MSc in duurzame energie en milieu

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Klimaatverandering wordt door veel gezaghebbende figuren beweerd, waaronder de Britse wetenschappelijke hoofdadviseur, als de grootste bedreiging voor onze planeet deze eeuw. Er is veel bewijs dat klimaatverandering nu in verband brengt met het wereldwijde energieverbruik, en met name het gebruik van fossiele brandstoffen om warmte, stroom en transport te leveren. Naarmate de voorraad fossiele brandstoffen afneemt en zich concentreert in minder mondiale regio's, wordt de voorzieningszekerheid wereldwijd steeds uitdagender, vooral gezien de huidige groei van de wereldbevolking. De dreiging van internationaal terrorisme verergert problemen met de brandstoftoevoer en de introductie van nieuwe technologieën brengt nieuwe risico's met zich mee, reëel en ervaren, technisch en financieel, die zorgvuldig beheer vereisen.

Het nucleaire debat gaat verder, schone steenkooltechnologie biedt nieuwe kansen voor een traditionele brandstof, en welk deel van het aanbod kunnen we verwachten van hernieuwbare energiebronnen? Het is duidelijk dat een multidisciplinaire, internationale, systeembenadering voor het ontwikkelen van oplossingen voor deze problemen op lange termijn nodig is om de duurzaamheid van onze planeet te waarborgen. Dit vereist afgestudeerden die in staat zijn te denken en te werken in en op het raakvlak van traditionele disciplines, en effectief te werken in multidisciplinaire projectteams; Het trainen van dergelijke afgestudeerden is het primaire doel van deze nieuwe, door onderzoek aangestuurde, multidisciplinaire MSc-cursus. Er zijn mogelijkheden om de leerervaring te integreren of te ontwikkelen door bestaande en internationale samenwerkingsverbanden te ontwikkelen (bijvoorbeeld Ecole de Mines, Nantes; ENEL, Pisa,).

accreditatie

Deze MSc is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineering en het Institute of Energy.

werk

Op verschillende gebieden van het veld wordt voorspeld dat er een tekort aan werkgelegenheid zal ontstaan, en dus een vraag naar afgestudeerden van dit soort cursussen. Eerdere ervaring heeft aangetoond dat Masters afgestudeerd zijn op het gebied van energiewerving bij grote energiegerichte bedrijven zoals TATA en Ford, de publieke sector (energieagentschappen, Carbon Trust, enz.), Onderzoek en ontwikkeling, adviesbureaus of hun eigen bedrijven. Ongeveer een derde promotie na het behalen van de MSc.

Toelatingseisen

Toelating tot de MSc in duurzame energie en milieu vereist een goede eerste graad in engineering, milieutechniek, aardwetenschappen of pure wetenschappen, of in een verwant wetenschappelijk vakgebied, of passende professionele ervaring. Momenteel wordt een goede eerste graad beschouwd als een graad die equivalent zou zijn aan het behalen van een 2 (i) ereclassificatie van een Britse universiteit. Aanvragers zonder een technische of toegepaste wetenschappelijke achtergrond moeten er rekening mee houden dat deze MSc significante numerieke / computationele elementen bevat.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten een bevredigende norm behalen in een goedgekeurde Engelse taalkwalificatie voordat ze onvoorwaardelijk worden toegelaten tot een postacademische opleiding. De Engelse taaldienst van de universiteit voor internationale studenten biedt Engelse taalondersteuning en advies over academische studievaardigheden aan fulltime overzeese studenten die studeren - of van plan zijn te studeren - aan Cardiff University .

De meestgebruikte Engelse taalkwalificaties zijn:

  • IELTS - 6.5
  • TOEFL - 90 (internetgebaseerde test)

Andere Engelse taalkwalificaties kunnen aanvaardbaar zijn. Raadpleeg de Engelse taalvereisten voor Cardiff University .

Collegegeld

Full time

  • Britse en EU-studenten: £ 9.700
  • Studenten van buiten de EU: £ 21,950

Deeltijd

  • Britse en EU-studenten: £ 4.850 / jaar
  • Studenten van buiten de EU: £ 10,975 / jaar

Financieringsmogelijkheden

Een beperkt aantal Cardiff School of Engineering International Scholarships is mogelijk beschikbaar voor internationale studenten van hoge kwaliteit die zich aanmelden voor deze MSc-cursus. Het is niet nodig om deze aan te vragen, in aanmerking komende aanvragers worden in overweging genomen op basis van hun aanvraagformulier voor de MSc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder