MSc in engineering en management van productiesystemen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Een gevestigde professional die professionals ontwikkelt met een grondige kennis van de processen, vaardigheden en gedragingen die nodig zijn voor het creëren en beheren van concurrerende productieactiviteiten. Het is toonaangevend op industrieel relevante projecten, teamwerk en overdraagbare vaardigheden. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan in een breed scala van sectoren, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg.

Waarom deze cursus?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een postdoctoraal studieprogramma, waaronder:

 • Studeren in een post-graduate-only omgeving waar afgestudeerden van Masters posities in een fulltime dienstverband kunnen verwerven in hun vakgebied, of wetenschappelijk onderzoek kunnen doen
 • Onderwijs door vooraanstaande academici en industriële beoefenaars
 • Werk samen met een sterk onderzoeksteam
 • Toegewijde ondersteuning voor niet-campusleerlingen inclusief uitgebreide informatiebronnen beheerd door de universiteitsbibliotheek
 • Advies aan bedrijven die hun werknemers ondersteunen bij part-time programma's, in relatie tot individuele projecten.

Geïnformeerd door de industrie

Onze cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan de opleidingsbehoeften van de industrie en hebben een sterke inbreng van experts in hun sector. Studenten die hebben overtroffen, hebben hun prestaties erkend door middel van vakonderscheidingen. De onderscheidingen worden toegekend door vooraanstaande organisaties en individuen en worden vaak gesponsord door onze industriële partners. Prijzen worden uitgereikt op Graduation Day.

Cursus details

De cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een groepsproject en een individueel project. De modules bevatten lezingen en tutorials en worden beoordeeld aan de hand van praktisch werk, schriftelijke examens, case studies, essays, presentaties en tests. Deze bieden de 'tools' die vereist zijn voor de groep en individuele projecten.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Inductie
 • Operations Management
 • Enterprise-systemen
 • Operations Analysis
 • Algemeen bestuur
 • Manufacturing Systems Engineering
 • Management van technologie en innovatie
 • Voorraadketenbeheer
 • Productie strategie

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante wetenschap, engineering of aanverwante discipline, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Afgestudeerden in de productie van Cranfield zijn zeer gegeerd door de industrie. Veel afgestudeerden nemen afspraken aan met een breed scala aan productiebedrijven of passen hun vaardigheden in toenemende mate toe op andere sectoren, van financiële dienstverlening tot gezondheidszorg.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder