MSc in geavanceerd waterbeheer

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De cursus Advanced Water Management bouwt voort op onze 30-jarige erfenis in Environmental Water Management. Het bevat hedendaagse problemen en innovaties in waterbeheer en een uniek geïntegreerd vaardigheidstrainingsprogramma om studenten beter voor te bereiden op een uitdagende carrière in het water.

Waterbeheer is een van de grootste uitdagingen van de samenleving. Wat ooit een overvloedige natuurlijke hulpbron was, vereist nu zorgvuldig beheer om de beschikbaarheid en kwaliteit ervan voor toekomstige generaties te garanderen. Ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende organisaties in de watersector, zal de Advanced Water Management MSc je voorbereiden op een succesvolle en lonende carrière die het gebruik van watervoorraden optimaliseert in de waterindustrie, overheid, consultancy en de liefdadigheidssector.

Cursus structuur

Het Advanced Water Management programma bestaat uit drie componenten: een formeel onderwezen component bestaande uit acht modules (40%), Group Project (20%) en Individual Thesis Project (40%).

Individueel project

In overleg met de afstudeerprojectcoördinatoren kun je jouw individuele project selecteren. Het individuele project biedt u de mogelijkheid om te laten zien dat u in staat bent om op een originele manier onafhankelijk onderzoek te doen, te denken en te werken, bij te dragen aan kennis en echte problemen te overwinnen. Je hebt de keuze om te werken aan projecten gesponsord door de industrie of gerelateerd aan huidig Onderzoeksraad, EU of door de industrie gefinancierd onderzoek.

Groepsproject

Een uniek onderdeel van een Cranfield University aan de MSc is het groepsproject. Groepsprojecten worden meestal gesponsord door partners uit de sector en bieden studenten de ervaring om te werken aan echte uitdagingen op de werkplek, samen met vaardigheden in teamwork, het beheren van bronnen en het ontwikkelen van rapportage- en presentatievaardigheden. Ervaring opgedaan wordt zeer gewaardeerd door zowel studenten als toekomstige werkgevers.

Toekomstige carriëre

Afgestudeerden voor milieubeheer zijn overal in het Verenigd Koninkrijk, de EU en de rest van de wereld werkzaam op alle niveaus van de waterindustrie, overheid, milieu- en engineeringadviesbureaus en de liefdadigheidssector.

Toelatingseisen

Minimumvereisten: VK eerste of tweede klas Honours graad in een relevant onderwerp; een gelijkwaardige internationale kwalificatie; relevante werkervaring met een diploma lager dan in de tweede klas Honours. Neem contact met ons op als u niet voldoet aan onze formele toelatingseisen.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder