MSc in informatietechnologie (bedrijfskunde)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Dit programma heeft tot doel begrip en vaardigheden bij te brengen in belangrijke bedrijfsmanagement- en informatietechnologieonderwerpen op masterniveau. Het omvat het ontwerp en de ontwikkeling van IT-systemen, het beheer van IT-projecten, de digitale economie en de ontwikkeling van zakelijke toepassingen.

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten weten dat het deeltijd loopt voor een proefschrift van 4 semesters (24 maanden) (maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn.

Cursusinhoud

Voltijdstudenten volgen vier cursussen in Semester 1 en nog eens vier in Semester 2. Resultaten van deze examens bepalen of studenten doorstromen naar een individueel project en een proefschrift van vier maanden dat leidt tot de MSc-graad.

Voor dit programma zijn de volgende vakgerichte cursussen verplicht:

 • Systemen voor informatiesystemen
 • Onderzoeksmethoden en projectplanning
 • Digitaal en kenniseconomie
 • Masters Project en proefschrift

Studenten kunnen vervolgens kiezen uit vijf cursussen uit de volgende:

 • Strategisch projectmanagement
 • Database- en informatiesystemen
 • Netwerk toepassingen
 • Project management
 • Software Engineering Foundations
 • Statistisch model en analyse
 • Concurrerende strategie
 • Big Data Management

Naast deze geleerde cursussen, volgen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject en een proefschrift.

Carrière

Nieuwe carrièremogelijkheden en vooruitzichten voor loopbaanverbetering zijn beide uitstekend. De voortdurende groei van netwerkdiensten en mobiele handheld-apparaten in het bedrijfsleven verhoogt de vraag naar experts die computersystemen kunnen ontwerpen, implementeren en beheren.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad