MSc in internationaal economisch beleid en analyse

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

Deze innovatieve cursus is ontwikkeld om uw vermogen te ontwikkelen om economische analyses toe te passen op beleidsvraagstukken en zakelijke problemen, die vaak dubbelzinnig en veelzijdig zijn. Hoewel er een sterke theoretische kern is, richt de cursus zich vooral op de praktische toepassing van economische technieken op problemen en op het ontwikkelen van het vermogen om de inzichten die economische analyse kan bieden, te communiceren.

Het International Economic Policy and Analysis MSc-programma werd uniek gemaakt (en werd onderhouden) in samenwerking met de Britse Government Economic Service (GES) sinds 2012.

De cursus heeft tot doel je een grondige kennis en inzicht te verschaffen over de nieuwste ontwikkelingen in de economie, met een focus op praktische vaardigheden en ontwikkeling van de vaardigheden die een werkende econoom nodig heeft. Het is specifiek gericht op mensen met een oprechte interesse in de toepassing van de economie op situaties in de echte wereld.

Naast het verbeteren van uw vermogen om relevante economische principes toe te passen ter ondersteuning van beleid en strategieontwikkeling, is de cursus gericht op het ontwikkelen van uw vermogen om complexe kwesties aan een breed publiek te communiceren, uw bewustzijn van belangrijke bronnen van economische en financiële gegevens, de problemen die zich voordoen wanneer het uitvoeren van beleidsevaluatie en uw vermogen tot zelfbewustzijn en groepswerk.

Cursus structuur

De volgende modules zijn indicatief voor wat je in deze cursus gaat bestuderen. U kunt één optiemodule kiezen naast de kernmodules.Kernmodules

 • Micro-economische analyse en beleid
 • Macro-economische analyse en beleid
 • Onderzoeksmethoden
 • Gegevensanalyse
 • Strategie en beoordeling in economie
 • Economisch evaluatieproject
 • Economische beleidsperspectieven
Optiemodules
 • Internationale economie
 • Ontwikkelingseconomie en beleid
 • Wereldwijde financiële markten

Toelatingseisen

 • Undergraduate-diploma

Normaal gesproken heb je minimaal de laagste graad van de lagere tweede klas (of equivalent) die één honours of een major in de economische wetenschappen zou zijn, of een kwantitatieve discipline met een minor in economie of een meer algemene eerste graad (minimum eerste tweede klas honours). of gelijkwaardig) met een significante studie van de economie en kwantitatieve methoden. Bij wijze van uitzondering kunnen ook niet-afgestudeerden met uitgebreide werkervaring in de economie of een nauw verwant beroep worden overwogen.

Als uw eerste taal geen Engels is, zou u een IELTS-score van 6,5 moeten hebben, met een score van 6,0 in elk element.

CareersCarriere

Als postdoctoraat in de economie kun je uitkijken naar uitstekende carrièrevooruitzichten. Onze studenten hebben een succesvolle loopbaan in de overheid en consultancy doorlopen als economische analisten, regelgevende economen en marktanalisten. De sterke internationale focus van de cursus biedt een uitstekende gelegenheid om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen om een carrière bij multinationale bedrijven of internationale organisaties na te streven. Veel afgestudeerden keren terug naar hun land van herkomst en zijn werkzaam in de ontwikkeling van internationale zakelijke kansen of overheidsinstellingen, terwijl andere afgestudeerden hun loopbaan ontwikkelen met internationale goede doelen of andere niet-gouvernementele organisaties.

Hoewel deze beroepsgerichte cursus vaardigheden ontwikkelt voor het ontwikkelen en evalueren van beleid en strategieën, in plaats van simpelweg academische economen op te leiden, hebben enkele van onze pas afgestudeerden ook ontdekt dat dit mogelijkheden voor promotieonderzoek heeft geopend.Loopbaanontwikkeling centrum

Ons Career Development Center is zojuist voorgedragen voor de Best University Careers Service in de National Undergraduate Employability Awards voor 2017.

Met een groeiend netwerk van meer dan 3.000 werkgevers over de hele wereld en een team van ervaren loopbaanadviseurs, zijn wij er om u te helpen slagen.

In 2015-2016 hebben we meer dan 1.500 studenten geholpen bij het vinden van een baan in verschillende sectoren, met 250 werkgevers die deelnamen aan 14 on-campus vaardigheden en carrièresbeurzen.

Als Westminster-student heb je toegang tot onze diensten tijdens je studie en nadat je bent afgestudeerd.

Wij kunnen je helpen:

 • werkplaatsen vinden gerelateerd aan je opleiding,
 • vinden van banen in deeltijd / vakantie, stages en afstuderen, inclusief vrijwillige ervaring,
 • internationale kansen vinden om uw inzetbaarheid te vergroten,
 • werk effectief aan werkgevers,
 • schrijf betere CV's en aanvraagformulieren,
 • ontwikkel je sollicitatiegesprek en zakelijke vaardigheden,
 • plan je carrière met onze loopbaanadviseurs,
 • ontmoet werkgevers en ontdek uw carrièremogelijkheden tijdens onze werkgeversbeurzen, loopbaanpresentaties en netwerkevenementen gedurende het hele jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Lees meer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Lees Minder