Lees de Officiële Beschrijving

58841_MEICM-940x625.jpg

Master in computertechniek - mobiel computergebruik

Het doel van de MSc in Computer Engineering - Mobile Computing (MEI-CM) is om een professionele specialisatie uit te brengen met grote nadruk op mobiel computergebruik en aanverwante technologieën, waardoor een reeks studies mogelijk wordt aan de houders van een graad in Computer Engineering, en verwante cursussen , inclusief de mogelijkheid van expertise voor professionals op de arbeidsmarkt. Om dit te bereiken, wordt een projectgebaseerde leerbenadering gebruikt. De implementatie van teamprojecten bevordert de planning en organisatie van werk, het onderzoek en de verwerving van de nodige kennis, evenals de ontwikkeling van autonomie, initiatief, kritische analyse en evaluatie van oplossingen.

Toegangsvoorwaarden

  1. Houders van een diploma of wettelijk equivalent op het gebied van computerwetenschappen en aanverwante vakgebieden;
  2. Houders van een buitenlands hoger onderwijsniveau die worden verleend door de eerste studiecyclus die is georganiseerd volgens de principes van het Bolognaproces, door een staat die dit proces volgt, op het gebied van computerwetenschappen en aanverwante gebieden;
  3. Houders van een diploma van buitenlands hoger onderwijs waarvan is erkend dat zij voldoen aan de doelstellingen van een graad op het gebied van computerwetenschappen en aanverwante gebieden, door de Council of Scientific-Technical School of Technology and Management (ESTG);
  4. Houders van een academische, wetenschappelijke of professionele weg / vaardigheden die kunnen worden erkend als attesterend voor het vermogen om deze cyclus van studies uit te voeren, door de Wetenschappelijk-Technische Raad van de School voor Technologie en Management (ESTG).

Studie plan

De structuur van de Master of Computer Engineering - Mobile Computing is onderverdeeld in twee verschillende fasen. In de eerste fase, of in de eerste twee semesters, biedt de master een solide specialisatie in computertechnologie, en in het bijzonder mobiele computers, door het bijwonen van theoretische lessen en door de integratie in werkgroepen. In de tweede fase, in het derde en vierde semester, kiezen de studenten voor een stage of een dissertatie in een specifiek thema op basis van hun verwachtingen op het gebied van technische of onderzoekspaden.

Waarom kiezen voor dit programma?

Sinds het begin van de 21e eeuw ervaart mobiel computergebruik een enorme groei en acceptatie door zowel de industrie als de samenleving. Deze technologische bloei vereist vakbekwame professionals, aangezien mobiel computergebruik niet alleen een uitbreiding is van de statische systemen, maar IT-professionals nieuwe uitdagingen biedt. Het aanhoudende succes van dit masterprogramma wordt ondersteund door drie belangrijke intrinsieke redenen:

a) Focus op de drie belangrijkste mobiliteitsgebieden - hardware-mobiliteit (terminals en draadloze netwerken), softwaremobiliteit (mobiele agents, 'cloud computing') en gebruikersmobiliteit (alomtegenwoordige systemen);

b) Projectgebaseerde leerbenadering: bevordert de inspiratie van de studenten, de teamgeest en onderzoeksvaardigheden om echte uitdagingen het hoofd te bieden, terwijl het leerplan van studenten wordt verrijkt met prototypen, producten, octrooien en soft skills.

c) Sectorale of academische vervolging - studenten kunnen kiezen voor een eenjarig stageprogramma of een proefschrift. Dit leidt tot 100% studentenarbeid waarbij ongeveer 10% van de studenten in Ph.D. programma's.

vergoedingen

AANVRAAG PRIJS: 60 €

INSCHRIJVINGSKOSTEN: 500 € voor International Student Contingent

COLLEGEGELD: I. Algemeen contingent: 1.040 € / per jaar II. Internationaal studentencontingent: 3.000 € / per jaar

lab

Opleiding te volgen in:
Engels
Polytechnic of Leiria

Zie 7 andere vakken van Polytechnic of Leiria »

Laatst bijgewerkt op March 3, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
24 maanden
Voltijd
Prijs
3,000 EUR
3.000 € / per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum