaardigheden te identificeren, te begrijpen, te ontwikkelen en te verwoorden in het kader van hun toekomstige loopbaanambities. Studenten krijgen de kans om een industrieplaatsing te volgen, vrijwilligerswerk te doen, in het buitenland te studeren of deel te nemen aan desk-based consultancy om beter voorbereid te zijn op hun persoonlijke en professionele leven.

Consumentgestuurde duurzame marketing

Ontworpen om een diepgaand en kritisch inzicht te geven in door de consument geleide duurzame marketingpraktijken. Studenten maken kennis met het concept van klantinzicht en zijn rol in marketingbeslissingen. De module evalueert de psychologische, sociale en economische wortels van de discipline van consumentengedrag en relateert deze aan hedendaagse consumenten.

Global Branding en geïntegreerde marketingcommunicatie

Biedt studenten een kritisch inzicht in de merkentheorie door middel van een onderzoek van belangrijke theoretische kaders die relevant zijn voor merkidentiteit, persoonlijkheid, merkrelaties en merkcultuur. Verschillende sectoren, waaronder mode, luxe, reizen en entertainment, worden verkend terwijl studenten inzicht krijgen in de mix van marketingcommunicatie.

Onderzoeksproject: ontwerp en methoden

Introduceert studenten om onderzoek te doen naar benaderingen en tijdmanagementvaardigheden die essentieel zijn voor hun onderzoeksproject. De module biedt essentiële kennis van onderzoeksdesign op cruciale gebieden en neemt een kritisch perspectief in bij het vergelijken en vergelijken van alternatieve onderzoeksmodellen.

Proefschrift

Het laatste onderdeel van het programma is het proefschrift, dat u de mogelijkheid biedt om een origineel onderzoek te ontwerpen en uit te voeren op een selectief gebied van luxe merkmarketing

Kosten

Collegegeld moet worden betaald aan de universiteit, maar sommige studenten komen in aanmerking voor collegegeld ondersteuning. De kosten en financiële ondersteuning die voor u relevant zijn, zijn afhankelijk van waar u woonde voordat u naar de universiteit ging.

Nationaliteit

Toelatingseisen

Alle hier vermelde toegangsvereisten vertegenwoordigen de vereisten voor toegang tot het programma dat normaal wordt gezocht. Het toelatings team kan aanvullend bewijs beoordelen om uw geschiktheid te beoordelen, echter, afhankelijk van uw volledige academische / werkgelegenheidsachtergrond.

Typische instapvereisten

UK Honours degree 2: 2 (of gelijkwaardig

De Engelse taal

Een academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

INTO- Pathway

Als je niet in aanmerking komt voor directe toegang, biedt INTO Glasgow Caledonian University een Graduate Diploma-programma. Deze cursus biedt een route naar Glasgow Caledonian University door middel van een uitstekende leer- en leerervaring in een speciaal gebouwde studiefaciliteiten. Een succesvolle afronding van het Graduate Diploma Program aan de INED Glasgow Caledonian University volgens de vereiste standaard zorgt voor een gegarandeerde progressie in deze mate.

Pre-sessie Engels

Voor internationale studenten die niet voldoen aan de minimale Engelse taalvereisten, bieden we Engelse taalcursussen aan om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Lees meer

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Lees Minder