MSc in internationaal toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

American Hotel Academy is onderdeel van American European Education (AEE), een organisatie die zich bezighoudt met het opleiden van studenten met toepasselijke en up-to-date kennis. Haar missie is om de verbeelding van studenten te stimuleren door middel van onderwijs. AEE omvat 3 scholen op 2 verschillende locaties (Brasov, Roemenië en New York, VS) die onafhankelijk zijn van elkaar, elk in een andere branche of niche: American Hotel Academy - Hospitality Industry, TASTE Culinary Business Academy - Culinaire industrie en Manhattan Studies Institute - Digitale marketingindustrie (?).

Master of Science in International Hospitality

Een professioneel georiënteerd studieprogramma, net als alle programma's die worden aangeboden door de American Hotel Academy, de cursus is een gelegenheid om een masterdiploma in één jaar te behalen. Naast solide theoretische ondersteuning in de units, integreert het op de industrie gebaseerde probleemidentificatie, probleemoplossende opties en toepassingen. Leren wordt ondersteund door studenten te laten kennismaken met ervaren sprekers uit de industrie, mogelijkheden voor professioneel netwerken en om relaties te creëren met de andere studenten en de industrie.

107649_logo-Manchester1.jpg

Dit is een strenge academische graad gebaseerd op de Manchester Metropolitan University-normen die strategisch denkvermogen en besluitvormingsvaardigheden voeden, gebaseerd op solide academische kennis. Deze vaardigheden zijn zinvol voor diegenen die willen solliciteren naar leidinggevende functies in de zakelijke omgeving met betrekking tot gastvrijheid en toerisme.

Het programma heeft verder tot doel een dieper inzicht te verwerven in de nieuwste trends in managementpraktijken, strategische marketing, financieel management, innovatie en ondernemerschap, projectbeheer en wetenschappelijke onderzoeksprocessen en -praktijken die kunnen worden gebruikt voor het verzamelen van gegevens voor gebruik in besluitvorming voor consultancy rapporten of industrie gerelateerd onderzoek.

Het programma is toegankelijk, op voorwaarde dat het voldoet aan de geschiktheidscriteria, door pas afgestudeerden, door hospitality professionals of door zakelijke professionals die op zoek zijn naar een carrièreswitch in hun bedrijfsapplicatie.

Het programma is drie semesters lang opgeleverd over een jaar, en het heeft een flexibel schema dat het mogelijk maakt om een full-time baan te houden. Cursussen zijn ongeveer twee keer per maand gepland, tijdens het weekend in Brasov. (zie de Academische kalender voor de werkelijke data).

De lessen zijn gepland voor de hele dag op zaterdag en zondag in de American Hotel Academy in Brasov. Bij de accommodatie worden pauzes en maaltijden geserveerd, zodat studenten kunnen communiceren met de andere studenten en docenten. De middelen die worden aangeboden om studies te ondersteunen, zijn onder meer een onderzoekscentrum, waar studenten in een groep of zelfstandig kunnen werken; en begeleiding voor taalbewerking en ondersteuning voor gegevensanalyse, indien nodig.


Studiemodi

De onderwijstaal is Engels.

De lesmethoden omvatten debatten, case-studies, simulaties en individuele en teamprojecten. Al deze worden aangevuld door seminars die worden gegeven door docenten (leidinggevenden uit de industrie en academici met ervaring in de sector) die bereid zijn hun ervaring te delen en de theoretische concepten en de manier waarop ze werken in een dagelijkse toepassing uit te leggen.

Studenten worden beoordeeld voor elk vak door een combinatie van examens, projecten en opdrachten. De cursussen bevatten lesbeoordelingen en beoordelingen om de studenten constant voor te bereiden op de evaluatieprocessen die door de afzonderlijke eenheden worden vereist

Online ondersteuning voor de individuele studie bestaat uit toegang tot de educatieve bronnen van Manchester Metropolitan University en American Hotel Academy.

Cursusbezorgmethode 1 - specifiek ontworpen voor Roemeense studenten -

Het programma is zo gestructureerd dat studenten hun voltijdbanen nog kunnen voortzetten. Alle lessen worden in het weekend gehouden, de hele dag op zaterdag en zondag. Studenten moeten zich verplichten om alle klassen bij te wonen om zo maximaal mogelijk voordeel te halen uit de unitinstructie en interactie met de docent.

Ondersteuning voor de studenten zijn onder meer:

 • Op schoolklaslessen in de weekenden;
 • Extra live contact met docenten, indien nodig, op het e-learningplatform;
 • Een individuele studie die vereist dat studenten de tekst lezen, casestudies evalueren, video's bekijken, volgens de vereisten van de eenheden;
 • Een bezoek aan de luidsprekers van de American Hotel Academy;
 • Geplande bezoeken aan de industrie, waardoor studenten hun contacten in de industrie kunnen leggen;
 • Activiteiten die de groep in staat stellen om te netwerken met elkaar, het industriepersoneel en gastsprekers. Veel van de activiteiten worden georganiseerd door de Academie en de masterstudenten worden uitgenodigd om deel te nemen.

Cursusbezorgmethode 2 - internationale studenten -

In aanvulling op de hierboven aangegeven ondersteuning:

 • Studenten die in het jaar van hun studie in Brasov gaan wonen, hebben toegang tot een onderzoekscentrum, waar ze gedurende de dag aan hun projecten en opdrachten kunnen werken.
 • Aandacht voor verdere academische ondersteuning zal op individuele basis worden gedaan, afhankelijk van de vereiste ondersteuning.

Onderzoekssemester

Tijdens het derde semester worden alle studenten die toestemming krijgen om door te gaan met het onafhankelijke onderzoeksproject en het schrijven van het proefschrift ondersteund door:

 • Toewijzing van een begeleider die de student begeleidt bij het primaire en secundaire onderzoeksproces en het schrijven van het proefschrift;
 • Toegang tot literatuur, online literatuur en studieondersteuning;
 • Toegang tot een onderzoekscentrum waar studenten kunnen werken en lezen in een stille omgeving;
 • Toegang om te helpen met data-analyse, als de student statistische analyse wenst (op eigen kosten);
 • Namen van personen om te benaderen voor taalbewerking, indien vereist door de student (op eigen kosten);
 • Toegang tot het verkrijgen van een plagiaatverslag van het proefschrift - ter begeleiding van de inzending;
 • Toegang tot uw docenten voor extra ondersteuning, via het online platform


Graad eisen

Om toegang te krijgen tot het laatste semester van het MSc-programma, moeten studenten aan de volgende criteria voldoen:

 • geef alle voorgaande semestereenheden door.
 • bewijs van de Engelse taalvaardigheid van ten minste IELTS 6.5 (of de equivalente score voor TOEFL of Cambridge). Dit bewijsmateriaal is vereist voor het einde van het tweede semester.

Afstuderen met de Master of Science International Hospitality

 • nog eens 60 studiepunten behalen door een proefschrift te schrijven en te verdedigen voor het proefschrift.


Carrièreontwikkeling

Carrière-ontwikkelingsdiensten

American Hotel Academy biedt diensten voor loopbaanontwikkeling aan via de afdeling Studentenvoorzieningen.

Werkgelegenheidskansen die beschikbaar worden gesteld aan de Academie zullen toegankelijk zijn voor studenten om rechtstreeks een aanvraag in te dienen bij de advertentieposities van bedrijven.

Studenten die assistentie vragen bij CV-schrijven, solliciteren en sollicitatiegesprekken, kunnen een afspraak maken met de afdeling Studentenvoorzieningen.

Verbindingen en bezoeken in de industrie

 • Speaker Series bezoeken: het programma heeft één gastdocent per semester. De docenten van een unit hebben allemaal managementervaring op het gebied van lesgeven, bieden een breder perspectief voor studenten, meer professionele ervaring om uit te putten en bieden een unieke kans voor studenten om inzicht te krijgen in de huidige ontwikkelingen in deze sectoren vanuit een managementperspectief.
 • Studiereizen: de masterstudenten krijgen de kans om deel te nemen aan studiereizen in Roemenië.
  • Bezoeken aan internationale hotelmerksites zijn gepland om studenten vertrouwd te maken met de merken en hun rekruteringskantoren.
  • Zaterdagavond sociale netwerken en evenementen voor de industrie in Brasov. Studenten zullen in staat zijn om met elkaar te netwerken, ervaringen te delen - en dit alles terwijl ze genieten van een avond vol geplande evenementen.

Industrie consultancy projecten

Twee van de theorie-eenheden, één in elk semester 1 en 2, hebben een branchegerelateerd consultancyproject dat moet worden voltooid voor beoordeling.

Hospitality and Tourism Strategic Planning.

Een project met betrekking tot een consultancyrapport, gedaan als een groep, op een live bedrijf. Bevindingen met betrekking tot een evaluatie van de interne en externe omgevingsfactoren die van invloed zijn op het bedrijf en hun mogelijkheden om deze factoren te beheren, worden door de studenten aan de leider van de eenheid gepresenteerd.

Project Management voor Service Operations.

Studenten zullen een 'real life'-project uitvoeren om een gelegenheid tot gastvrijheid of ontwikkeling van het toerisme te identificeren en een gedetailleerd projectplan voor het bedrijf te formuleren.

Netwerken

Netwerken maakt deel uit van het zijn van een professional. Studenten worden aangemoedigd om een professioneel netwerk op te zetten met leidinggevenden in de branche, met wie ze kunnen overleggen.

Het ontwikkelen van een carrière betekent het gebruiken van de kennis en contacten die u hebt, of het kunnen vragen om advies of het verkennen van verbindingen in verschillende bedrijven.

Studenten worden aangemoedigd om een netwerk te vormen met andere studenten om ervaringen uit te wisselen, steun te krijgen van collega's en hun kennisvaardigheden met betrekking tot de horeca en toeristische sector te vergroten.

Stichting Eenheid

Studenten die de Stichting Eenheid ondergaan, zullen kennis opdoen over de horeca en toeristische sector door opdrachten te voltooien die betrekking hebben op de operatiegebieden in deze industrieën. Deze eenheid is ontworpen om de horeca- en toerismesector kennis te laten maken met studenten die zijn afgestudeerd in het bedrijfsleven maar geen ervaring en begrip hebben op het gebied van toerisme en gastvrijheid.

Industriegerelateerde applicatie

Alle theorie wordt ondersteund door gastvrijheid en toerismegerelateerde toepassingen, casestudy's en strategisch denken om op de industrie gebaseerde problemen op te lossen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

American Hotel Academy was founded in 2007 in Brasov, Romania as the first international hotel management school in the country with the main purpose of offering education & training in hospitalit ... Lees meer

American Hotel Academy was founded in 2007 in Brasov, Romania as the first international hotel management school in the country with the main purpose of offering education & training in hospitality to Romanian students interested in pursuing global careers. We believe in blending professionally – oriented education with applied skills training within an international setting in a variety of hospitality management disciplines that are not available at many traditional higher education institutions. This is the foundation on which the school has been built and this is how we help our students to achieve their career goals. Lees Minder
Braşov , New York + 1 Meer Minder