MSc in logistiek, data-analyse en supply chain management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ons nieuwe masterprogramma op het gebied van logistiek, dataconversie en supply chain management is bedoeld voor diegene die overwegen om hun kennis te verbreden buiten hun huidige discipline en om een carrière in de logistiek, supply chain en transportsector veilig te stellen.

Het programma is ontworpen met input van logistieke en supply chain-professionals en richt zich op de integratie van data-analysetechnieken met betrekking tot dit bedrijfsdomein.

Je ontwikkelt je begrip van onderwerpen zoals:

 • Opkomende problemen in logistiek en supply chain management
 • Analyse van bedrijfsgegevens
 • Supply Chain Analytics- en Technology Management-kwesties rondom onderwerpen als Industry 4.0 en Automation
 • Aanbestedingsstrategieën en zakelijke duurzaamheid

Je zult ook in staat zijn om je studies aan te passen aan opkomende interessegebieden, of je carrière aspiraties; we bieden een breed scala aan optionele keuzemodules als onderdeel van ons uitgebreide portfolio van postdoctorale management.

Je zult je intellectuele en inzetbaarheidvaardigheden (kritisch denken, communicatie, teamwork, probleemoplossing) verder ontwikkelen door toegang te krijgen tot het professionele ontwikkelingsprogramma van de faculteit Career Booster.

We gebruiken SAS, een van 's werelds toonaangevende industriële gegevensanalysesoftware als onderdeel van deze opleiding om studenten op te leiden.

SAS is een van onze strategische partners en erkent dit programma. Zij zijn pleitbezorgers voor onze studenten om ervaring op te doen met de software, die veel wordt gebruikt in de bedrijfswereld.

Professionele accreditatie

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS). Als onderdeel van de accreditatie biedt CIPS momenteel gratis studentenlidmaatschap aan degenen die het programma uitvoeren.

Het programma is ook geaccrediteerd door The Chartered Institute of Logistics and Transport en biedt volledige vrijstelling van de onderwijsvereisten voor gecharterd lidmaatschap (met een slaagcijfer van 50% of hoger).

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

107944_logos3.png

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

107941_the-business-ranking.jpg

Toelatingseisen

 • Een 2: 2 (of hoger) UK Honours-graad, of een gelijkwaardige internationaal erkende kwalificatie, in een gerelateerd of niet-gerelateerd onderwerp
 • Kandidaten met niet-diploma's, die relevante werkervaring hebben (minimaal 2 jaar voltijds), zullen ook worden overwogen en beoordeeld op basis van een interview

Engelse taalvereisten

 • IELTS: 6,5 algemeen, zonder subtest minder dan 5,5

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Opkomende problemen in logistiek en supply chain management (OIM7501-B)
 • Bedrijfsgegevensanalyse (OIM7502-B)
 • Operationeel beheer (OIM7503-A)
 • Supply Chain Analytics en Technology Management (OIM7504-B)
 • Grondbeginselen en kwaliteitssystemen voor inkoop (OIM7505-B)
 • Boekhouding en financiën (AFE7511-A)
 • Proefschrift

Keuze

 • Bedrijfseconomie (AFE7504-A)
 • Ontwikkeling van vaardigheden voor zakelijk leiderschap (HRM7503-A)
 • Internationale marketing (MAR7504-A)
 • Bedrijfs- en sociale verantwoordelijkheid (SIB7505-A)
 • Ondernemerschap en innovatie (EAE7501-A)
 • International Master's Summer School (SIB7506-A)

uitrusting

De School of Management is gevestigd op de historische Emm Lane-campus, te midden van een prachtig park van 14 hectare in een groene buitenwijk van de stad, op slechts een korte busrit verwijderd van de campus van de universiteitscampus.

We hebben onze eigen speciale onderwijs- en leerfaciliteiten, bibliotheek en andere gespecialiseerde ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd hier.

Na een multi-miljoen pond herontwikkeling in 2010, brengt de campus Victoriaanse architectuur samen met een bekroond duurzaam gebouw met een Harvard-stijl collegezaal en atrium ruimte voor eten, drinken, gezelligheid en werken.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Thuis / EU: £ 11.050
 • Internationaal: £ 16.840

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed. Ga voor volledige informatie naar onze beurzenwebsite.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

We gebruiken SAS, een van 's werelds toonaangevende industriële gegevensanalysesoftware als onderdeel van deze opleiding om studenten op te leiden.

SAS is een van onze strategische partners en erkent dit programma. Zij zijn pleitbezorgers voor onze studenten om ervaring op te doen met de software, die veel wordt gebruikt in de bedrijfswereld.

Carriere vooruitzichten

Een van de doelen van de University of Bradford is om al onze studenten uit te rusten met de attributen en mogelijkheden om zelfverzekerd en capabel te zijn in hun leven buiten de universiteit.

Carrière booster

Tijdens je tijd aan de faculteit Management en Recht studeren, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Career Booster-programma.

Het programma is ontworpen om u te voorzien van de nodige vaardigheden en afstudeerkenmerken om werkklus te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster-programma biedt u de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid om hun internationale ervaring te verbreden door deel te nemen aan studiereizen die samen met onze programma's het hele jaar door zijn ingebed. Deze rondleidingen worden verzorgd door de faculteit waar alle uitgaven zijn gedekt. Eerdere rondreizen omvatten uitstapjes naar Bahrein (Universiteit van Ahlia) en Qatar (Universiteit van Qatar).

Deze rondleidingen helpen onze studenten kennis op te doen over internationaal ondernemen en ondernemerschap, en bieden mogelijkheden om te oefenen en om communicatie en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Studenten krijgen een praktische gelegenheid om de opgedane kennis in de klas toe te passen, terwijl ze tegelijkertijd meer bewust worden van verschillende culturen en internationale relaties versterken.

Studenten nemen deel aan een dynamische mix van zowel theorie als praktijkgerelateerde activiteiten, waaronder interactieve workshops voor probleemoplossing, bedrijfsbezoeken, gesprekken door gastsprekers (uit de publieke en private sector), culturele bezoeken en sociale activiteiten

Studieondersteuning

De Effective Learning Service (ELS) is een speciale faciliteit binnen de Faculteit Management en Recht, opgericht om onze studenten te ondersteunen bij het maximaliseren van hun academisch leren (bijv. Opdrachten en examens), en om buitenlandse studenten te helpen, zich snel aan te passen aan de academische vereisten van het VK.

De ELS biedt een enorm scala aan diensten, waaronder verschillende workshops die worden uitgevoerd tijdens de looptijd, 1-1 consultaties en uitgebreide gedrukte en online bronnen om te voorzien in elk mogelijk ontwikkelingsgebied.

Onderzoek

De sterke onderzoekscultuur van de faculteit School of Management informeert het onderwijzen en leren van onze studenten.

Onze uitgebreide industriële netwerken bieden de mogelijkheid om deze kennis toe te passen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder

Accreditaties