MSc in chemische en biologische wetenschappen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Afgestudeerde studenten die zijn ingeschreven voor de masteropleiding Chemical and Biological Engineering hebben de mogelijkheid om een ​​Master of Science-graad te behalen met of zonder een scriptie. De studenten die deelnamen aan het MS-programma hebben de mogelijkheid om het afstudeeronderzoek te voltooien, naast de jarenlange cursussen die vereist zijn voor een masteropleiding zonder scriptie.

Toepassing

Van aanvragers van het graduate programma wordt verwacht dat ze een diploma hebben op het niveau van Bachelor of Master in Chemical Engineering. Kandidaten met een Bachelor of Science in de chemie en een sterke basis in de natuurkunde en wiskunde worden ook aangemoedigd om toe te passen. Vereisten omvatten basiskennis van fysica en calculus, in het bijzonder differentiaalvergelijkingen. Enige blootstelling aan transportverschijnselen (bijvoorbeeld vloeistofmechanica) wordt sterk aanbevolen. Studenten die niet aan alle eisen voldoen, kunnen worden toegelaten tot het programma in afwachting van de succesvolle afronding van cursussen gericht op het voldoen aan de eisen.

Aanvragers van de Ph.D. of van MS in Chemical Engineering-programma's wordt doorgaans verwacht dat ze een eerdere graad in Chemical Engineering hebben behaald. Kandidaten met een diploma in nauw verwante technische disciplines (zoals Materials Science and Engineering of Polymer Engineering) die reeds een praktische kennis hebben van de kerninhoud van het programma (dwz partiële differentiaalvergelijkingen die processen voor de overdracht van warmte, massa en momentum beschrijven, chemisch kinetica / reactoren en katalyse, chemische thermodynamica) worden ook aangemoedigd om toe te passen. Houd er rekening mee dat aanvragers met een diploma in de chemie of biochemie naar verwachting al hebben voltooid cursussen in gewone / partiële differentiaalvergelijkingen (op zijn minst), en in het ideale geval warmte / massa / momentum transport, ook. Deze cursussen moeten duidelijk worden weergegeven op de transcriptie (s) en moeten ook worden beschreven in de persoonlijke verklaring van de aanvrager.

Applicatievereisten

  • Aanvraagkosten
  • CV / CV
  • Persoonlijke verklaring
  • Officiële GRE-scores
    • GRE-scores zijn niet vereist voor aanvragers van Fall 2021.
  • Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing
  • Afschriften
  • Drie aanbevelingsbrieven
Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university ... Lees meer

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university with the strengths of a top-ranked liberal arts college. Lees Minder