MSc in internationale veiligheid en diplomatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc International Security and Diplomacy wordt geleverd met een gelijke mate van kunst en wetenschap en is een niet-gewelddadige benadering van het beheer van internationale betrekkingen en mondiale kwesties die conflicten probeert op te lossen door middel van discussie, onderhandeling en partnerschap.

Internationale relaties worden in toenemende mate toegepast door een breed scala van actoren, variërend van overheidsfunctionarissen tot opinieleiders van universiteiten en de media tot bedrijfs- en NGO-vertegenwoordigers. In de gecomprimeerde, versnelde, met informatie verzadigde gebieden van de vroege 21e eeuw, is het noodzakelijk om de instrumenten van public relations, belangenbehartiging, lobbyen en strategische communicatie onder de knie te krijgen. De opdracht van de diplomaten is ondubbelzinnig: de politieke en economische plaats van hun land in de wereld bevorderen of verdedigen met de meest effectieve middelen. Dat is het doel en de essentie van diplomatie. In het MSc International Security and Diplomacy-programma zal een overzicht worden gepresenteerd van afschrikking, operationele veiligheid en allianties, waaronder bespreking van kernwapens en proliferatie. De uitdagingen van conflictpreventie, -beheer en -oplossing, evenals de complexiteit van vrede, zullen ook centraal staan in de cursus.

Het doel van de MSc International Security and Diplomacy is om de nodige achtergrondinformatie te bieden, vaardigheden te ontwikkelen en verschillende potentiële scenario's te repeteren, zodat ze worden uitgerust om vertegenwoordigers te zijn in de complexe mondiale situatie van vandaag en daarna. Het masterprogramma is bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline die een carrière in de internationale diplomatie willen nastreven en specialistische kennis van veiligheid willen opdoen - wetenschap, technologie maar ook in defensie en civiel-militair. Dit programma is even geschikt voor diplomaten en andere overheidsfunctionarissen om hun bewustzijn van concepten van internationale veiligheid en de opkomende wereldwijde terroristische dreigingen te vergroten.

De internationale diplomatieprogramma's van Glasgow Caledonian University London zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van de wereldmarkt op het gebied van diplomatie, internationale handel, internationale veiligheid en internationale communicatie. De ontwikkeling van een passend begrip en de verwerving van relevante vaardigheden op deze gebieden zijn essentieel geworden voor een doeltreffend beheer van internationale interactie op zowel publiek als privaat niveau.handshake, business, hand viganhajdari / Pixabay

Wat ga je studeren

Bestudeer de International Security and Diplomacy-meesters en ontwikkel de vaardigheden en attributen die nodig zijn om een carrière in de internationale diplomatie na te streven. U krijgt het specialistische inzicht dat nodig is om te slagen in veiligheid, defensie, civiel-militair en overheid. Deze meester zal uw begrip van internationale veiligheid en de opkomende wereldwijde terroristische dreigingen vergroten; essentieel voor degenen die betrokken zijn bij elke politieke interactie op het wereldtoneel.

Cursus structuur

Diplomatie, praktijk, procedures en dynamiek I

Inleidende module op het gebied van diplomatie. Studenten zullen de evolutie van het internationale systeem en de relevantie van diplomaten en diplomatieke diensten voor de 21st Century-agenda verkennen. Studenten zullen ook de essenties van moderne diplomatieke behoeften en praktijken begrijpen, en de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de vorming van de internationale diplomaat.

Diplomatie, praktijk, procedures en dynamiek II

Voortbouwend op de diplomatie: praktijk, procedures en dynamiek I module, Diplomatie: praktijk, procedures en dynamiek II verdiept het conceptuele begrip van internationale diplomatie. De onderzochte thema's zullen worden gekoppeld aan en weerspiegelen Diplomatie: praktijk, procedures en dynamiek I inhoud, maar de focus verschuift weg van het begrijpen van de contexten en gebruikte praktische diplomatieke vaardigheden naar kaders en conceptuele modellen, evenals organisatorische rollen en dynamieken in plaats van individuele antwoorden en interacties .

Cross-culturele communicatie: projectie en perceptie

Door het ontwikkelen van een begrip van interculturele communicatie en gerelateerde constructen en theorieën, zullen studenten kritisch de juiste perspectieven en mechanismen beoordelen bij het evalueren van misverstanden, spanningen of conflicten die voortkomen uit misvatting of verkeerde voorstelling van zaken door de strijdende partijen of de culturen die zij vertegenwoordigen.

Digitale natiestaat: strategieën en implementatie

Inleiding tot het opkomende concept van de digitale staat en open overheid en het ontwikkelen van een kritisch bewustzijn van zijn potentieel, structuren en dynamiek, evenals zijn groeiende rol in de internationale politiek, economie en diplomatie samen met de uitdagingen waarvoor het zich gesteld ziet, de veranderingen die het brengt samenleving en de relatie tussen staat en burger en tussen naties.

Internationale veiligheid

De module kijkt naar de betwiste beveiligingsagenda en maakt onderscheid tussen voortdurende, veranderende en opkomende onvoorziene beveiligingsproblemen / -problemen. Het is essentieel voor de veiligheid om onderscheid te maken en inzicht te krijgen in het volledige scala van militaire / niet-militaire factoren die kunnen bijdragen aan de oorsprong / oorzaken van gewelddadige conflicten. Een nieuw veiligheidsprobleem / probleem van de geopolitieke cyberspace / cybersecurity en de bedreigingen van de wisselwerking en tegenstrijdige ambities van de grote spelers (de zeven zusters) zullen ook in overweging worden genomen.

Inleiding tot onderzoeksmethoden

Een inleiding tot een reeks onderzoekbenaderingen voor kritisch onderzoek, relevant voor het studiegebied. De module introduceert studenten kennis en vaardigheden over hoe: onderzoeksvragen formuleren, een onderzoeksproject plannen, gegevens verzamelen, gegevens analyseren en een onderzoeksrapport schrijven. Studenten zullen leren hoe ze verschillende onderzoeksparadigma's kunnen vergelijken en contrasteren, zodat ze geschikte methoden en methoden kunnen kiezen om een bepaalde onderzoeksvraag te beantwoorden. Ze zullen ook gerelateerde praktische, ethische en filosofische kwesties overwegen bij het ontwikkelen en uitvoeren van onderzoek.

Onderzoeksproject

Het laatste element van het programma is het onderzoeksproject, dat u de mogelijkheid biedt om een origineel onderzoek op een relevant gebied van diplomatie te ontwerpen en uit te voeren, wat het startpunt van uw carrière in de internationale diplomatie zou kunnen worden.

Defensiediplomatie en civiel-militaire relatie

Studenten zullen defensiediplomatie begrijpen als een opkomend paradigma in het voeren van internationale betrekkingen en haar rol als een effectief instrument om politieke invloed te verkrijgen zonder toevlucht te nemen tot de dreiging of het gebruik van geweld en de manieren te onderzoeken waarop deze instrumenten kunnen worden toegepast om invloed door bij te dragen aan preventie. Studenten zullen ook in staat zijn om de nieuwe constellatie van bedreigingen in de getransformeerde internationale veiligheidsomgeving te begrijpen, evenals het beheer van asymmetrische relaties en conflicten, ook in de context van ontwapening en non-proliferatie.

Wetenschapsdiplomatie en internationaal beleid

In het tijdperk van de globalisering zijn veel van de grootste uitdagingen waarmee de planeet wordt bedreigd - klimaatverandering, volksgezondheid, voedselzekerheid en schaarste van hulpbronnen - om er maar een paar te noemen - geworteld in de wetenschap en gedreven door technologie. Bovendien vormen onderontwikkeling en menselijke onzekerheid, veel meer dan religieus extremisme of politiek geweld, fundamentele bedreigingen voor de wereldorde. In deze context, wetenschapsdiplomatie en de mogelijkheid om wetenschap en technologie te genereren, te absorberen en te gebruiken (S

Graduate succes

Als je bent afgestudeerd aan dit programma, word je lid van de groep GCU London alumni, van wie velen een wereldwijde aanwezigheid hebben op senior niveau, in de private, publieke en derde sector.

Meestal zullen afgestudeerden van dit programma worden uitgerust met de geavanceerde vaardigheden en expertise om een carrière na te streven als een opgeleide specialist in diplomatie, internationale veiligheid en communicatie en andere bijbehorende rollen binnen de internationale veiligheid, of ze nu werken voor een nationaal ministerie van Buitenlandse Zaken, supranationale organisaties maar ook in NGO's en organisaties in de particuliere sector die wereldwijd werken.

Afgestudeerden krijgen ook de mogelijkheid om hun kennis en carrièremogelijkheden verder te vergroten door een promotieprogramma te volgen.

Ervaring van studenten

GCU London is gevestigd in een van de meest levendige en kosmopolitische steden ter wereld. Het heeft het beste van elke cultuur, elke interesse en hobby en elke kunstvorm voor de deur. Het beste van alles is dat GCU London is gevestigd in een van de meest opwindende en opkomende gebieden in Londen; Spitalfields, de thuisbasis van de legendarische Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets en nog veel meer.

GCU London biedt studenten een verrijkende en diverse leerervaring, ondersteund door een levendig internationaal, intellectueel en cultureel leven. We trekken studenten uit meer dan 56 landen met verschillende achtergronden uit alle hoeken van de wereld.

De campus biedt een uniek aanbod van MBA- en MSc-cursussen, onderwijs van hoge kwaliteit en banden met internationale bedrijven.

uitrusting

Onze campus in Londen biedt u een toonaangevende leeromgeving en biedt moderne onderwijsruimte voor lezingen, studie in kleine groepen en sociaal leren. Gelegen in een ultramoderne omgeving in het hart van Spitalfields, gelegen in de mode- en financiële hoofdstad van Londen, maakt deze professionele postdoctorale universiteitscampus gebruik van hoogwaardige onderwijs- en industriepartnerships over de hele wereld.

Kosten

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus.

Nationaliteit Jaarlijks collegegeld (voltijds) Gemiddeld jaarlijks collegegeld (deeltijd)
VK (inclusief Schotland) en Europa £ 8700 Informeer vandaag nog voor meer informatie
Internationaal (buiten Europa) £ 13500 Informeer vandaag nog voor meer informatie

Toelatingseisen

Alle hier vermelde toegangsvereisten vertegenwoordigen de vereisten voor toegang tot het programma dat normaal wordt gezocht. Het toelatings team kan aanvullend bewijs beoordelen om uw geschiktheid te beoordelen, echter, afhankelijk van uw volledige academische / werkgelegenheidsachtergrond.

Typische instapvereisten

UK Honours graad 2: 2 (of gelijkwaardig).

De Engelse taal

Academische IELTS-score 6.0 (of equivalent) zonder element lager dan 5.5.

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Internationale studenten die niet voldoen aan de academische vereisten kunnen in aanmerking komen voor het Pre-Masters-programma in INTO Glasgow op onze campus in Glasgow. Succesvolle afronding van deze INTO-cursus met de vereiste cijfers betekent gegarandeerd voorwaardelijk aanbod van een plaats op de opleiding aan GCU London .

Als je niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-sessionele Engelse programma dat op onze campus in Londen wordt gegeven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Lees meer

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Lees Minder