MSc in computer- en informatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

  • Volledige dekking van collegegeld.
  • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
  • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
  • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De graad van Master of Science in Computing and Information Science (M.Sc. in CIS) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de eisen van een opleiding, die zowel cursussen omvat als een op onderzoek gebaseerde scriptie. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek van gespecialiseerde gebieden binnen het algemene veld van de informatica en informatiekunde. De M.Sc. in GOS biedt kandidaten de mogelijkheid om hun kennis op het brede gebied van het DIS te verdiepen en bij te dragen aan het proces van ontdekking en kenniscreatie door het uitvoeren van oorspronkelijk onderzoek. Kandidaten voor deze graad worden onderwezen en begeleid door ervaren faculteit en zullen naar verwachting in hun werk initiatief tonen in hun aanpak en innovatie. Naast het met succes afronden van het vakonderdeel van het programma, bereiden kandidaten voor en presenteren ze een proefschrift over hun gekozen gebied. Onderzoek kan worden uitgevoerd in verschillende onderwerpen die overeenkomen met de aandachtsgebieden die door de universiteit zijn geïdentificeerd.

Doelen

De M.Sc. in Computing and Information Science aan de Khalifa University streeft naar de volgende educatieve doelen:

  • Creëer leiders die in staat zijn om geavanceerde informatietechnologieën te ontwikkelen en te beheren, en zo de kenniskracht in Abu Dhabi en de omliggende regio te vergroten.
  • Begeleid afgestudeerden inzicht in de waarde van technische wetenschap, onderzoek en dienstverlening aan de samenleving.
  • Maak afgestudeerden die zich bewust zijn van de vereiste voor en het vermogen bezitten om deel te nemen aan levenslang leren.
  • Werk samen aan de Khalifa University om munt te slaan uit en bij te dragen aan de interdisciplinaire aard van de universiteit om belangrijke wereldproblemen op te lossen.

Leerresultaten

Bij het afstuderen van de M.Sc. in Computing and Information Science kunnen studenten:

1. Gebruik en toepas huidige technische concepten en werkwijzen in core computing en informatietechnologieën.
2. Analyseer een probleem en identificeer en definieer de computervereisten die geschikt zijn voor de oplossing.
3. Ontwerp, implementeer en evalueer computergebaseerde systemen, processen, componenten en programma's, zowel in teams als individueel om de gewenste resultaten te bereiken.
4. Communiceer effectief met verschillende doelgroepen.
5. Erken de behoefte aan en het vermogen om deel te nemen aan voortdurende professionele ontwikkeling.

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. in Computing and Information Science (CIS) programma bestaat uit een minimum van 36 credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 15 studiepunten van programma-kerncursussen, 9 studiepunten van keuzevakken voor keuzevakken en 12 studiepunten van scriptiewerkzaamheden van de CIS. Een student kan de selectie van de keuzevakken die relevant zijn voor het thema van de masterproef organiseren met toestemming van de onderzoeksleider. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de M.Sc. in de programmastructuur en vereisten van het CIS. Alle M.Sc. in CIS-programma's hebben, met uitzondering van de masterproef, een credit rating van elk drie credits.

Samenvatting van M.Sc. in de structuur en vereisten van CIS-gradenprogramma's

Categorie

Credits vereist

Program Core

15

Programma keuzevakken

9

CIS Masterproef

12

Totaal

36

Programma-eisen

Studenten op zoek naar de graad van M.Sc. in CIS moet met succes ten minste 36 gecrediteerde uren hebben voltooid zoals gespecificeerd in de categorieën die in deze sectie worden beschreven, met een minimum Cumulatief Grade Point Average (CGPA) van 3,0.

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Ins ... Lees meer

The newly-established Khalifa University of Science and Technology combines The Masdar Institute of Science and Technology, Khalifa University of Science, Technology and Research and The Petroleum Institute into one world-class, research-intensive institution, seamlessly integrating research and education to produce world leaders and critical thinkers in applied science and engineering. Khalifa University endeavors to be a leader among research intensive universities of the 21st century, while catalyzing the growth of Abu Dhabi and the UAE’s rapidly developing knowledge economy. Lees Minder