MSc in inkoop en supply chain management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Onze MSc Inkoop en Supply Chain Management bouwt voort op onze wereldberoemde MSc Logistiek en Supply Chain Management. Deze postdoctorale inkoopcursus is ontworpen in samenwerking met senior inkoop- en supply chain-professionals. Het biedt u de specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van inkoop en supply chain management die u nodig heeft om uw carrière in deze sector voort te zetten.
• Cranfield School of Management presteert consistent goed in internationale zakelijke ranglijsten. We staan 7e in het VK en 44e in Europa in de Financial Times European Business School 2019 Rankings.
• We hebben een van de grootste faculteiten in Europa, en veel van onze faculteiten worden beschouwd als vooraanstaande experts op dit gebied, die een uitstekende reputatie op het gebied van lesgeven combineren met ervaring uit de commerciële wereld.
• Onze benadering van lesgeven is ontworpen om uw praktische zakelijke vaardigheden en zelfvertrouwen te koesteren, en legt grote nadruk op uitdagingen in de echte wereld.
• Je krijgt een diepgaand inzicht in: supply chain strategie en duurzaamheid; inkoopstrategie; leveranciersselectie en evaluatie; onderhandeling en contractbeheer; hoe u effectieve supply chain-operaties kunt analyseren en ontwerpen; hoe gegevens, modellen en software te gebruiken om problemen op te lossen en beslissingen te nemen; inventaris en operationeel beheer; boekhouding; vrachtvervoer en projectmanagement.
• Je krijgt de kans om een studiereis bij te wonen en een supply chain-perspectief te ervaren in een andere economische regio in Europa.
• Je krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan andere cursusactiviteiten, waaronder magazijnbezoeken en simulatiespellen.
• Je krijgt de kans om te studeren in een echt internationale omgeving, met studenten en academici uit meer dan 50 landen.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practi ... Lees meer

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practice of management. Lees Minder