MSc in de Amerikaanse geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De aangeleerde MSc in American History biedt je de kans om de Amerikaanse geschiedenis in de hemisfeer te bestuderen, waarbij je met 'Amerika' het hele halfrond van Amerika bedoelt. Je studeert op een gevorderd niveau door middel van cursussen en onafhankelijk onderzoek.

U krijgt de gelegenheid om een ​​vergelijkende of transnationale benadering van de geschiedenis van Noord- en Zuid-Amerika te volgen en om enkele landen en regio's dieper te bestuderen. Het programma biedt geavanceerde kennis en begrip van geselecteerde onderwerpen in de Amerikaanse geschiedenis en zal uw vaardigheden in onafhankelijk onderzoek, kritische analyse en zowel mondelinge als schriftelijke presentatie verbeteren.

Breed scala aan expertise

De universiteit heeft een uitzonderlijk aanbod van historici uit de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, waardoor we cursussen en onderzoekstoezicht kunnen bieden in een breed scala aan onderwerpen en tijdsperiodes, variërend van de Amerikaanse Revolutie tot vergelijkende slavernij, van de Latijns-Amerikaanse dictaturen voor de buitenlandse politiek van de Koude Oorlog van de Verenigde Staten.

Studenten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan een levendige onderzoekscultuur met regelmatige lezingen, seminars en andere evenementen over Amerikaanse onderwerpen waarbij toonaangevende historici uit het Verenigd Koninkrijk en internationaal betrokken zijn.

Internationale reputatie

Studeren in de School voor Geschiedenis, Klassiek en Archeologie, u zult profiteren van seminars van kleine groepen en individueel toezicht van nationaal en internationaal bekende historici.


Programmastructuur

Het programma omvat twee semesters van lesgeven, gevolgd door een individueel onderzoeksproject. Binnen een van de grootste wetenschappelijke gemeenschappen van Amerikaanse historici in het Verenigd Koninkrijk, heb je een reeks cursussen om uit te kiezen, zodat je je studie kunt afstemmen op je interesses en ambities

De MSc duurt 12 maanden van september tot eind augustus in het volgende jaar. Om een ​​MSc te behalen, moet je de cursus en een proefschrift voltooien.

De geleerde cursussen zijn in totaal 120 studiepunten waard en worden voornamelijk beoordeeld aan de hand van essays en geschreven werk. Mits u de vereiste norm bereikt, gaat u van mei tot augustus over op een periode van individueel onderzoek, resulterend in een eindverhandeling ter waarde van nog eens 60 studiepunten.

Onderwezen cursussen

Je neemt verschillende cursussen in twee semesters van het lesgeven, inclusief drie verplichte vakken en een reeks optionele cursussen.

Proefschrift

Je doet een onderzoeksproject en maakt in de zomermaanden een dissertatie die half augustus wordt ingediend op een toegewezen datum.


Toelatingseisen

Lees meer over de toelatingscriteria en vereiste kwalificaties voor de MSc in American History.

Je hebt een Britse 2: 1 graad, US GPA 3.4 of een ander internationaal equivalent, nodig in een onderwerp dat gerelateerd is aan dit programma.

Relevante ervaring of professionele of andere kwalificaties worden ook overwogen.

Gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties

Leidraad voor de gelijkwaardigheid van internationale kwalificaties wordt verstrekt door het International Office (zie link hieronder). Als u twijfelt over de gelijkwaardigheid van uw diploma, geeft het International Office informatie per land.

Engelse taalvereisten

Als u niet uit een Engelstalig Engelstalig land komt, zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration, moet u een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van uw gesproken en geschreven Engels.

  • IELTS: totaal 7,0 (minimaal 6,0 in elke module)
  • TOEFL-iBT: totaal 100 (minstens 20 in elke module)
  • PTE (A): totaal 67 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden")
  • CAE en CPE: totaal 185 (minimaal 169 in elke module)
  • Trinity ISE: ISE III met een pass in alle vier componenten

Je Engelse taalkwalificatie mag niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Als alternatief kunnen we mogelijk ook een diploma accepteren dat is onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekende meerderheid voor toegang (zoals gedefinieerd door UK Visas


Careers

Onze studenten hebben verschillende loopbaanpaden voor ogen.

Veel studenten worden aangetrokken door de MSc in de Amerikaanse geschiedenis als een geavanceerde kwalificatie die wordt gewaardeerd door een aantal werkgevers; een meer gespecialiseerde aanvulling op hun niet-gegradueerde opleidingen die hen zouden kunnen onderscheiden in een drukke arbeidsmarkt. Anderen zijn geïnteresseerd in het nastreven van academische carrières op lange termijn en zien de MSc als voorbereiding op een PhD, terwijl sommigen een academische carrière als een mogelijkheid overwegen en de MSc gebruiken om vast te stellen of het de juiste carrièrekeuze is.

Terwijl sommige van onze studenten gaan studeren voor hun doctoraten, hetzij in Edinburgh of op andere universiteiten, gaat de meerderheid door naar een carrière op verschillende gebieden. De MSc zou kunnen leiden naar een loopbaan in de culturele sector, maar een diploma uit Edinburgh zal door werkgevers op veel gebieden worden gerespecteerd. De combinatie van vaardigheidstrainingen, gespecialiseerde seminars en onafhankelijk onderzoek biedt studenten overdraagbare vaardigheden die gunstig zijn voor alles wat ze uiteindelijk doen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lees meer

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Lees Minder