MSc in civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Civiele Techniek is ontworpen om gespecialiseerde, postdoctorale opleidingen te bieden voor het hele scala van Civiele Techniek. Het algemene doel van de cursus is het verbeteren van de technische vaardigheden van zijn afgestudeerden, en een uitgebreid project binnen een van de civiele techniek-velden vormt een belangrijk onderdeel van de cursus.

De ontwikkeling van een progressieve samenleving is grotendeels afhankelijk van de vaardigheden, verbeelding en toewijding van haar civiel-ingenieurs. Ze houden zich bezig met de planning, het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de buitenbedrijfstelling van snelwegen, spoorwegen, luchthavens, dokken, havens, kanalen, kustverdediging, irrigatiesystemen, essentiële gemeentelijke diensten (zoals watervoorziening, afvoer en riolering) en structurele werk met inbegrip van gebouwen, bruggen, dammen, reservoirs en krachtcentrales. Een carrière in de civiele techniek biedt veel verschillende uitdagingen en kansen in alle delen van de wereld.

Algemene doelstellingen

 • Het bieden van geavanceerde studie die aan de voorhoede van zowel de academische als professionele elementen van de civieltechnische discipline staat of daarover wordt geïnformeerd.
 • Een degelijk wetenschappelijk, technisch en commercieel inzicht bieden in civieltechnische kwesties en praktijken.
 • De erkenning van het brede karakter van civiele techniek bevorderen door de integratie van kennis uit de bouwtechniek, geotechnische engineering, transporttechniek en waterbouwkunde.
 • Om de technische theorie en praktijk te bevorderen en te verbeteren in de context van het beheer van civieltechnische uitdagingen, door de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden op hoog niveau.
 • Het bevorderen van originaliteit bij de toepassing van kennis en een begrip van hoe de grenzen van kennis worden verruimd door onderzoek.
 • Training geven in technische onderzoeksmethoden en een reeks gerelateerde overdraagbare vaardigheden ontwikkelen.
 • Training geven in de directe toepassing van kennis bij de beoordeling en oplossing van civieltechnische uitdagingen, studenten aanmoedigen om complexe problemen zowel systematisch als creatief aan te pakken en originaliteit te tonen bij het aanpakken van zowel bekende als onbekende problemen.
 • Professionele en zeer bekwame ingenieurs produceren die werkzaam zijn op het gebied van civiele techniek.

Educatieve doeleinden

 • De principes van planning en ontwerp van transportinfrastructuur introduceren.
 • Een begrip ontwikkelen van vrije-oppervlakte-stromingshydraulica en bijbehorende problemen met de watertoevoer.
 • Bevordering van het bewustzijn van geavanceerde technieken en analysemethoden bij het ontwerpen en beoordelen van structuren.
 • Bevordering van het bewustzijn van de rol van numerieke modellering bij het onderzoeken, begrijpen en voorspellen van het gedrag van civieltechnische systemen, op basis van inzicht in de onderliggende processen en kennis van de kenmerken van bepaalde systemen.
 • Om mogelijkheden te bieden voor aanvullende masterstudies op geselecteerde specialistische gebieden in het brede scala van civiele techniek.
 • Kansen bieden om een waardering te ontwikkelen voor de principes en activiteiten die betrokken zijn bij het dagelijkse beheer van technische bedrijfseenheden, typisch voor die waarin civiele techniek wordt toegepast.

Schemastructuur

De MSc in Civiele Techniek is een full-time cursus van twaalf maanden, bestaande uit twee semesters van lezingen en cursussen gevolgd door een verdere specifieke projectperiode van vier maanden voor onderzoek en de voorbereiding van een proefschrift. Alle betrokken medewerkers zijn onderzoek actief in praktische gebieden van het vakgebied, en dit biedt ruimte voor interessante en actuele MSc-onderzoeksprojecten. Het niveau van betrokkenheid van alle medewerkers bij het lesgeven en leren is hoog en de cursussen worden gegeven door medewerkers die deskundig zijn op het gebied waarop ze lesgeven.

werk

De staat van dienst van afgestudeerden van de Cardiff University MSc in Civiele Techniek is uitstekend, met de meerderheid van de afgestudeerden die zich bij engineering consultants voegen. Een klein aantal afgestudeerden (ongeveer 5 tot 10% per jaar) gaat verder studeren, meestal een doctoraat.

accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door de ICE, IStructE, IHT en IHIE, omdat het voldoet aan de vereisten voor verder leren voor een Chartered Engineer volgens de bepalingen van UK-SPEC voor intakes 2009-2013, voor kandidaten die al een CEng-geaccrediteerde BEng hebben verworven (Hons) niet-gegradueerde eerste graad of een IEng erkende BSc (Hons) niet-gegradueerde eerste graad.

Toelatingscriteria

Een 2: 2-graad in burgerlijke, bouw- of bouwtechniek of een soortgelijk vakgebied van een Britse universiteit, of een gelijkwaardige internationale graad. Als u de relevante industriële ervaring hebt, zullen wij uw aanvraag individueel in overweging nemen.

Toegang tot cursussen in Engineering is onderworpen aan de universiteitseisen voor de Engelse taal.

Collegegeld

Full time

 • Britse en EU-studenten: £ 9.700
 • Studenten van buiten de EU: £ 21,950

Deeltijd

 • Britse en EU-studenten: £ 4.850 / jaar
 • Studenten van buiten de EU: £ 10,975 / jaar

Financieringsmogelijkheden

Een beperkt aantal Cardiff School of Engineering International Scholarships is beschikbaar voor internationale studenten die zich aanmelden voor deze MSc-cursus. Het is niet nodig om deze aan te vragen, in aanmerking komende aanvragers worden in overweging genomen op basis van hun aanvraagformulier voor de MSc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder