MSc in bosbouw (CBU)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master's Degree Program (CBU) in de bosbouw wordt georganiseerd door het Fins-Russische Cross-Border University (CBU) Consortium van vier zeer erkende universiteiten in Finland en Rusland. Het is gebaseerd op bilaterale en internationale samenwerking op het gebied van bos- en milieuwetenschappen met als doel ecologisch en sociaal duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen. Naast het onderwijs op basis van wetenschappelijk onderzoek op hoog niveau, is het doel van ons programma om uw intercultureel begrip en kennis van verschillende werkomgevingen te ontwikkelen. De werktaal is Engels en de studies worden zowel in Finland als in Rusland gemaakt. De omvang van deze twee jaar durende studies is 120 ECTS-punten.

Competentie in een grensoverschrijdende werkomgeving

Ons programma biedt u kennis en vaardigheden die u in staat stellen om multinationale organisaties te dienen op het gebied van het creëren van rationele strategieën en operaties, met name voor gebieden en bossen in Finland en Rusland, in het bijzonder, maar ook wereldwijd. Wij bieden u een hoogwaardige en gediversifieerde opleiding in bosbouw en bio-energie, met de nadruk op sociale en ecologische duurzaamheid.

Ons programma verwelkomt aanvragen van personen met een bachelor- of vergelijkbare opleiding in de bos- of aanverwante wetenschappen.

CBU FOR loopt sinds 2007 en we zijn er trots op dat onze afgestudeerden uitzonderlijk indrukwekkende carrières hebben afgelegd, waarvan velen hun carrièresucces aan ons programma hebben toegeschreven!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Lees meer

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder