MSc in gezondheid, veiligheid en milieu

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Invoering

De MS.c. in Health, Safety and Environment (HSE) opleiding biedt studenten een flexibel, relevant en actueel curriculum dat studenten de mogelijkheid biedt om een ​​diepte en breedte van kennis in veiligheid, gezondheid en milieu aan te tonen. De opkomst van vrijwillige normen en gedragscodes, waaronder internationale normen, gekoppeld aan de noodzaak om kosten en beperkte middelen te beheren, heeft geresulteerd in een trend om verder te gaan dan de wettelijke voorschriften. Nu werken bedrijven aan duurzaamheid door het gebruik van geïntegreerde milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeheersystemen, die verweven zijn in belangrijke bedrijfsprocessen. Hoewel ze verschillende disciplines zijn, delen milieubeheer, gezondheid op het werk en veiligheid op de werkplek veel technische, regelgevende en organisatorische kenmerken. Leer effectief omgaan met complexe gezondheids- en veiligheidsvraagstukken op milieugebied en pak risico en regelgeving aan in deze concentratie, gericht op ambitieuze gezondheids- en veiligheidsmanagers, functionarissen of directeuren. De MS-graad in milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeheer biedt studenten een solide basis in de managementaspecten van het ontwikkelen en implementeren van milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeheersystemen die organisaties in de richting van een meer duurzame en sociaal verantwoorde toekomst kunnen brengen. Daarnaast krijgen studenten een solide technische basis in luchtemissies, afvalwater, vast en gevaarlijk afval, arbeidsveiligheid en arbeidsgezondheid (industriële hygiëne).

leerplan

De Master of Health, Safety and Environment (HSE) vereist de voltooiing van 32 credits, met 12 credits in de kerncursussen, 10 credits van specialty courses en 6 credits van keuzevakken. Het programma vereist de afronding van een proefschrift van 4 studiepunten. Toegelaten studenten met een andere undergraduate-graad zijn ook verplicht om een ​​paar credits van nivellering cursussen die dergelijke studenten voorbereiden op succes in de kapitein van gezondheid, veiligheid en milieu (HSE), deze cursussen tellen niet mee voor de graad. Studenten moeten een afstudeerscriptie schrijven en verdedigen. Het is de bedoeling dat het curriculum in vier semesters wordt voltooid. Dit programma wordt in het Engels gegeven.

Een minimum GPA van 14 boven de 20 moet worden gehandhaafd voor afstuderen.

Nivelleercursussen (niet van toepassing op de graad)

De toegelaten studenten voor Masters in Health, Safety and Environment (HSE) moeten 6 credits behalen die zijn gekozen uit de volgende nivelleringstrajecten die zijn ontworpen als achtergrond voor de mastercursussen. Deze nivelleringstrajecten tellen niet mee voor het behalen van het credit van de masteropleiding Health, Safety and Environment (HSE).

Nivelleercursussen: 3 cursussen mogelijk vereist; 6 credits

Core Courses: 6 cursussen vereist; 12 credits

Speciale cursussen: 4 cursussen vereist; 10 credits

Keuzevakken: 3 vakken vereist; 6 credits

Thesis: 6 studiepunten

Het onderzoekswerk voor het proefschrift wordt begeleid door een van de afdelingsleden. Het proefschrift moet worden geschreven en verdedigd binnen de tweede kalenderjaren na toelating tot de MA in Gezondheid, Veiligheid en Milieu (HSE). De scriptiecommissie bestaat uit een voorzitter en ten minste twee andere academische referenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kish International Campus was established in 2007 in order to facilitate the enrolment of foreign students.

Kish International Campus was established in 2007 in order to facilitate the enrolment of foreign students. Lees Minder