MSc in geografische informatie en klimaatverandering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MSc in geografische informatie en klimaatverandering biedt cross-disciplinaire training in de wetenschappelijke basis van GIS, satelliet-teledetectie en aardsysteemmodellering, naast aspecten van klimaatverandering.

Je zult je concentreren op de technische aspecten van GIS en aardobservatie, evenals de wereldwijde, regionale en klimaat- en klimaatverandering in het verleden, heden en de toekomst.

Als u bent afgestudeerd, beschikt u over praktische ervaring en technische kennis op het gebied van GIS en teledetectie, ondersteund door een brede kennis van wetenschappelijke kwesties die ten grondslag liggen aan klimaatverandering.

Uw leren profiteert van de gecombineerde expertise op het gebied van geografie en biowetenschappen van ons personeel op het gebied van geografische informatie, milieu- en klimaatdynamiek, mariene en ecosysteembiologie en duurzame ontwikkeling.

Waarom geografische informatie en klimaatverandering bij Swansea?

Geografie bij Swansea behaalde Britse top tien voor onderzoeksimpact [Research Excellence Framework 2014]

 • UK Top 20 voor onderzoekskwaliteit [Times & Sunday Times University Guide 2019]
 • Top 75 in de wereld [51-75 (van de 200) in de nieuwe Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) 2017]
 • Wereld gerangschikt in de top 250 [QS World University Rankings 2017]
 • De wereld van de Aardwetenschappen rangschikte 201-300 (van de 300) in de nieuwe Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) 2017

Je krijgt les van een aantal inspirerende experts in geografische informatie en klimaatverandering.

Deze omvatten professor Adrian Luckman, die wereldwijde media-aandacht verdiende voor onderzoek naar klimaatverandering naar de ineenstorting van de ijsplaat van Larsen C; Professor Peter North, die met NASA heeft samengewerkt aan de 'vergroening' van de Amazone; en professor Siwan Davies, wiens werk zich richt op het vaststellen van waarom de klimaatverandering de afgelopen 100.000 jaar abrupt is veranderd door het onderzoek van vulkanische asafzettingen gevangen in ijskappen.

Uw geografische informatie en klimaatverandering

In de loop van de studie verwerf je een grondige kennis van de huidige wetenschappelijke kwesties die ten grondslag liggen aan geografische gegevens, klimaatverandering en de dynamiek van het milieu.

Onze uitzonderlijke computerfaciliteiten ondersteunen je studies van begin tot einde. Deze omvatten vijftien dual-processor werkstations voor aardobservatie, een 20-node multiprocessor Beowulf-cluster en de IBM 'Blue Ice' supercomputer van het ministerie, die voornamelijk wordt gebruikt voor klimaat- en glaciologische modellering.

Na je afstuderen heb je de praktische probleemoplossende en communicatieve vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de bredere industrie.

Geografische informatie en klimaatverandering Werkgelegenheid

De MSc in geografische informatie en klimaatverandering verbetert uw kansen op een lonende carrière.

Je hebt werkgelegenheidskansen in nutsbedrijven, provinciale raden, de milieudienstensector of regulerende instanties. Een toekomstige carrière in de academische wereld staat ook voor jou open.

Onze afgestudeerden zijn geëvolueerd naar een reeks stimulerende functies. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden.

 • Environmental Monitoring Officer (Natural Resources Wales)
 • Geografische gegevensprocessor (Western Power Distribution)
 • Afgestudeerde statutair orderspecialist (Jacobs)
 • Catchment Scientist (Welsh Water)
 • Ecologist (Natural England)
 • Multi-site Supervisor (fase acht)
 • Data Analyst (PHS Group)
 • Account Manager Ondersteuning (Handelsbanken)

Toelatingseisen

Normaal gesproken een 2: 2 graad (met 55% gemiddeld) in een goedgekeurd onderwerp. Van aanvragers wordt verwacht dat ze goede wiskundige en rekenvaardigheden hebben.

IELTS 6.5 (met een minimum van 6.0 in elke component) of equivalent.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

De MSc in geografische informatie en klimaatverandering verbetert uw kansen op een lonende carrière.

Je hebt werkgelegenheidskansen in nutsbedrijven, provinciale raden, de milieudienstensector of regulerende instanties. Een toekomstige carrière in de academische wereld staat ook voor jou open. Onze afgestudeerden zijn geëvolueerd naar een reeks stimulerende functies. Hieronder staan slechts enkele voorbeelden.

 • Multi-site supervisor (fase acht)
 • Data-analist (PHS Group)
 • Ondersteuning voor accountmanager (Handelsbanken)
 • Geografische gegevensverwerker (Western Power Distribution)
 • Catchment scientist (Welsh Water)

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University werd voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar in de Whatuni Student Choice Awards 2019. De universiteit van Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in de categorie Internationaal in en plaatste de top drie in de categorieën Postdoctoraal en Cursus en Docenten. De Whatuni Student Choice Awards worden volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en commentaren afkomstig van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Guardian University Guide 2021 staan we op de 24e plaats in het VK en hebben we voor de tweede keer in drie jaar de titel van Welsh University of the Year gewonnen, waarmee we onze positie als toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales hebben bevestigd.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als gevolg hiervan hebben we een gouden beoordeling, de hoogst mogelijke beoordeling, behaald in het nationale Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we op de 6e plaats in het VK voor studenttevredenheid in de National Student Survey voor 2020.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder