MSc in fysische geografie en ecosysteemwetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Met dit programma kunt u eersteklas theoretische en praktische vaardigheden opdoen in complexe vraagstukken en technische systemen op het gebied van milieu- en klimaatverandering. Je krijgt een diepere kennis in milieu- en klimaatsystemen, wereldwijde milieukwesties en wereldwijd fietsen, klimatologie en klimaatverandering, ecosysteemanalyse, biogeofysica, teledetectie en methoden voor milieuanalyse.

Carriere vooruitzichten

Na het succesvol afronden van het programma zul je in staat zijn om als expert te werken op een aantal verschillende gebieden, zoals klimaat- en wateraangelegenheden, planning van natuurbehoud, internationale hulp, EU-gerelateerde kwesties en het beheer en de ontwikkeling van analytische gegevens en methoden. Je kunt ook een carrière in onderzoek nastreven. Voorbeelden van toekomstige werkgevers zijn gemeentelijke en provinciale raden en nationale en internationale NGO's. Het programma bereidt u ook voor op advieswerk op het gebied van milieu en verzekeringen.

Meer informatie is te vinden op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-NANEV

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school