MSc in computerwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de masteropleiding Northeastern in Computer Science is om personen met een achtergrond in de computerwetenschappen een middel te bieden om een ​​hoger niveau van computerkwaliteit te verwerven. Individuen met functietitels, zoals een applicatieprogrammeur / analist, een systeemprogrammeur of een software-engineer die de breedte van hun computerachtergrond willen uitbreiden, of voor wie een geavanceerde opleiding vereist is, zouden op lange termijn voordelen halen uit dit afgestudeerde programma.

De master's degree in Computer Science heeft twee concentraties:

 • een voor individuen die carrière willen maken in de industrie
 • één voor individuen die een Ph.D.


Kredieturen vereist: 36


Programma voordelen

Om studenten die fulltime in dienst kunnen worden aangenomen tegemoet te komen, worden de cursussen in het graduate-programma 's avonds of op zaterdagochtend aangeboden. Onze graduate cursussen hebben meestal nog minder studenten dan onze undergraduate cursussen, waardoor meer contact met de professor mogelijk is. Rekening houdend met het bedrag van het schulden-, start- en halverwege de loopbaanalaris, werd Northeastern gerangschikt als de zesde beste investering in de natie, direct onder Harvard en boven Georgia Tech, (Newsweek, 2012).

Enkele voordelen van ons programma zijn:

 • betaalbaarheid
 • kleinere klasgrootte
 • toegankelijkheidsdag- en avondlessen
 • meer contact met de eigenlijke professoren


Carrièremogelijkheden

Onze masterstudenten behalen een verscheidenheid aan cruciale vaardigheden die nodig zijn voor de arbeidsmarkt of om hun opleiding verder te zetten. Veel van onze afgestudeerden hebben hogere functies bij Motorola, Intel, HP, Walgreens, Kraft Foods, enz. Velen zijn ook doorgegaan met lesgeven en / of voor hun Ph.D.

Hieronder staan ​​een paar van de carrièremogelijkheden die onze studenten hebben genomen:

 • Software ontwikkelaar
 • Computerbeveiligingsspecialist
 • Computer Networking Professional
 • IT Project Manager
 • Webontwikkelaar


Graad Vereisten

De Master's Degree in Computer Science vereist 36 credit-uren van cursussen, waarvan er 27 moeten worden verdiend aan Northeastern Illinois University . De overige 9 studiepunten kunnen betrekking hebben op cursussen die worden gevolgd bij geaccrediteerde instellingen met graduate programma's in de informatica en in overeenstemming met de regels van de Graduate College, behalve CS-401, CS-404 en CS-420. De 36 uur zullen bestaan ​​uit 9 studiepunten van keuzevakken (of 12 credit-uren, indien de student een Master's Thesis voltooit), 18 credit-uren van de benodigde cursussen uit een van de drie concentraties en 9 credit-uren van keuzevakken (of 6 credit-uren, als de student een Master's Thesis voltooit).

De voltooiing van een masterproef of -project is vereist. De keuze wordt bepaald door de student en de afgestudeerde adviseur. De drie concentraties zijn Management Information Systems, Computer Science en Teacher Endorsement. Het doel van de Management Information Systems-concentratie is om studenten voor te bereiden op de toepassing van informatica en aanverwante technologieën voor het oplossen van bedrijfsproblemen. Het primaire doel van de Computer Science-concentratie is om studenten voor te bereiden om een ​​Ph.D. programma in de informatica. Het doel van de concentratie van leraarentrouw is om docenten te voorzien van:

 1. de cursussen die nodig zijn om goedkeuring te krijgen voor het onderwijzen van informatica, en
 2. de vaardigheden die nodig zijn om de informatica op het kleuteronderwijsniveau te onderwijzen.

Voor deze concentratie is een onderwijscertificaat vereist.

Er mogen niet meer dan 9 uur specifiek goedgekeurde 300-niveau cursussen worden geselecteerd om te voldoen aan de cursusvereisten voor de Master's Degree. Cursussen die worden gevolgd om tekortkomingen te verwijderen (dwz CS-405 en CS-406) tellen niet mee voor de 36 uur durende cursus die vereist is voor de masteropleiding. Cursussen die worden gevolgd om te voldoen aan de eisen van niet-gegradueerden, kunnen niet worden gebruikt in de richting van de Master's Degree.

Na voltooiing van 12 credit-uren van afgestudeerde cursussen in de richting van de voldoening van de eisen van de cursus voor de Master's Degree, studenten moeten formeel aanvragen voor kandidatuur. Het formulier moet worden ingediend bij de Graduate College.


Vereiste kerncursussen:

CS-400 Discrete modellering en analyse


Management Informatie Systemen Concentratie:

CS-401 Software Engineering


Computerwetenschappen Concentratie:

CS-325 Theorie van berekeningen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and d ... Lees meer

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and diverse community of scholars who are as serious about their education as you are. Lees Minder