MSc in internationale marketing met digitale marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onze MSc in internationale marketing met digitale marketing is ontworpen om u inzicht te geven in marketingbeheer in de wereldwijde digitale economie van vandaag. Door een combinatie van praktisch inzicht en academische kennis, krijgt u inzicht in hedendaagse ontwikkelingen in digitale marketingpraktijken en -strategieën en hoe u deze kunt toepassen op zakelijke uitdagingen in de echte wereld. Het programma zal interessant zijn voor diegenen die in de digitale economie werken (of van plan zijn te werken) en zich willen onderscheiden binnen een groeiende arbeidsmarkt.

Cursusinhoud

Alle onderwerpen hebben een internationale kijk op marketing en richten zich op praktische zaken en actuele onderwerpen binnen het internationale marketingmanagement en op belangrijke theorieën.

De belangrijkste onderzochte onderwerpen zijn:

  • Hedendaagse consumenten
  • Strategische marketing
  • ICT-gebruik met een SMR-context
  • Marketing Logistiek
  • Branding en communicatie
  • Vooruitgang in digitale marketing
  • Project management
  • Onderzoeksfilosofie en praktijk
  • Proefschrift

Naast deze geleerde cursussen, volgen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject en een proefschrift.

Carrière

Onze afgestudeerden van MSc International Marketing beschikken over een benijdenswaardige mix van vaardigheden en capaciteiten die kunnen worden toegepast op marketinggebied.

Vorige afgestudeerden zijn gegaan naar een breed scala van succesvolle loopbanen, waaronder het starten van een eigen bedrijf, werken in een reeks van wereldwijde marketingorganisaties, branding, reclame, digitale marketing en public relations.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad