MSc in geavanceerde softwaretechnologie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Geavanceerde softwaretechnologie is van cruciaal belang voor het functioneren van de moderne samenleving. Computersystemen zijn te vinden in wetenschap en techniek, medicijnontwerp en -productie, handel en openbare dienstverlening. Softwaretechnologie bepaalt hoe deze systemen werken en hoe ze worden gebruikt.

De MSc Advanced Software Technology is geschikt als je afgestudeerd bent in Computer Science of Software Engineering of als je relevante ervaring hebt met een eerste graad. Het kan ook geschikt zijn als je veel ervaring hebt met werken in een gerelateerde omgeving en je kennis wilt ontwikkelen.

Onze gloednieuwe £ 32,5 miljoen Computational Foundry ligt in het hart van deze cursus. Geavanceerde onderwijs- en onderzoeksapparatuur omvat een Vision and Biometric Lab, een Maker Lab, een Theory Lab, een Cyber Security / Networking Lab, een User Lab en een Visualization Suite.

Je kiest uit een breed scala aan informatica-onderwerpen. Deze omvatten kunstmatige intelligentie, cryptocurrencies en besturingssystemen, big data, ontwikkeling van webapplicaties en programmering van grafische processors.

Na het brede leren in het eerste deel van de cursus volgt in het tweede deel een substantiële projectmodule. Dit stelt u in een sterke positie om werk te zoeken of om verder te studeren.

Waarom geavanceerde softwaretechnologie bij Swansea?

Computerwetenschappen aan de Swansea University wordt algemeen erkend als een toonaangevende Britse afdeling, met een reeks indrukwekkende ranglijsten die een weerspiegeling zijn van uitstekende onderwijs- en onderzoeksresultaten. Het college is gerangschikt:

 • Achtste in het VK in het algemeen [Times / Sunday Times Good University Guide 2019].
 • In de UK Top 20 voor Research Excellence [Research Excellence Framework 2014].
 • 14e in het VK voor onderzoek [Times and Sunday Times University Guide 2019].
 • UK University of the Year Runner-up en Welsh University of the Year [Times and Sunday Times University Guide 2019].

Computerwetenschappen en engineering bij Swansea staat wereldwijd op de ranglijst van 401-500 in de Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) 2017.

Je wordt onderwezen door inspirerende computerwetenschappelijke experts zoals professor Matt Jones, algemeen erkend als een leider in de empowerment van landelijke digitale gemeenschappen in het VK en in de derde wereld.

Uw ervaring met geavanceerde softwaretechnologie

In het eerste deel van de cursus volg je vier verplichte modules van 15 studiepunten over projectmanagement voor software-engineering, onderzoeksmethoden, softwaretests en een teamproject.

Je hebt dan de vrijheid om je leren vorm te geven met een reeks modules van 15 studiepunten van in totaal 60 studiepunten. Een projectmodule van 60 studiepunten neemt het tweede deel van de cursus in beslag.

In de loop van deze graad krijg je les van medewerkers van internationaal gerenommeerde onderzoeksgroepen. Hun kennis van constante ontwikkelingen in de informatica helpt om uw leerproces fris en relevant te houden voor de bredere industrie.

Onze toewijding om de technologische curve bij te houden, wordt weerspiegeld in de hardware waarmee u elke dag zult werken.

Laboratoria in Swansea worden voortdurend geüpgraded om ervoor te zorgen dat apparatuur nooit ouder dan drie jaar is en zelden meer dan twee jaar. Momenteel zijn er drie volledig genetwerkte laboratoria. De ene draait op Windows, de andere draait op Linux en een derde projectlaboratorium bevat gespecialiseerde apparatuur.

Deze laboratoria ondersteunen software, waaronder de programmeertalen Java, C # en het .net-framework, C, C, Haskell en Prolog. Geïntegreerde programma-ontwikkelomgevingen omvatten Visual Studio en Netbeans - het veelgebruikte Microsoft Office-pakket, webtoegangstools en vele speciale softwaretools.

De nieuwe Computational Foundry op onze Bay Campus vormt de kern van een levendige gemeenschap voor onderzoeksleiders van wereldklasse op het gebied van informatica.

Geavanceerde mogelijkheden voor werkgelegenheid in softwaretechnologie

Het voltooien van deze MSc zal uw carrièremogelijkheden voor softwaretechnologie aanzienlijk verbeteren. Onze afgestudeerden gaan vaak over naar het belonen van een baan bij een gerespecteerde werkgever. Hieronder staan een aantal van hun recente bestemmingen.

 • Software-ingenieur, Motorola Solutions
 • Wijzig coördinator, Logica
 • Softwareontwikkelaar / ingenieur, NS Technology
 • Workflowontwikkelaar, Irwin Mitchell
 • IT-ontwikkelaar, Crimson Consultants
 • Programmer, Evil Twin Artworks
 • Webontwikkelaar en webondersteuning, VSI Thinking
 • Softwareontwikkelaar, Wireless Innovations
 • Associate business applicatie-analist, CDC Software
 • Softwareontwikkelaar, OpenBet Technologies
 • Technische ondersteuning consultant, Alterian
 • Programmering, Rock It
 • Softwareontwikkelaar, BMJ Group

Carrière en inzetbaarheid

Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt je in elke fase van je loopbaan en helpt je een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder