MSc in industriële productie en productie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

De German University of Technology in Oman (GUtech) en de Universiteit van Brescia in Italië werken samen om de Master of Engineering in Industrial Production te leveren

Het MEng-programma richt zich op twee strategische sectoren, namelijk materiaalextractie en -verwerking, en innovatieve, hoge automatisering en duurzame productie.

Het programma stelt studenten in staat om solide en diepgaande kennis op te doen op het gebied van extractie, productie, testen en controle van ferro-, non-ferro- en polymere materialen, het gebruik van nieuwe geavanceerde materialen voor de productie van componenten en plantlogistiek met een speciale focus over bedrijfsontwikkeling en ondernemerschap.

Studenten leren hoe ze een machine kunnen draaien, een productiecyclus kunnen ontwerpen of productieprocessen kunnen optimaliseren met behulp van ad hoc simulatiesoftware in GUtech Labs. De opgedane kennis in deze "virtuele omgeving" geeft studenten de mogelijkheid om diep in te gaan op de problemen van het draaien van een machine of het optimaliseren van een productieproces zonder dure en tijdrovende experimentele tests in de werkplaats uit te voeren.

Over de partneruniversiteit

De Universiteit van Brescia (UniBS) werd officieel opgericht in 1982. Het heeft 4 scholen (geneeskunde, techniek, economie en rechten), met 24 bacheloropleidingen en 16 masteropleidingen met ongeveer 15.000 ingeschreven studenten. Dankzij de sterke toewijding aan innovatie in materialen en processen die op medische gebieden worden toegepast, kan de universiteit van Brescia haar activiteiten voornamelijk richten op de gezondheid en rijkdom van mens en milieu, door de integratie van haar eigen culturele en wetenschappelijke gebieden en in samenwerking met het Italiaans en internationaal partners die werkzaam zijn op gezondheids-, economisch-industrieel en sociaal-institutioneel gebied, om kennis te genereren om nieuwe generaties op te leiden en actief deel te nemen aan de vooruitgang van Brescia, Italië, en, in het algemeen, de wereld.

GUtech en de universiteit van Brescia werken op verschillende niveaus en op een aantal gebieden samen, waaronder de uitwisseling van studenten en professoren en de ontwikkeling van nieuwe studieprogramma's.

Carrière en studies kansen

De master in de industriële productie

  • Metaalproductie- en transformatiebedrijven
  • Productiesystemen, geavanceerde materialen en productietechnologieën
  • Productiemanagement
  • Consultancy bedrijven
  • Product instalaties

Afgezien van de industrie, kunnen afgestudeerden verder gaan met consultancy en onderzoekscarrières, hetzij door doctoraal onderzoek in de academische wereld of commercieel onderzoek.

Structuur

De Master of Engineering in Industrial Production and Manufacturing wordt aangeboden door de afdeling engineering van de GUtech in de faculteit engineering en computerwetenschappen.

Studenten kunnen ervoor kiezen om voltijds of deeltijds deel te nemen aan het programma. Cursussen worden gegeven door docenten van GUtech en gastprofessoren van de Universiteit van Brescia en andere gerenommeerde universiteiten.

Het MEng-programma wordt in het Engels gegeven. Een verscheidenheid aan beoordelingsformaten zal worden gebruikt, waaronder schriftelijke en mondelinge tests, seminars en de masterproef. Studenten kunnen ervoor kiezen om de masterproef uit te voeren en / of stageplaatsen te volgen in Brescia, Italië.

De belangrijkste focus van het eerste semester is het overbrengen van de basisprincipes van het studieprogramma in de productie van materialen, traditionele productieprocessen en technologieën en op de methoden om producten en processen te testen en te controleren. Daarnaast worden principes van kwaliteitsbeheer en economie geanalyseerd met speciale aandacht voor ondernemerschap.

Het tweede semester behandelt het probleem van materiaalgedrag en selectie vanuit een technisch oogpunt met meer gespecialiseerde cursussen in geavanceerde productieprocessen, innovatieve productiesystemen, fabrieksbeheer en logistiek.

Het derde semester richt zich op geavanceerde technologieën voor de productie van microcomponenten en nano-oppervlakken, op productietechnieken die worden toegepast op lokale ertsen met bijzondere aandacht voor veiligheids- en milieukwesties, samen met de beoordeling en recycling van productlevenscycli en projectbeheer. In het vierde semester moeten studenten een masterproef schrijven.

Voltooiingsvereisten

Studie-eisen bestaan uit contacturen (in de klas, op een excursie of tijdens praktisch laboratoriumwerk) en aanverwant individueel studiewerk (lezen van gerelateerde literatuur, examenvoorbereiding, schrijven van seminaries of rapporten, en afronden van de masterproef).

Studenten moeten een totale werklast van 120 ECTS-studiepunten inclusief een masterscriptie voltooien om in aanmerking te komen voor afstuderen.

Tijdsspanne

Voltijdstudenten worden geacht het programma in vier semesters te voltooien, terwijl deeltijdstudenten naar verwachting in acht semesters zullen eindigen.

Graduate Credits overdragen

Studenten kunnen een aanvraag indienen om tot 50 procent van de ECTS-studiepunten over te dragen van klassen die vóór hun toelating bij GUtech zijn afgerond. Overdrachtskrediet wordt geval per geval beoordeeld door de faculteitsleden van de betreffende afdeling.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Een erkende bachelor in mechanica, productie, industrie, CAD / CAM, proces, materiaalkunde of gelijkwaardige studierichtingen. Relevante werkervaring kan de afleiding van het nauwe gerelateerde vakgebied compenseren.

Taalvereisten

Aanvragers moeten voldoende bewijs van Engelse taalvaardigheid leveren (bijv. TOEFL 79 internettest, IELTS 6.0 of gelijkwaardig).

vergoedingen

Aanvraagkosten

Een niet-restitueerbare vergoeding OMR 100 is vereist voordat de aanvraag wordt verwerkt.

Collegegeld

Het totale aantal benodigde studiepunten om een IPng-graad te behalen en te behalen is 120 ECTS-studiepunten (ECTS CP). De tarieven worden berekend op basis van OMR 115 per ECTS CP.

Beurzen kansen

We bieden twintig (20) beurzen voor succesvolle aanvragers om 30 procent van het collegegeld te dekken. Er is geen aparte aanvraag voor deze beurzen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vis ... Lees meer

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vision was inspired by His Majesty Sultan Qaboos’ directions for the provision of quality higher education in Oman by private investors. Lees Minder