MSc in computer- en systeemtechniek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het programma richt zich op het ontwerpen en gebruiken van complexe moderne computersystemen. Als onderdeel van het programma behandelen studenten onderwerpen als innovatie en ondernemerschap, hardware-systeemontwerp en -modellering, computerarchitectuur en -programmering, softwareprojectbeheer en databases , om maar een paar te noemen.

Het Department of Computer Engineering ontving de IBM Faculty Award 2011 en heeft een uitstekende samenwerking met experts van het IBM Development Center in Duitsland en het IBM-onderzoekslaboratorium in Israël.

leerplan

Bij het bestuderen van het programma Computer and Engineering Systems worden studenten blootgesteld aan systeemontwerp en -modellering, computerarchitecturen en programmeren, om een paar van de onderwerpen te noemen. Blootstelling aan die onderwerpen zal studenten goed positioneren voor banen bij kleine, middelgrote en grote bedrijven. Hun taken omvatten het definiëren, ontwerpen en gebruiken van een ingebed computersysteem op gebieden zoals auto-elektronica, consumentenapparatuur, telecommunicatie, enz.

Waarom dit programma?

  • Individuele benadering van studenten
  • Studenten werken nauw samen met de professor
  • Gebruikt de nieuwste software en hardware om praktische vaardigheden te ontwikkelen
  • Nauwe samenwerking en netwerken met de IT-industrie
  • Ontwikkelt de vaardigheden voor computer- en IT-beheer die nodig zijn om meteen effectief te zijn in de industrie en in de handel

Toekomstige carriëre

Afgestudeerden vinden werk als specialisten in het ontwerp, de realisatie, de toepassing en het beheer van geautomatiseerde apparatuur en systemen. Carrièremogelijkheden zijn gevarieerd: computer- en softwarebedrijven; banken; diagnostische systemen in productie, service, geneeskunde; "slimme" huizen en productiesystemen; industriële automatie; beheerscontrole- en controlesystemen in de lucht, het water en het grondvervoer, enz. Masterdiploma's die geïnteresseerd zijn in hoogstaand onderzoek en universitaire stafposities hebben de mogelijkheid om hun studies in het PhD-programma voort te zetten.

Carrièremogelijkheden en potentiële banen: ontwerper van computer- en geautomatiseerde besturingssystemen en de componenten daarvan, projectmanager, softwareontwikkelaar, afdelingsmanager, bestuurslid en bestuursvoorzitter.

Toelating

Studenten voor TalTech internationale opleidingen worden toegelaten op basis van de toelatingsdrempel. Het online interview wordt alleen gehouden aan kandidaten die de voorlopige evaluatie hebben doorstaan. De maximale score voor de motivatiebrief en het online interview is 10 punten. Een aanvrager die minimaal 5 punten ontvangt, wordt toegelaten.

Programma specifieke vereisten

Bachelor's degree of gelijkwaardig gerelateerd aan IT of ICT-gebied

Gerelateerde engineeringvelden die een goede dekking hebben van IT, elektronica, mechatronica en / of robotica.

Om in aanmerking te komen voor de studies aan de Tallinn University of Technology , moet een kandidaat minimaal 60% van de hoogst mogelijke CGPA hebben.

Motivatiebrief

Geef het volgende op:

  • markeer waarom je het gekozen programma zou willen bijwonen;
  • eerdere ervaring in het gerelateerde veld - zowel educatieve als beroepservaring kan worden beschreven;
  • uw toekomstige academische en carrièredoelen.

NB! Het is belangrijk om alle bronnen die worden gebruikt in uw motivatiebrief (citaten, publicaties, ideeën, enz. Die niet van u zijn) correct te vermelden en te verwijzen. Het negeren van de regels voor het verwijzen en citeren wordt beschouwd als plagiaat en zal resulteren in de diskwalificatie van uw aanvraag.

Online interview

De vraag zal verband houden met de verwachte achtergrond en kennis - programmeervaardigheden, relevante onderwerpen uit de wiskunde, elektronica en controletheorie. Er kunnen aanvullende vragen worden gesteld over de motivatiebrief en / of bredere achtergrondgebieden.

De duur van het interview is ongeveer 15 minuten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Lees meer

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Lees Minder