AACSB Accredited

Overzicht

Moderne bedrijfspraktijken steunen op nauwkeurige logistiek en betrouwbare, betrouwbare toeleveringsketens. De vlotte werking van deze cruciale aspecten van bedrijfsactiviteiten beïnvloedt de winstgevendheid en reputatie van elke organisatie die business-to-business of business-to-consumer levert.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Logistics en Transport (CILT) en het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS), is deze cursus bedoeld om u uit te rusten met de vaardigheden en kennis die deze snelle industrie nodig heeft. Naast onderwerpen als strategische sourcing, contract- en stakeholdermanagement en risicobeheer, studeer je ook informatietechnologie en informatiesystemen. Dit weerspiegelt de revolutionaire impact die internet en e-commerce hebben gehad op logistiek en supply chain management en hoe ze innovatie blijven stimuleren.

Je houdt je ook bezig met hedendaagse kwesties die van invloed zijn op industriële praktijken zoals ethische sourcing, het verminderen van CO2-uitstoot en overheidsbeleid dat van invloed is op transport- en infrastructuurinvesteringen (weg, spoor, luchtvaart en maritiem).

Tijdens je studie heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan industriële bezoeken voor een kijkje achter de schermen bij succesvolle bedrijven en wereldwijde merken. De Business School ondersteunt ook studenten die willen deelnemen aan kortlopende stages bij lokale werkgevers, live bedrijfsprojecten of een live consultancyproject voor het laatste proefschrift (houd er rekening mee dat deze afhankelijk zijn van beschikbaarheid en afhankelijk zijn van het feit of de student zijn eigen proefschrift vindt). klant om te werken om voor te werken).

Open voor afgestudeerden met een diploma in elk vak, deze opleiding veronderstelt geen voorkennis van bedrijf of management en is geschikt voor zowel Britse, Europese als internationale studenten die hun academische kennis van logistiek en supply chain management willen uitbreiden.

Kenmerken en voordelen van de cursus

 • Je wordt onderwezen in de internationaal erkende meermaals bekroonde Business School op All Saints Campus.
 • Dit programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute for Logistics and Transport en het Chartered Institute of Purchasing and Supply.
 • U zult profiteren van het door vakmensen geleide onderwijs door een team met substantiële ervaring in de sector.
 • SAP is het toonaangevende enterprise-systeem ter wereld en dit programma biedt het voordeel van 12 uur aan praktische workshops over het SAP-pakket.

Cursus details

Onze postdoctorale programma's zijn erop gericht om academische kennis te combineren met leidend onderzoek in het gebied met de professionele vaardigheden die werkgevers zoeken.

De faculteit is de thuisbasis van het Centre for Business and Society, dat een aantal synergetische onderzoekscentra en kennisclusters samenbrengt en onze doctoraatsschool van doctoraatsstudenten die met docenten werken aan het ontwerp van het programma. Dit omvat de kenniscluster voor toeleveringsketenbeheer die de nieuwste denkwijzen en onderzoeken in de sector samenbrengt.

JAAR 1

Core Units

 • Logistieke en supply chain-praktijken
 • Supply Chain Operations Management
 • Strategisch supply chain management
 • Supply Chain Planning
 • Enterprise-systemen
 • Masters-niveau leren
 • Proefschrift

Optie eenheden

Kies er twee uit een lijst, waaronder:

 • Business Analytics
 • Project Management Framework
 • Project Management Systemen
 • Kritieke perspectieven in ondernemerschap
 • Wereldwijde strategische innovatie
 • Internationaal strategisch management

Toelatingseisen

Normaal gesproken een goede UK-graad (minimaal 2: 2), of internationaal equivalent, voor elk onderwerp. We zullen uw aanvraag ook in overweging nemen als u een diploma heeft dat gelijkwaardige beroepskwalificaties of belangrijke managementervaring heeft.

Kandidaten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijzen van de Engelse taalvaardigheid overleggen: TOEFL IBT Aangewezen Instelling Code: 0240

Totaal score: 89
Zonder individuele testscore hieronder:
Luisteren: 17
Lezen: 18
Sprekend: 20
Schrijven: 17

Voor meer informatie over Engelse taalvereisten

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 44 andere vakken van Manchester Metropolitan University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
Britse en EU-studenten: £ 9.250 per jaar. Niet-EU- en Channel Island-studenten: £ 15,500 per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019