MSc in duurzaamheid

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

The World Inside, SingaporePaula Prekopova / Unsplash

De MS in Sustainability biedt studenten een breed scala aan interesses, waaronder zowel de natuurwetenschappelijke als de sociale wetenschappen, en leidt toekomstige leiders op om te werken op het gebied van duurzaamheid binnen een verscheidenheid aan sectoren en industrieën, met een focus op rechtvaardige en rechtvaardige oplossingen.

Aangezien gemeenschappen en organisaties in alle soorten en maten het belang erkennen van het prioriteren van duurzaamheidsplanning en -initiatieven, blijft de vraag naar een personeelsbestand met graduate-level training op dit gebied toenemen. Als student in het MS in Sustainability-programma, ontwikkel je kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het creëren en ondersteunen van sociaal-ecologische systemen die inspelen op de behoeften van het heden en ervoor zorgen dat toekomstige generaties kunnen floreren. Het programma legt de nadruk op rechtvaardige duurzaamheidsoplossingen en het oplossen van problemen, waardoor u uw kennis van natuurlijke en gebouwde systemen kunt vergroten en toepassen om rechtvaardige en duurzame gemeenschappen te ondersteunen.

Aangeboden door het Department of Urban and Environmental Policy and Planning, is de MS in Sustainability ontworpen om in 12 maanden voltijds te worden voltooid, hoewel studenten het programma ook in deeltijd kunnen afronden. Met zijn flexibele, interdisciplinaire structuur biedt het programma studenten de mogelijkheid om duurzaamheidsstudies te verbinden met hun interesses op andere gebieden.

leerplan

Zes verplichte hoofdvakken

Core Curriculum bestaat uit de volgende vijf cursussen:

 1. Socio-ecologische systemen die denken aan duurzaamheid - Introduceert studenten in beleids- en planningssystemen en hun complexe interacties, en moedigt reflectie aan over consequenties voor de algehele systeemprestaties, ethiek en sociale rechtvaardigheid. De cursus introduceert technieken zoals levenscyclusanalyse en hun toepassing in besluitvormingscontexten. De cursus maakt gebruik van oefeningen en casestudy's om studenten te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden bij het identificeren en begrijpen van basisfuncties van het systeem.
 2. Economie voor beleid en planning (UEP 251 of gelijkwaardig) - Introduceert economische concepten en analysehulpmiddelen die relevant zijn voor duurzaam openbaar beleid en planning. Micro-economische en macro-economische benaderingen voor het begrijpen van economisch gedrag en het genereren van oplossingen voor economische problemen worden onderzocht. Toepassingen omvatten beleid met betrekking tot de omgeving, transport, kosten-batenanalyse, inkomensongelijkheid en gemeenschapsontwikkeling.
 3. Kwantitatief redeneren (UEP 254 of gelijkwaardig) - Deze cursus presenteert basisbegrippen van statistische analyse en onderzoek, en ontwikkelt gerelateerde vaardigheden die onmisbaar zijn voor zowel directeuren, beleidsmakers als voorstanders van een agentschap. Studenten leren selecteren uit beschikbare gegevensbronnen, maatregelen en indicatoren, en statistische technieken om vragen van interesse het best te beantwoorden.
 4. Inleiding tot GIS (UEP 232) - Brede basis van GIS-theorie, -technologie en -toepassingen. De onderwerpen omvatten GIS-gegevensstructuur en -beheer, geodesie en kaartprojecties, en verschillende technieken voor analyse van raster- en vectorruimtegegevens. Laboratoriumoefeningen concentreren zich op het toepassen van concepten gepresenteerd in de lezingen met behulp van ArcGIS.
 5. Field Projects (UEP 255) - Praktische planning en onderzoekservaring in een gemeenschaps- of overheidsomgeving. Studenten worden blootgesteld aan de realiteit van duurzame planningspraktijken door in teams te werken voor echte klanten. Richt zich op het samenspel van expertise, sociale en politieke waarden en professionele relaties.
  Daarnaast selecteren studenten een zesde kerncursus uit de volgende opties:
 6. Programma Evaluatie (UEP 256)
  OF
 7. Sustainability Analytics (gedeeltelijk krediet) EN duurzaamheidsstatistieken en besluitvormingsinstrumenten (gedeeltelijk krediet)
  • Vijf extra keuzekredieten worden geselecteerd in overleg met een adviseur, gericht op theoretische grondslagen, beleid en planning voor duurzaamheid.
  • Een stage of capstone-ervaring.

Kwantitatieve vereiste

Studenten die zijn toegelaten tot UEP-opleidingen moeten bewijs van elementaire algebra- en grafische vaardigheden aantonen voordat ze zich inschrijven voor de kwantitatieve cursussen van de afdeling (UEP 251 en UEP 254). Aan deze voorwaarde moet op een van de volgende drie manieren worden voldaan: (1) Score 153 of hoger op het kwantitatieve deel van de GRE binnen de vijf jaar voorafgaand aan de deelname aan het UEP-programma; (2) slagen voor een universitaire algebra- of gelijkwaardige cursus (met een B- of hoger) binnen de vijf jaar voorafgaand aan deelname aan het UEP-programma; of (3) slagen voor een UEP-wiskundeonderzoeksexamen met een score van 80% of hoger (dit examen moet persoonlijk bij UEP worden afgelegd). Studenten moeten voldoen aan de vereiste vóór toelatingsexamen of een goedgekeurd plan hebben ingediend bij de academische adviseur en de afdelingsvoorzitter om de vereiste te voltooien tegen het einde van het eerste semester. Neem bij vragen contact op met het UEP-kantoor.

Cross-registratie

Naast ons cursusaanbod kunnen MS-studenten cursussen selecteren van andere Tufts-afdelingen en scholen en consortiumuniversiteiten in het Boston-gebied. Om studiepunten te ontvangen voor een cursus in de richting van hun MS, moeten afgestudeerde studenten een cijfer van B- of beter behalen.

Applicatievereisten

 • Aanvraagkosten
 • CV / CV
 • Persoonlijke verklaring
 • In het licht van de COVID-19-pandemie en de effecten ervan op de beschikbaarheid van gestandaardiseerde tests, wordt momenteel afgezien van GRE-scores voor studenten die zich aanmelden voor dit programma.
 • Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing
 • Afschriften
 • Drie aanbevelingsbrieven
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-clas ... Lees meer

Graduate programs at Tufts University's Graduate School of Arts combine the atmosphere of a liberal arts college with the state-of-the-art technological resources of a research institution. World-class researchers, personal mentoring, collaborative laboratory facilities, and industry partnerships equip Tufts students with the skills to excel in their chosen specialties and pursue their careers with passion and commitment. Lees Minder