MSc in geavanceerde materialen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Cursus details

De cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een groepsproject en een individueel onderzoeksproject.

De modules bevatten lezingen en tutorials en worden beoordeeld aan de hand van praktisch werk, schriftelijke examens, case studies, essays, presentaties en tests. Deze bieden de 'tools' die vereist zijn voor de groep en individuele projecten.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met een bèta, toegepaste wetenschappen, techniek of aanverwante opleidingen die een loopbaan willen bij de ontwikkeling of exploitatie van materialen; afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties willen uitbreiden; of personen met andere kwalificaties die over aanzienlijke relevante ervaring beschikken.

Waarom deze cursus?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een postgraduaat studieprogramma aan de Cranfield University , waaronder:

 • Studeren in een post-graduate-only omgeving waar afgestudeerden van Masters posities in een fulltime dienstverband kunnen verwerven in hun vakgebied, of wetenschappelijk onderzoek kunnen doen
 • Onderwijs door vooraanstaande academici en industriële beoefenaars
 • Werken naast een sterk onderzoeksteam
 • Toegewijde ondersteuning inclusief uitgebreide informatiebronnen beheerd door de bibliotheek van Cranfield University
 • Advies aan bedrijven die hun werknemers ondersteunen bij parttime programma's in verband met individuele projecten.

Geïnformeerd door de industrie

Onze cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan de opleidingsbehoeften van de industrie en hebben een sterke inbreng van experts in hun sector. Ons adviespanel heeft leden van bekende bedrijven als Bentley, NCC, Micro Materials, Rolls-Royce. Studenten die hebben overtroffen, hebben hun prestaties erkend door middel van vakonderscheidingen. De onderscheidingen worden toegekend door vooraanstaande organisaties en individuen en worden vaak gesponsord door onze industriële partners. Prijzen worden uitgereikt op Graduation Day.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Introductie in Materials Engineering
 • Mislukken van materialen en structuren
 • Algemeen bestuur
 • Finite Element Analysis
 • Materiaalkeuze
 • Surface Science and Engineering
 • Composietenproductie voor hoogwaardige structuren
 • Ontwerp Duurzaamheid en integriteit van composiet vliegtuigconstructies
 • Additieve en subtractieve fabricagetechnologieën

Toelatingseisen

Kandidaten moeten een eerste of tweede klasse UK Honours diploma of een equivalent in een relevante wetenschap, engineering of aanverwante discipline bezitten of verwacht worden te bereiken. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Deze kwalificatie neemt u mee naar een breed scala aan loopbanen met materialen, met verantwoordelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, engineering, consultancy en management in sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, automotive, medische, sport-, voedsel- en drankverwerking, chemische verwerking en energieopwekking.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder