MSc in computerwetenschappen voor autonome systemen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het doel van dit programma is om studenten voor te bereiden op het ontwerpen en ontwikkelen van software voor intelligente systemen, waaronder bijvoorbeeld autonome auto's. Studenten krijgen up-to-date kennis in een van de snelstgroeiende en dominante technologische trends van de toekomst. De training biedt studenten de mogelijkheid om waardevolle kennis en competenties te verwerven in softwaretechnologie, realtime systemen, kunstmatige intelligentie, robotica en diep leren, datamining, computerbeeld- en signaalverwerking, procesbesturing, computergraphics en visie. Keuzevakken zijn onder meer GIS-systemen, beveiligingskwesties van autonome systemen en industriële wiskunde. Studenten worden betrokken bij het werk van de onderzoekslaboratoria en kunnen werken aan echt industrieel onderzoek samen met professionals van toonaangevende bedrijven die geïnteresseerd zijn in autonome systemen en autonoom rijden.

Dit programma wordt aanbevolen aan aanvragers die geïnteresseerd zijn in een carrière in verband met zelfrijdende auto's, robotica of kunstmatige intelligentie.

Met dit programma kunnen studenten nieuwe vaardigheden opdoen in het ontwerp, de implementatie, de bediening en het onderhoud van software voor zelfrijdende voertuigen. Studenten krijgen grondige en actuele kennis op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning. Onze cursussen behandelen een breed spectrum van onderwerpen die specifiek betrekking hebben op de huidige uitdagingen van autonome voertuigen, en ze bereiden studenten voor op verschillende loopbaanopties in softwareontwikkeling in autonome systemen.

Autonome softwaresystemen worden wijdverspreid in toepassingsgebieden, zoals media, financiën, klantenservice en gezondheidszorg. ELTE biedt studenten de mogelijkheid om hun carrière te verkennen en te ontwikkelen door middel van professionele praktijken bij partnerbedrijven. We combineren de opleiding van studenten met de onderzoeksactiviteiten aan de universiteit en we nodigen onze beste studenten uit voor R

ELTE streeft naar een ondersteunende en aangename sfeer om te leren - we bieden een helpdesk en uitgebreide assistentie tijdens studies.

Kracht van het programma

Computer Science for Autonomous Systems-programma is ontwikkeld in overeenstemming met de technische major Autonomous Systems van EIT Digital Master School. Hongarije kan als volledig knooppunt van EIT Digital via ELTE daarom een Europees topdiploma-programma aanbieden dat wordt gedeeld met de toonaangevende Europese universiteiten. Er zijn twee manieren om CS te bestuderen voor autonome systemen. Aanvragers kunnen ELTE kiezen voor hun tweejarige volledige masterprogramma in CS voor autonome systemen. Of ze kunnen een aanvraag indienen voor EIT Digital Master School en kiezen voor hun eindejaarsstudie ELTE EIT-specialisatie Computerwetenschappen voor autonoom rijden.

Het hoge opleidingsniveau wordt gegarandeerd door hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel. Lesgeven wordt ondersteund door moderne infrastructuur en goed uitgeruste computerlabs (kunstmatige intelligentie, databases en robotica). De bibliotheek van de faculteit bevat enkele duizenden delen. Hogere jaarstudenten en Ph.D. studenten helpen de eerstejaars studenten in een mentorsysteem om hun eerste uitdagingen aan de universiteit te overwinnen.

Naast het hoge niveau van de theoretische opleiding, biedt de relatie van de faculteit met het bedrijfsleven, de gezamenlijke onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten up-to-date praktische kennis en ervaring voor de studenten. Buitenschoolse onderzoeksactiviteiten van de studenten worden ondersteund en begeleid door vooraanstaande wetenschappers van de faculteit en professionals van partnerbedrijven.

Carrièremogelijkheden

Computerwetenschappers voor autonome systemen zijn welkom in banen voor de ontwikkeling van autonome, intelligente softwaresystemen in vele sectoren van de informatica, gedigitaliseerde productie en productie, financiën, gezondheidszorg, transport, enz. Deze softwaresystemen voeren specifieke taken uit volgens het profiel van het bedrijf , waaronder medische diagnose, elektronische handel, robotbesturing, teledetectie, autonoom rijden, computervisie, spraakherkenning, verwerking van natuurlijke taal, audiocodeherkenning, filters voor sociale netwerken, machinevertaling, bio-informatica. Banen worden aangeboden aan afgestudeerden van Computer Science for Autonomous Systems MSc door grote productiebedrijven, softwareontwikkelingsbedrijven, onderzoeksinstituten en universiteiten.

Vacature voorbeelden
 • Softwareontwerper / architect
 • Systeemontwerper / ingenieur
 • AI / machine learning onderzoeker
 • AI Software-ontwikkelaar

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Bezit een BSc-diploma in informatica of een ander BSc-diploma en behaalde in totaal ten minste 80 ECTS-credits in informatica, informatica en wiskunde.

Voor toelating tot de masteropleiding moet de student ten minste 40 studiepunten hebben op basis van bachelorsstudies in de genoemde gebieden. In het masterprogramma moeten ontbrekende credits worden behaald.

Taalvereisten
 • Een minimumniveau van taalvaardigheid (mondeling) (A1-C2): B2
 • Een minimaal niveau van taalvaardigheid (schriftelijk) (A1-C2): B2

Verdere Reacties:

Minimaal Engels niveau Engels vereist. Engelstalige examens hebben de voorkeur (maar niet verplicht) en elk certificaat wordt geaccepteerd.

Documenten die bij de aanvraag moeten worden ingediend
 • Online aanvraagformulier
 • Middelbare school diploma
 • Bachelor-niveau
 • Transcript of records
 • CV
 • Motivatiebrief
 • Kopie van de hoofdpagina's
 • van het paspoort (moet geldig zijn)
 • Paspoort foto
 • Medisch attest
 • Taal certificaat
Applicatie procedure

De applicatie start in het online applicatiesysteem. Studenten moeten zich registreren in het systeem, het online aanvraagformulier invullen, de vereiste documenten uploaden en de instructies volgen tijdens het aanvraagproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in ... Lees meer

Eötvös Loránd University (ELTE) - in terms of student and staff number, quality of education and research, and its international relations - is a prestigious institution of public higher education in Hungary, operating continuously since its inception in 1635. As a top-ranked research university in Hungary, it is the most popular higher education institution among applicants as well as alma mater of five Nobel laureates and leading figures in technology, public policy, and culture in Hungary. Lees Minder
District V. , Szombathely , Boedapest + 2 Meer Minder