Lees de Officiële Beschrijving

Belangrijke informatie

  • Duur: 1 jaar fulltime
  • Startdatum: september 2019
  • Solliciteer op: 1 augustus 2019 (Internationaal), 1 september 2019 (VK / EU)

Stimuleer uw boekhoudkundige en financiële kennis en bereid u voor op een succesvolle carrière in financiële of professionele dienstverlening.

Op deze MSc bestudeer je complexe problemen in accounting en finance en overweeg je de bredere functies van accounting in de samenleving. Je leert kritisch te zijn in het evalueren van concurrerende benaderingen en je zult vaardig worden in het voorstellen van oplossingen. Dit zal een breed scala aan loopbanen openen, onder meer bij financiële instellingen, managementadviesbureaus of overheidsinstanties. De Accounting and Finance MSc-cursus bereidt je ook voor op doctoraatsstudie door je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om je opleiding naar een hoger niveau te tillen.

U kunt ook kiezen voor opties om uw horizon te verbreden en de koers af te stemmen op uw interesses, waaronder ethiek, ondernemersfinanciering, boekhouding in opkomende economieën, geld en bankzaken.

De MSc voor Accounting en Finance is gevestigd in de University of Sussex Business School , met sterke branchelinks, academisch personeel van experts die overleg plegen voor marktleiders in het bedrijfsleven en de overheid, en ultramoderne onderwijs- en leerfaciliteiten. We produceren toonaangevend onderzoek dat van invloed is op beleid en praktijk.

Waarom kiezen voor deze cursus?

  • Top 50 van Business and Economics (Times Higher Education World University Rankings 2018).
  • 1e in het VK voor afgestudeerde vooruitzichten in Accounting en Finance (The Complete University Guide 2019).
  • 3e in het VK voor jaarlijkse onderzoeksinkomsten (Chartered Association of Business Schools 2016/17).

"Studenten zullen de kennis en vaardigheden te verwerven om hun carrière verder te ontwikkelen, door middel van blootstelling aan complexe vraagstukken getrokken uit het gebied van boekhouding en financiën”, MAKAILLA MCCONNELL Course Director

Toelatingseisen

VK vereisten

  • Graadvereisten: je moet een lagere tweede klasse (2.2) undergraduate honours degree of hoger hebben (inclusief een gemiddelde score van minstens 57%).
  • Vakspecifieke vereisten: uw kwalificatie moet een onderwerp zijn dat een basisdekking heeft voor boekhouding en financiën. Kandidaten met een diploma in economie, bedrijfskunde of management worden ook van geval tot geval bekeken. Je kunt ook in aanmerking komen voor de cursus als je andere beroepskwalificaties of vergelijkbare ervaring hebt.

Engelse taalvereisten

IELTS (Academisch): standaardniveau (6,5 algemeen, inclusief ten minste 6.0 in elk onderdeel).

Aanmeldingsdeadlines

1 augustus 2019 (internationaal), 1 september 2019 (VK / EU)

Cursus details

Hoe zal ik studeren?

Deze cursus is momenteel onderhevig aan validatie, in overeenstemming met onze procedures voor het waarborgen van de kwaliteit van onze graden. Dit betekent dat sommige details van de koers kunnen veranderen. Het validatieproces zal worden afgerond voordat de cursus start.

vergoedingen

Kosten zijn nog niet vastgesteld voor de inschrijving in het academische jaar 2019/20, maar zullen hier worden gepubliceerd zodra ze beschikbaar zijn. Houd er rekening mee dat uw kosten, eenmaal ingesteld, mogelijk op jaarbasis worden verhoogd.

Careers

Je krijgt de essentiële vaardigheden en kennis voor een succesvolle carrière in financiële of professionele dienstverlening.

Deze cursus opent een breed scala aan loopbanen, onder meer in financiële instellingen, management consulting, industrie of overheidsinstanties. Het biedt ook een goede basis voor diegenen die promotieonderzoek willen doen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 21 andere vakken van University of Sussex Business School »

Laatst bijgewerkt op November 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Deadline
Aug. 1, 2019
International, 1 September 2019 UK/EU
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 1, 2019
International, 1 September 2019 UK/EU

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 1, 2019
International, 1 September 2019 UK/EU
Einddatum

Postgraduate Business and Management courses at the University of Sussex