MSc in commercieel management en kwantiteitsonderzoek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Naarmate de concurrentie groeit onder degenen die een carrière in de bouwsector willen aangaan en ontwikkelen, biedt deze internationaal erkende kwalificatie een kwaliteitsbenchmark voor toekomstige werkgevers en kan ze de loopbaanontwikkeling bevorderen.

Het programma wordt gegeven aan de hand van principes die van toepassing zijn op kwantitatiesurveillance in vele industriële sectoren en biedt afgestudeerden een sterke en diepgaande kennis van het onderwerp.

Professionele erkenning

Het programma is geaccrediteerd door zowel de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) als het Chartered Institute of Building (CIOB).

Na succesvolle afronding van de MSc in commercieel management en kwantiteitsonderzoek, kunnen afgestudeerden een RICS-lidmaatschap aanvragen. Na de succesvolle afronding van de beoordeling van professionele competentie (APC) behalen afgestudeerde leden de volledige gecharterde status.

Januari nieuwkomers

Studenten die het programma in januari starten, moeten opmerken dat het full-time werkt voor een proefschrift van 2 semesters (12 maanden) (februari tot april, 3 maanden) (totaal 16 maanden), of part-time loopt voor 4 semesters (24 maanden) proefschrift ( Maart tot augustus, 6 maanden) (totaal 30 maanden).

Studenten die zich inschrijven voor de intake-programma's van januari hoeven tijdens de zomervakantie niet op de campus te zijn.

Cursusinhoud

Studenten volgen vier cursussen in Semester 1 en nog eens vier cursussen in Semester 2.

Onderwezen cursussen zijn onder meer:

  • Contracten en inkoop
  • Waarde- en risicobeheer
  • Constructie technologie
  • Bouw Financieel Management
  • Hoeveelheid Surveying Financial Management
  • Bouwpraktijken en informatietechnologie
  • Mensen- en organisatiebeheer in de gebouwde omgeving
  • Duurzaamheid in civiele techniek (optioneel)
  • Taxatie van onroerend goed en waardering (optioneel)
  • Macro-economie Financiën en de gebouwde omgeving (optioneel)

Naast deze onderwezen cursussen ondernemen studenten die de masteropleiding volgen een onderzoeksproject. Studenten kunnen individuele cursussen studeren om te voldoen aan de voortdurende professionele leervereisten van de beroepen in de gebouwde omgeving.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het leermiddel was op de middelbare school, moeten aanvragers aantonen dat ze een Engelse taalvaardigheid hebben die overeenkomt met IELTS 6.5 (waarbij alle elementen zijn geslaagd voor 6.0 of hoger). Kandidaten die het secundair en tertiair onderwijs hebben voltooid, moeten bewijsstukken overleggen. Een minimum van een jaar full-time studie in het Engels is vereist.

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad