MSc in logistiek en operationeel management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in logistiek en operationeel management ontwikkelt de academische en technische vaardigheden van studenten en biedt een breed begrip dat van vitaal belang is voor succesvolle carrières in logistiek, supply chain management en operations management.

ISG's beurs voor logistiek en operationeel beheer

ISG plc is verheugd om een studentship van £ 5.000 te kunnen aanbieden aan één student die een aanbod heeft ontvangen om MSc Logistics and Operations Management voor 2020/21 te studeren.

Programmastructuur

Studenten moeten één verplichte module uitvoeren:

  • Operations Management

en ten minste één module van:

  • Internationale logistiek
  • Logistieke modellering
  • Strategisch supply chain management

Plus een of twee modules (om in totaal vier modules te vormen) van:

  • E-commerce en informatietechnologie
  • Internationaal transport en duurzaam ondernemen
  • Lean Operations
  • Operations Analytics

Gevolgd door een proefschrift van 15.000 woorden.

Beoordeling

Lesgeven in dit programma omvat een reeks methoden, waaronder traditioneel klaswerk, groepsseminars, interactieve probleemoplossing en permanente evaluatie. In de eerste fase onderwezen component, beoordeling omvat examens, essays en projectwerk.

Studenten die succesvol zijn in de onderwezen component gaan naar fase twee van het programma en bereiden een proefschrift voor, dat in september moet worden ingediend. Kandidaten die een passend hoge standaard behalen in de examen- en proefschriftfase komen in aanmerking voor de toekenning van de graad met onderscheiding en verdienste.

Toelatingscriteria

Kandidaten hebben normaal een 2: 1 graad (GPA 3.0 / 4.0) van een erkende instelling in een gerelateerde discipline, bijv. Supply Chain, Logistiek en / of Operations Management, Engineering, Business / Management, Computerwetenschappen, Economie, Handel of Financiën.

In uitzonderlijke gevallen kunnen studenten worden overwogen met andere diploma's, bijvoorbeeld Engels, natuurkunde, sociale wetenschappen of geesteswetenschappen, met name wanneer er aanwijzingen zijn van aanzienlijke beroepservaring in een relevant beroep.

Niet-afgestudeerden met relevante werkervaring kunnen ook worden overwogen.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten een IELTS-score van minimaal 6,5 behalen met een minimum van 6,0 in elke subscore (of een vergelijkbare Engelse taalkwalificatie).

Collegegeld

  • Britse en EU-studenten: £ 8.700
  • Studenten van buiten de EU: £ 21,950
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder