MSc in energietechniek en duurzame energie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MSc in Power Engineering en duurzame energie voorziet je van een gedegen kennis van halfgeleiderapparaten en -technologieën, geavanceerde vermogenselektronica en geavanceerde voedingssystemen.

Je leert ook over technologieën voor het genereren van duurzame energie, brede bandgap-elektronica, energieoogst, zonnecellen en biobrandstoffen.

Door de groeiende bezorgdheid over de uitstoot van broeikasgassen en de opwarming van de aarde is het onderwerp energietechniek en duurzame energie nooit zo belangrijk geweest.

Waarom energietechniek en duurzame energie bij Swansea?

Het College of Engineering heeft een gevestigde wereldwijde reputatie voor baanbrekend onderzoek en onderwijs in elektrische en elektronische energie en geavanceerde halfgeleidermaterialen.

Wist je dat?

Het College of Engineering heeft een internationale reputatie voor onderzoek naar elektrische en elektronische energie en geavanceerde halfgeleidermaterialen en -apparatuur.

Spannende nieuwe ontwikkelingen zoals brede bandgap-elektronica, energieoogst, zonnecellen en biobrandstoffen worden besproken en recente ontwikkelingen in vermogenselektronica worden belicht.

Uw ervaring op het gebied van energietechniek en duurzame energie

Je studies zullen een sterke focus hebben op geavanceerde energiesystemen en state-of-the-art halfgeleidertechnologieën.

Conventionele en hernieuwbare energieopwekkingstechnologieën zullen ook worden onderzocht, samen met ontwikkelingen op gebieden zoals brede bandgap-elektronica, zonnecellen en energieoogst.

Het College of Engineering heeft een internationale gemeenschap van meer dan 500 postdoctorale studenten en 120 onderzoekspersoneel.

U hebt toegang tot onze on-site bibliotheek, die 24 uur per dag geopend is, geavanceerde laboratoria, het hele jaar door een programma van gastcolleges en speciale postdoctorale werkruimtes.

Energiebeheer en duurzame werkgelegenheidskansen

Afgestudeerden van de MSc-graad Power Engineering en Sustainable Energy bij Swansea zijn sterk gepositioneerd voor gespecialiseerde tewerkstelling.

Je toekomst zou in een van de volgende rollen kunnen liggen:

 • Besturings- en instrumentatie-ingenieur
 • Elektrotechnisch ingenieur
 • IT consultant
 • Netwerktechnicus
 • Systeem analist
 • Engineering geoloog

Toelatingseisen

Gewoonlijk zijn de toelatingseisen voor de MSc Power Engineering and Sustainable Energy-cursus een eerste of tweede klas graad in elektrische en elektronische engineering, natuurkunde of een nauw verwant onderwerp.

We verwelkomen aanvragen van toekomstige studenten van over de hele wereld en zoeken naar bewijs van het vorige onderzoek dat gelijkwaardig is aan de hierboven vermelde toelatingseisen. Het Postgraduate Admissions Office adviseert u graag over de vraag of uw kwalificaties geschikt zijn voor deelname aan de cursus die u wilt studeren.

Als Engels niet je eerste taal is, heb je een acceptabele pass nodig in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie om ervoor te zorgen dat je het volledige voordeel haalt uit het studeren aan Swansea. We beschouwen een breed scala aan kwalificaties, waaronder de Swansea University English Test, de British Council IELTS-test (met een score van minimaal 6,5 en 5,5 in elk onderdeel).

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder