MSc in cognitieve neurowetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze master is ontworpen om de kloof te overbruggen tussen bachelorstudies en promotieonderzoek in cognitieve neurowetenschappen, experimentele psychologie en beeldvormingsmethoden.

Je leert neuro-imaging-experimenten ontwerpen, analyseren en evalueren die bijdragen aan ons begrip van de hersenmechanismen die aan aspecten van cognitie en gedrag ten grondslag liggen, zoals geheugen, aandacht, objectherkenning, neurodegeneratie en hersentrauma.

Je krijgt een diepgaande training in cognitief neurowetenschappelijk onderzoek, waarbij de principes van neuroimaging worden geïntroduceerd en praktische ervaring wordt opgedaan met structurele en functionele magnetische resonantiebeeldvorming (sMRI en fMRI), elektro-encefalografie (EEG) en transcraniële gelijkstroomstimulatie (tDCS).

Waarom Cognitive Neuroscience bij Swansea?

Onze afdeling Psychologie heeft een uitstekende reputatie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Volgens het Research Excellence Framework 2014 zijn we een van de slechts vier psychologieafdelingen in het VK die een 100% 4 * -beoordeling (maximale score mogelijk) behalen voor het bereik en de betekenis van ons werk.

We staan ook op de 2e plaats in het VK voor Graduate Prospects van The Times en Sunday Times University League Tables 2019.

Onze ultramoderne onderzoeksfaciliteiten omvatten een high-density EEG-suite, een volledig uitgerust slaaplaboratorium, een sociale observatie-suite, eye-tracking, psychofysiologische, tDCS- en conditioneringslaboratoria, een levensduurlaboratorium en babykamer plus meer dan 20 veelzijdige onderzoeksruimtes.

Uw cognitieve neurowetenschapservaring

Ons brede scala aan optionele modules betekent dat u uw studies kunt afstemmen op uw specifieke interesses en doelen voor verdere studie. We kunnen u ook helpen bij het beveiligen van stages om waardevolle klinische ervaring te bieden.

Veel van onze academische medewerkers zijn leiders in hun specialistische onderzoeksgebieden, waaronder klinische en gezondheidspsychologie, hersenletsel, slaap, cognitie, neurowetenschappen en ontwikkelingspsychologie.

Je gaat lid worden van een universiteit die als eerste in het VK staat voor de postdoctorale studententevredenheid (What Uni 2017).

Cognitieve neurowetenschappen

Een masterdiploma in cognitieve neurowetenschappen biedt u een vitale academische basis voor toekomstige studies op doctoraal niveau. Na voltooiing kun je je aanmelden voor elk competitief PhD-programma in cognitieve neurowetenschappen, zowel nationaal als internationaal.

De cursus opent een reeks loopbaanopties binnen cognitieve neurowetenschappen en aanverwante gebieden, waaronder psychologie, informatica, neurowetenschappen, geneeskunde en informatica

Toelatingseisen

Om je aan te melden voor deze cursus heb je nodig:

  • Minimaal een UK 2.2 graad in psychologie, of een verwante discipline.
  • Er wordt rekening gehouden met een reeks kwalificaties van internationale aanvragers.
  • Als u een niet-eerste taal Engels spreekt, moet u minimaal IELTS 6.5 hebben, met een minimum van 6.0 in alle domeinen, of een door de universiteit goedgekeurd equivalent, voordat u met het programma begint.
  • Aanvragen worden verwelkomd door niet-standaard aanvragers. Als u in aanmerking wilt komen voor niet-afgestudeerde deelname, moet u een niet-afgestudeerde kwalificatie hebben gevolgd door aanzienlijk werk of andere ervaring die als geschikt is beoordeeld voor toelating.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.
  • We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder