MSc in constructie en projectmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Je leert beheermethoden toepassen op ontwerp-, engineering- en bouwproblemen en je kunt bouwprojecten plannen, monitoren en besturen door technische kennis te integreren met leiderschap, commerciële en leidinggevende vaardigheden.

Over jou

Je kunt een civiel ingenieur, een architect, een planner, een manager, een advocaat of een archeoloog zijn.

Je had al een tijdje aan het werk: sommige van onze vorige studenten zijn vele jaren in hun carrière geweest toen ze bij ons kwamen.

Of misschien bent u pas afgestudeerd, bijvoorbeeld met een BEng. Deze master geeft je de mogelijkheid om een 'bolt-on' management te verwerven bovenop je ingenieursdiploma.

Wat zal je leren?

De focus van de cursus ligt op projectmanagement, wat je de kans geeft om je carrière vooruit te helpen in elke branche, niet alleen in de bouw.

We leren de principes van projectmanagement: de duidelijke discipline om te werken aan afgesproken deadlines, starts en afwerkingen van een bepaald project.

Wat is erbij betrokken?

In je eerste semester heb je de mogelijkheid om een driedaagse studiereis in Londen te maken. U krijgt inzicht in hoe industriële bedrijven werken, die altijd geïnteresseerd zijn in afgestudeerden van Queen. Bedrijven zoals:

 • De McAvoy Group
 • JA Rattigan and Son
 • Keir
 • CrossRail en
 • Multiplex, die Wembley Stadium bouwde. Ze waarderen onze studenten zo veel dat ze een hele dag van de laatste studiereis hebben gewijd aan ons, waarbij elk senior figuur beschikbaar was om met ons te praten.

Houd er rekening mee dat

Aanvragen voor deze cursus, ontvangen na 30 juni, worden mogelijk niet geaccepteerd. Een aanbetaling is vereist om een plaats te beveiligen.

Bouw en projectmanagement Hoogtepunten

Onze Joint Board of Moderators accreditatie betekent dat je de mogelijkheid hebt om een gecharterde ingenieur te worden als je afstudeert.

Professionele accreditaties

 • MSc (technisch en niet-technisch) Dit diploma is geaccrediteerd omdat het voldoet aan de vereisten voor verder leren voor een Chartered Engineer (CEng) voor kandidaten die al een gedeeltelijke CEng geaccrediteerde undergraduate first degree hebben behaald. Zie www.jbm.org.uk voor meer informatie. Het diploma is geaccrediteerd door: The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) Chartered Institute of Building (CIOB)

cursus details

 • Bouweconomie en Facility Management
 • Bouwrecht: contractenrecht, onrechtmatige daad en bewijs, geschillenbeslechting
 • Ontwerpcoördinatie
 • Inkoop en contractbeheer
 • Projectbeheer, planning en besturing
 • Onderzoeksmethoden voor managers
 • Strategisch management en internationale constructie
 • Individueel onderzoeksproject (proefschrift)

Voor voltijdstudenten zal de laatste vier maanden van het programma (semester 3) worden besteed aan een individueel onderzoeksproject. Deeltijdstudenten kunnen hun programma regelen, afhankelijk van de tijdschema's en afspraken met de programmacoördinator.

Studenten die deelnemen aan het gezamenlijke programma met andere universiteiten krijgen een studietegoed voor vier modules die aan die universiteit worden gevolgd.

Lesuren

Semesters 1-2: maandag en dinsdag, 12 weken / semester, lezingen van 13.00 uur tot 19.30 uur. Omvat teamwork voor het voorbereiden van cursussen buiten de collegetijden, en kan betrekking hebben op optionele zelf gefinancierde Britse / internationale studiereizen.

Carriere vooruitzichten

Invoering

De postdoctorale studenten van Queen profiteren van buitengewone voordelen. Unieke initiatieven, zoals Degree Plus en Researcher Plus, versterken onze inzet voor inzetbaarheid, terwijl innovatieve leiderschaps- en executive-programma's naast sterlingintegratie met bedrijfsexperts onze studenten helpen om belangrijke leiderschapsposities te verwerven, zowel nationaal als internationaal.

Werk na de cursus

Waar zou je over vijf jaar kunnen zijn?

Je kunt overal ter wereld zijn als een projectmanager - een van de belangrijkste ontwerp-, projectmanagement- of bouwconsultants.

Landen zoals India en Canada investeren zwaar in hun infrastructuur - triljoenen dollars in de komende paar jaar - en ze hebben projectmanagers zoals jij nodig om het te laten gebeuren.

Leren en onderwijzen

Een kleine kern van docenten met tientallen jaren academische en industriële ervaring.

De programmadirecteur is de heer Ron Coates, hij is een Chartered Engineer die 38 jaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in Construction Project Management heeft gewerkt voordat hij bij QUB in dienst trad.

Dit is wat je voorgangers leuk vonden aan hem:

"Ron Coates voor zijn overtreffende gebruik van anekdote"

Milieu

Je krijgt les in een klas van ongeveer 50 als je een voltijdstudent bent, naast studenten uit plaatsen zoals India, China, Vietnam en Egypte. Ons onderwijs begint in de middag, omdat we weten dat sommigen van jullie tijd moeten vrijmaken om deel te nemen aan de lessen. Je hebt de prachtige nieuwe Graduate School tot je beschikking, evenals de faciliteiten binnen de school.

Beoordeling

Aan de cursus gerelateerde beoordelingen worden hieronder beschreven:

 • Beoordeling voor module CIV7069 wordt in januari uitgevoerd met alle resterende modules die in mei zijn geleerd.
 • De totale verhouding van cursussen en ongeziene examens is 50:50
 • Schriftelijk proefschrift / proefschrift wordt aan het einde van september ingeleverd en beoordeeld voor alle full-time MSc studenten
 • PG-diplomastudenten die bij de eerste poging een MSc-prestatienorm behalen in cursussen en examens, worden door de Examencommissie uitgenodigd om over te stappen naar de MSc- Pathway .
 • MSc-studenten die minimaal 50 procent hebben behaald in de verplichte modules en gemiddeld 50 procent of meer hoger in het geleerde programma, zijn verplicht om een individueel onderzoeksproject uit te voeren en in september een proefschrift in te dienen. Dit proefschrift moet voor de toekenning van de MSc met 50 procent worden behaald.

Studenten die een algemeen gemiddelde bereiken voor hun onderwezen modules en proefschrift in het bereik van 60 procent tot 69 procent krijgen een onderscheiding. Studenten die een gemiddelde van 65 procent of meer behalen in het geleerde programma en 70 procent of meer voor het proefschrift, met een algemeen gemiddelde van 70 procent of meer, krijgen een onderscheiding.

Toegangsvereisten

Afstuderen

 • Normaal gesproken een diploma van 2.2 Honours of hoger in een relevante discipline op het gebied van wetenschap, techniek, architectuur, management of sociale wetenschappen, of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit.
 • Kandidaten die niet aan de bovenstaande academische vereisten voldoen maar een relevante beroepskwalificatie bezitten en gepaste ervaring kunnen aantonen, zullen van geval tot geval worden bekeken.
 • De Erkenning van Prior Learning Policy van de universiteit biedt richtlijnen voor de beoordeling van ervaringsleren (RPEL).

Internationale studenten

Raadpleeg de specifieke informatie voor uw land voor informatie over internationale kwalificatie-equivalenten.

Engelse Taalvereisten

Bewijs van een IELTS * -score van 6,5, met niet minder dan 5,5 in elk onderdeel, of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit is vereist. * Genomen binnen de laatste 2 jaar.

Internationale studenten die een aanvraag willen indienen bij Queen's University Belfast (en voor wie Engels niet hun eerste taal is), moeten hun bekwaamheid in het Engels kunnen aantonen om ten volle te kunnen profiteren van hun studie of onderzoek. Niet-EER-onderdanen moeten ook voldoen aan de Britse Visa en Immigration (UKVI) immigratievereisten voor de Engelse taal voor visumdoeleinden.

Als je je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren voordat je aan deze opleiding begint, biedt INTO Queen's University Belfast een scala aan Engelse taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engelse bekwaamheid voor toelating tot dit niveau te verbeteren.

 • Academisch Engels: een intensieve cursus Engels en studievaardigheden voor een succesvolle universitaire studie op opleidingsniveau.
 • Pre-sessioneel Engels: een korte intensieve academische cursus Engels voor studenten die een opleiding volgen aan Queen's University Belfast en die hun Engels moeten verbeteren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Lees meer

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Lees Minder