MSc in bosbouw (CBU)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master's Degree Program (CBU) in Forestry wordt georganiseerd door het Finnish-Russian Cross-Border University (CBU) Consortium van vier zeer erkende universiteiten in Finland en Rusland. Het is gebaseerd op bilaterale en internationale samenwerking op het gebied van bos- en milieuwetenschappen met als doel ecologisch en sociaal duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen. Naast lesgeven op basis van wetenschappelijk onderzoek van hoog niveau, is het doel van ons programma om uw interculturele begrip en kennis van verschillende werkomgevingen te ontwikkelen. De voertaal is Engels en de studies worden zowel in Finland als Rusland gedaan. De omvang van deze tweejarige studies is 120 ECTS-punten.

Competentie in een grensoverschrijdende werkomgeving

Ons programma biedt u kennis en vaardigheden waarmee u multinationale organisaties van dienst kunt zijn op het gebied van het creëren van rationele strategieën en operaties, met name voor gebieden en bossen van Finland en Rusland, in het bijzonder, maar ook wereldwijd. Wij bieden u kwalitatief hoogstaande en gediversifieerde opleidingen in bosbouw en bio-energie, met de nadruk op sociale en ecologische duurzaamheid.

Ons programma verwelkomt aanvragen van personen met een bachelordiploma of een vergelijkbare graad in het bos of aanverwante wetenschappen.

CBU FOR loopt al sinds 2007 en we zijn er trots op dat onze afgestudeerden uitzonderlijk indrukwekkende carrières hebben gemaakt, waarvan velen hun carrièresucces aan ons programma toeschrijven!

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder