MSc in financiën, technologie en beleid

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De werking van de financiële markten en de levering van financiële diensten zijn van invloed op een groot aantal praktische kwesties, waaronder het creëren van banen en kredietgoedkeuring. Onze nieuw ontwikkelde MSc Finance, Technology and Policy , de eerste in zijn soort in de wereld, richt zich op de kenniskloof die wordt gecreëerd door het tempo van de technologische transformatie in financiële diensten en markten.

Leerresultaten

Deze masteropleiding bevindt zich op de kruising van de drie belangrijkste aanjagers van een moderne economie: financiële diensten en markten, technologie en beleid.

Deze MSc biedt niet alleen een goed begrip van de belangrijkste theoretische financiële en economische concepten, maar moedigt potentiële toekomstige leiders aan om de aanvaarde financiële opzet te analyseren en uit te dagen.

Door het afsluiten van het programma, kunt u:

 • Demonstreer een geavanceerde kennis van belangrijke theoretische financiële en economische concepten die ten grondslag liggen aan financiële markten
 • Kritisch vergelijken, contrasteren en evalueren van de verschillende machinale leertechnieken in termen van hun toepasbaarheid op het oplossen van problemen in financiën, dit kan worden aangetoond door studenten die geschikte software gebruiken om technieken toe te passen op een gegeven reeks gegevens
 • Een diepgaand inzicht hebben in de bestaande relaties tussen de belangrijkste wereldwijde financiële systemen; bijvoorbeeld hoe obligatierendementen investeringen in aandelen en derivaten bepalen
 • De waardering van financiële instrumenten en projecten uitvoeren binnen relevante regelgevende contexten
 • Wissel financiële instrumenten uit op beurzen / handelsplatforms door gebruik te maken van de modernste softwarepakketten en gebruik te maken van de kracht van relevante real-time financiële gegevens
 • Blijk geven van een waardering voor de rol die beleid speelt bij het vormgeven van financiële dienstverlening en financiële markten
 • Beoordeel markten kritisch door op competente wijze argumenten te kunnen leveren over de kritiek op de huidige opzet en de basis te bieden voor de ontwikkeling van op alternatieve technologie gebaseerde markten en producten voor financiële diensten
 • Demonstreer een waardering van de sociale dimensies van technologiegebruik op financiële markten

Programmastructuur

De MSc in Finance, Technology and Policy is ontworpen om u een solide basis te bieden in kernprincipes, naast optionele cursussen die een meer op maat gemaakte ervaring bieden. Dit programma duurt een academisch jaar, startend medio september. Aan het begin van het programma, studeer je verplichte vakken, die worden gevolgd in het eerste semester. Dit is de basis waarop de hele MSc is gebouwd en zorgt voor een gemeenschappelijke basis van kennis over de verschillende gebieden.

Een uitgebreide welkomstweek biedt een inleiding tot het programma, de school en de universiteit. Ontworpen om zowel informatief als leuk te zijn, het stelt je in staat om kennis te maken met je medeklasgenoten.

Door de selectie van verschillende keuzevakken, kunt u uw studies afstemmen op uw loopbaanbelangen.

Tot slot brengt je MSc-proefschrift het hele jaar door samen in een uniek stuk werk voor elke student.

Kansen voor de industrie

De connecties van de Business School met het bedrijfsleven en de industrie kunnen resulteren in waardevolle ervaringen. We hebben nauwe banden met Fintech Scotland en de groeiende Fintech-industrie.

De MSc in Finance, Technology

partnerships

Onze MSc in Finance, Technology and Policy past principes toe van financiële economie, sociologie en praktische programmering en big data-analyse om studenten te helpen zich te richten op het oplossen van echte problemen en het ontwikkelen van vaardigheden die relevant zijn voor werkgevers nu en in de toekomst. Studenten kunnen hun graden ook aanpassen aan andere relevante aspecten van het werken binnen de Fintech-ruimte.

Studenten krijgen de kans om samen te werken met industriële partners om geavanceerde oplossingen voor live uitdagingen te ontwikkelen in het kader van projecten voor studentenadvies, gesponsord door financiële en technologische instellingen. Deze cursuselementen bieden tal van mogelijkheden van netwerken met potentiële werkgevers, het toepassen van lessen en het kunnen opnemen in sollicitaties, en het ontwikkelen van nieuwe concepten die mogelijk de basis kunnen vormen voor het starten van een eigen bedrijf.

Het Edinburgh Futures Institute

Deze masteropleiding wordt gelanceerd als onderdeel van het nieuw opgerichte Edinburgh Futures Institute aan de universiteit. Hoewel geleid door de Business School, maakt dit programma gebruik van de vakkennis en het onderzoek van een aantal disciplines binnen de universiteit, zodat studenten kunnen profiteren van verschillende benaderingen en standpunten over hoe ze complexe problemen kunnen aanpakken, zoals de problemen waarmee wereldwijd wordt geconfronteerd. de financiële markten en financiële dienstverleners. We hebben ook input gezocht en gekregen bij de ontwikkeling van het programma door partners uit de sector, waaronder Fintech Scotland en zijn leden.

Carrièreontwikkeling

Ons studentontwikkelingsteam ondersteunt uw carrièrebenaderingen door u te concentreren op belangrijke vaardigheden zoals teamwerk, netwerken en strategieën voor het zoeken naar werk.

Afgestudeerden van de Universiteit van Edinburgh zijn wereldwijd zeer gewild. Ons toegewijde studentenontwikkelingsteam binnen de bedrijfsschool vormt vanaf de eerste dag een integraal onderdeel van uw studentenervaring. Wij zijn er om u te helpen uitgerust te worden om uw potentieel op de wereldmarkt te maximaliseren.

Afgestudeerd werk

Studenten die afstuderen aan dit programma zullen worden uitgerust om een ​​breed scala aan functies aan te vragen. Deze omvatten berichten als:

 • Productontwikkelaars
 • Fondsbeheerders
 • Productontwikkeling Team leidt in FI-handel / belegging

Verdere kansen omvatten posities binnen:

 • Markt- en consumentenonderzoek bedrijven
 • Regelgevende instanties
 • Overheidsministeries en departementen
 • Op financiële technologie gebaseerde bedrijven
 • Vrijwillige sector

Toelatingseisen

Toegang tot onze MSc-programma's is sterk concurrerend. U kunt uw kansen op een succesvolle aanvraag vergroten door de minimale programmavereisten te overschrijden.

Academische vereisten

Je hebt een eerste klas of een 2: 1 graad in het Verenigd Koninkrijk of een vergelijkbare kwalificatie in het buitenland nodig.

Ondersteuning van uw applicatie

 • Relevante werkervaring is niet vereist maar kan uw acceptatie kansen vergroten.
 • Relevante beroepskwalificaties worden overwogen.
 • De voorkeur zal worden gegeven aan mensen met een cijfer dat boven de minimumvereisten ligt vanwege de sterke concurrentie voor plaatsen in dit programma.119394_Capture.JPG
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the Univ ... Lees meer

At the heart of a university with a 400 year heritage that is consistently rated one of the world's best, and centrally located in one of Europe's most stunning business and cultural capitals the University of Edinburgh Business School offers an experience that few can rival. Lees Minder