MSc in cyberdefensie en informatieborging

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Ontworpen om professionals te ontwikkelen die de bedreigingen en kansen van cyberspace op organisatieniveau effectief kunnen beheren en exploiteren. De cursus richt zich specifiek op reacties op serieuze huidige en opkomende bedreigingen in het informatiedomein. De cursus zal zich specifiek richten op antwoorden op serieuze, huidige en opkomende bedreigingen in het informatiedomein. De cursus stelt de student in staat om een organisatorisch beeld te krijgen van cyber, het domein, de drivers en beperkingen. Hoewel een technisch inzicht van waarde is, is de cursus bedoeld om ervoor te zorgen dat de grotere, contextuele aspecten van cyber worden begrepen, waardoor besluitvorming met betrekking tot cyber binnen een organisatie kan worden uitgevoerd. De cursus evalueert ook de impact van cyber op controlesystemen, leiderschap en besluitvorming in de commando- en besturingsomgeving.

Cursus structuur

Deze cursus wordt alleen op parttime basis aangeboden en wordt gegeven door een flexibele mix van verplichte residentiële cursussen, online Virtual Learning Environment-activiteiten en interactie en projectmatig leren. Studenten moeten beginnen met de Foundations: Management of Cyber-module, maar zijn dan vrij om de modules uit te voeren die bij hun eigen behoeften passen.

Voorbeeld modules

Verplicht:

 • Stichtingen: Management van Cyber,
 • De menselijke dimensie,
 • Kritieke netwerken en procescontrole,
 • Risico's begrijpen,
 • Cyberaanval - Bedreigingen en kansen,
 • Sociale technologieën,
 • Data Led Decision Support,
 • Probleembehandeling,
 • Cybersystemen denken en oefenen,
 • Onderzoeksmethoden,
 • Toegepast Cyber Concepts-project,
 • Studievaardigheden,
 • Proefschrift.

Individueel project

Studenten die de MSc / PGDip volgen, moeten in het tweede jaar een project met 20 credits voltooien, gericht op een werkgerelateerde probleemoplossende context. Op deze manier kan de student de toepassing van kennis en vaardigheden ontwikkeld in de onderwezen modules ontwikkelen en demonstreren in de context van een voortdurend veranderende cyberomgeving en praktische probleemcontext.

Groepsproject

Het groepsproject, uitgevoerd tussen februari en april, stelt u in staat om de vaardigheden en kennis die tijdens de lesmodules is ontwikkeld, in een toegepaste context in de praktijk om te zetten en tegelijkertijd overdraagbare vaardigheden te verwerven in projectbeheer, teamwerk en onafhankelijk onderzoek. Projecten worden vaak ondersteund door de industrie en potentiële toekomstige werkgevers waarderen deze ervaring. Het groepsproject is doorgaans multidisciplinair en wordt gedeeld door het Energy MSc-programma, wat het extra voordeel oplevert van werken met studenten met andere achtergronden.

Toekomstige carriëre

Deze kwalificatie neemt je mee naar een van de volgende generatie managers die de bedreigingen en kansen van cyberspace op organisatieniveau kunnen begrijpen en effectief kunnen beheren en exploiteren. Cruciaal is dat het ook afgestudeerden in staat stelt om cyberproblemen te communiceren met het hogere management of met de directie. De cursus is direct relevant voor diegenen die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren, of diegenen die een CIO of CISO willen worden.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse graad; of 3e klas diploma met drie jaar relevante ervaring; of sla een diploma af met een relevante ervaring van vijf jaar; of HND / C met een relevante ervaring van zeven jaar. Uitzonderlijke kandidaten kunnen worden aanvaard met een relevante ervaring van tien jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder